Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

FényTUDAT

2016.jún.21.
Írta: kr.IST.óf.IST.ván Szólj hozzá!

Tudatosság-Szinkronicitás

Tudatosság a Mindennapokban-Szinkronicitás

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Tudatosság a Mindennapokban-Szinkronicitás. A véletlen racionális irrealitása (hogy a szkeptikusok is értsék) Nincsenek véletlenek. A sors megerősítő megnyilvánulása. A felsőbb én jelzése, hogy jó helyen vagy jó időben. A sors ilyenkor intenzíven jelzi, hogy mennyire van és működik. Például egyszerre mondasz ki egy szót, vagy akár egy mondatot is azzal, akivel beszélgetsz. Egyszerre ugyanazt a mozdulatot teszitek meg. A boltban éppen fizetsz, és már-már kétségbe esel, hogy nincs nálad elég pénz, aztán kiderül, hogy éppen annyi volt nálad, amennyibe került, amit vettél, egy forinttal sem több, vagy kevesebb. Vagy külföldön nyaralsz, ott, ahol még a madár sem jár, és egyszer csak egy ismerősöd, barátod, szomszédod jön szemben, először szóhoz sem juttok a meglepődéstől. Hasonló események bizonyára mindenkivel megestek. Ilyenkor a felsőbb én úgy irányít, hogy szinkronba kerülj a mellékszereplővel, vagy a környezeteddel, és ezzel biztosítja számodra a megerősítést, és hogy érezd ott van veled, és segít utadon. Jók legyetek, az mindig bejön…

A cikk és sok más írás olvasható a Tantra-Fény-Mag weboldalon.

TUDATOSSÁG-Szinkronicitás

 

Kristóf István

Tudatosság-Fokozott Stresszhelyzet

Tudatosság-Fokozott stresszhelyzet

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Tudatosság a Mindennapokban Fokozott Stresszhelyzet. Egy érdekes fokozott stressz állapotba helyezzük magunkat, amikor autót vezetünk. A legnyugodtabb emberek is képesek szitkokat is szórni ilyenkor. Kötött szabályok közé kerülünk és mindenféle embert (sofőrt) hoz életünkbe a sors. Ebben az állapotban kissé megváltozik a tudatszintünk. A tudatosságot egy-egy helyzetben egyáltalán nem tudjuk működtetni, illetve tudjuk, és jól használjuk, hiszen, mint említettem, nem az a cél, hogy minden másodpercben maradjunk tudatosak, hanem a megélés és átélés, az érzésekbe, helyzetekbe való mély belemerülés a fontos, és csak amikor már megéltük, akkor nézzük tudatosan, hogy mit is hozott nekünk. Alapkiindulásként kétféle helyzet szokott kialakulni. Egyik, amikor mi rontunk el valamit, mi vétünk a szabályok ellen és ez valamelyik sofőrtársunkat bosszantja, a másik, amikor mi háborodunk fel, és kellemesen kikelve magunkból, az egyik mélyre süllyesztett szótárunkból alkalmazva szavakat és szókapcsolatokat fröcsögő szájjal zúdítjuk a világra azt a változatos szókincset, melyet életünk során szívtunk magunkba. Minden autóvezető, kevés kivétellel, akadt már ki egy kolléga hibáján. Ilyenkor engedd bele magad a düh érzésébe, hosszan és változatos magyarsággal fejezd ki belső késztetésed a helyzetre vonatkozóan, majd amikor körmondataid befejezted, és lehiggadtál, akkor nézd meg, gondold át, hogy te is okoztál már hasonló helyzetet? Biztos vagyok benne, hogy igen. Azért vagyok biztos, mert ok-okozati alapon azért kerültél ebbe a szituba, hogy szembesülj vele, amit korábban te is tettél. Ilyenkor annyi a teendőd, hogy felismered azt, hogy a másik ember, aki felidegesített, ugyanúgy hibázhat, ahogyan te is, gyakorlatilag egy forrásunk van, embertársaink a csillagtestvéreink, felebarátaink, és nekünk sem esne jól, ha az arcunkba mondanák változatos mondatszerkezetekbe foglalt családi viszonyainkat. Megélted a dühöt, a fellobbanó indulatot, de belátod, hogy te is hibáztál már, és felismerted, hogy miért kaptad a sorstól ezt a helyzetet. Megélted, és hálás vagy a tanításért. Mindez a javadat szolgálta, és már nem is haragszol a másikra, hiszen szereted önmagad, és ha szereted önmagad, akkor azt a részed, aki a másik autót vezette, szintén szereted. Engedd el az egész negatív érzést, és gondolj rá szeretettel. Én ilyenkor mulatságosnak ítélem meg a történést és mosollyal zárom le. Ha ezt minden ilyen helyzetben meg tudod tenni, és jókedvvel lezárni, akkor egy kis idő múlva azt fogod érzékelni, hogy nem háborodsz fel semmin, jókedvvel és vidáman vezetsz, és nem tud egy helyzet sem kibillenteni a középpontodból. Ekkortól fogva alig fog ilyen helyzet bekövetkezni. Tudatossá váltál az autóban is. Fény-örömben fürdő vidám napot kívánok neked!

A cikkek és írások a Tantra-Fény-Mag inernetes oldalon is megtalálhatók.

TUDATOSSÁG-Fokozott Stresszhelyzet

 

Kristóf István

Tudatosság-Megélés

Tudatosság-Megélés

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Tudatosság-Megélés. A Tudatosság megoldó kulcsa mindig a Felsőbb Én, és a sorsod. A legkönnyebb tudatossá válni, majd tudatos maradni, ha figyeled azokat a személyeket akikkel találkozol és beszélsz, és figyeled a történéseket és eseményeket, melyek veled esnek meg. Próbáld meg úgy felfogni a mindennapjaid, hogy egy film főszereplője vagy. A szerepedet úgy játszod, hogy teljesen beleéled magad, holott a szöveged, a cselekedeteid, a mellékszereplők és minden ami körülvesz meg van írva a forgatókönyvben. A Felsőbb Éned veled éli meg mindezt (fájdalmat, érzékelést, érzéseket), viszont ő kívülről is lát közben, sőt, ha a sorsodba szabad akaratból beavatkozol, akkor át is írja a forgatókönyvet, és a sorsod új mederbe kerül. A Tudatosság nem azt jelenti, hogy kívülállóként figyeled önmagad, hanem azt, hogy élénken megélsz mindent, teljesen benne vagy a mindennapok eseményeiben, érzéseiben, azonban amikor megéled őket, akkor fel tudod őket dolgozni. Ha érzelmi válságba kerülsz, és felismered, hogy miben vagy, akkor elkezded értelmezni a helyzetet kívülről, a Felsőbb Én szemszögéből. Lehet, hogy nem megy azonnal, lehet, hogy nem jössz rá, de a lényeg, hogy kezdd el. Tekints az élethelyzeteidre, mint megoldandó feladatokra, rejtélyekre. Mit tanít meg nekem ez az élethelyzet? A sorsfeladataim közé tartozik, karmából (más-előző életből hozott) eredően kell megélnem, vagy a sors ellen mentem szabad akaratból, és ezért kaptam az élethelyzetet. Törekedj a megoldásra. Kérj segítséget, ha kell. A Felsőbb Éned akár képek, vagy beszéd formájában el is küldheti a megoldást, ha elég nyitott vagy. Ha rájössz arra, hogy miért kaptad, azzal megoldod, és ez által fel is oldod, többet nem kapsz ilyen helyzetet (persze van kivétel, például vannak tesztek, hogy tényleg megtanultad e a leckét, akkor egy idő után ismétlődhet a próba, de úgyis megoldod, és harmadjára már biztos nem jön hasonló). Ha viszont nem tudod megoldani, akkor nem tudod feloldani, és egy idő után visszatér a helyzet. Ha akkor sem jössz rá, hogy miért kaptad, mit tanít neked, akkor legközelebb már sokkal hangsúlyosabb lesz, tehát erőteljesebben fogod megélni, és ez addig erősödik és ismétlődik, míg rá nem jössz a miértre. Ha valaki nem tudatos, az ilyen esetben erősen káromkodik, mert már sokadszorra kap pl. fájdalmat, vagy valami bosszantó dolgot, és nem is gondol arra, hogy tanulnia kellene belőle, hiszen oka van a történésnek, és megélés, egy cselekedet következményeként vagy tanulás céljából kapjuk. Kívánok neked Tudatos, de érzékien megélő mindennapokat!

Ezt a cikket és más gondolatokat is olvashatsz Tantra-Fény-Mag elnevezésű weboldalamon.

TUDATOSSÁG-Megélés

 

Kristóf István

Tudatosság-Teremtő minőség

 Tudatosság-Teremtő Minőség

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

 

Az eddig írtakat, és az elkövetkező gondolatokat ne fogadjátok be maradéktalanul, hiszen ezek az én világképemet tükrözik. Azt fogadd el mindebből, ami úgy érzed neked szól, és azonosulni tudsz vele. Ha kitartóan minden nap megteszel egy lépést a tudatosság felé, és elfogadod, hogy amikor az utolsó gyűlölet, félelem, harag, bizonytalanság gondolat is eltűnik belőled, és elfogadóvá válsz, érzed az egységet, és minden emberben önmagad látod és az önszereteted ki tudod rájuk terjeszteni, csak akkor válhatsz igazán tudatossá, akkor eléred a tudatváltást. Gyúljon hát fel belső fényed és világítsa meg az Utad, és válj azzá, amiért megszülettél, Egy testben élő szabad Szellemmé, aki bármit meg tud teremteni a puszta szeretettel, ami a szívéből áramlik.

Sorsod már érkezted előtt készen áll, hogy Utadat végigjárd. Születésed előtt a mai döntéseidet már tudja Felsőbb Éned. Akkor miért is aggódsz? Nincs miért...Ha elfogadod, és nem mész ellene, nem akarod makacssággal, és kitartó akarattal megváltoztatni, akkor megérkezel abba az állapotba, ami a nézőpontváltás pillanata. Ez a dimenzió, vagy tudatváltás. Fogadd el helyzeted, hogy ezen nem változtathatsz, hogy Felsőbb Éned úgy írta meg Utad, hogy tapasztalj és tanulj, nem azért, hogy szenvedj. Amint ezt elfogadtad több Fényt és Örömöt fogsz látni és érezni, és ott vár a Szeretet és a lelki béke. Ez a felemelkedés Útja.

Érezd a Fényt szívedben, keresd a tudást és gyarapodj, tapasztalj, fokozatosan vidd magad az önszeretet állapotába, fogadd el Tested és Lelked olyannak, amilyen. A Tested pedig soha ne hanyagold el, kényeztesd, amikor csak tudod-lehetőleg minden nap. Ne légy kishitű, és tudd aki nem fogad el olyannak amilyen vagy, azzal nincs dolgod, aki viszont fontos a sorsod szempontjából, az elfogad ilyennek. Természetesen ettől még tanulnod és fejlődnöd kell. Az új Világév, az új rezgések a női energiák erősödését hozzák. A rezgések emelkedése, magasabb szintű Léthez segítenek hozzá. Minden nőben megvan a férfi oldal és minden férfiben megvan a női oldal, mely oldalak nem szoríthatják ki teljesen egymást, ám el kell kezdeni megerősíteni és megélni a nőiséget, így a belső rendet legelsőnek e szerint kell alakítani, hogy a kinti világ ehhez tudjon igazodni. Ez komoly és felelősségteljes feladat, és a nőkre hárul elsősorban. Az elférfiasodási folyamatokat meg kell állítaniuk önmaguknál, és felelősséggel nőként kell végre élni és gondolkodni, és a legfontosabb: SZERETNI magunkat, majd Mindenkit.A női és férfi minőség összekapcsolódva, egységes erőként hozza életre a teremtés folyamatát, és Teremető SZERetetként, SZER elemként teremt újat. Legyen ez mostantól életérzés, a női szépség és szeretet Fény simogasson és öleljen minden nap.

Önszeretet reggeli gyakorlat: Felhők fátyla mögött megbúvó Nap Fényét érezd szívedben, s csaljon mosolyt arcodra, hiszen Lelkedben mindig ott van Ő, a kiáradó Teremtő, így köszöntsd a reggelt, s örvendj e szép napnak, melyen Önmagaddal tudsz törődni, ami a legfontosabb feladata életednek

 Ezt a cikket és hasonló feljegyzéseket olvashatsz Tantra-Fény-Mag internetes oldalamon.

TUDATOSSÁG-Teremtő Minőség

 

Kristóf István

 

Tudatosság-Rend-Szer

REND&SZER

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Elsőként pár szóval a SZERről. Mi a szer? Tárgy és fogalom egyaránt. A SZER jelent megsokszorozást, gyarapodást, gyarapítást, emelkedést, egységet, szinte mindent magába foglal, amitől többek leszünk, miáltal gyarapodunk. Tárgyként jelenthet orvosságot, ható anyagot, fontos tárgyat, mellyel megoldhatunk, sokszorozhatunk, emelhetünk. Több eszköz nevében is benne foglaltatik. (úgy mint SZERkezet, SZERszám  stb.) Nagyjából és a teljesség igénye nélkül ezt jelenti a SZER. Mi a REND? Olyan elv, mely segít eligazodni, helyére tenni a dolgokat, IGAZít, a jó úton tart bennünket, és a helyére kerülnek általa a dolgok. A közmondás SZERint: „REND a Lelke Mindennek” Ez Kozmikus szinttől a szűkebb környezetig, vagy akár mikroszkópikus szintig IGAZ. Miért fontos SZER a REND? Mert táplálja a Lelkünket, segít elIGAZodni, hogy tudjuk kik vagyunk, hol vagyunk és mihez és kihez tartozunk, valamint általa tudjuk teremtő erőnket is működtetni, hiszen REND nélkül nincs REND-SZER, mely nélkül nincsenek kisebb és nagyobb EGYSÉGek, vagyis nincs EGYSÉG, tehát működés és működtetés sincs, és akkor ÉLET sincs. A magyar nyelvet, SZÓ-KINCSünket hívjuk bátran segítségül, hiszen birtokoljuk, SZERetjük, és segít megértenünk a Világot (A VILÁG világít, tehát FÉNYből áll, az egész Világ FÉNY). Nyelvünk kozmikus eredete, megérteti velünk a Világ működését, és megoldást nyújt mindennapjainkra. Ha RENDet teszel környezetedben, magad körül, akkor táplálod a Lelked, mely az asztrális tested. Az asztrális tested tisztasága, és jó működése biztosítja Fizikális Tested Egészségét. Szóval miért fontos a REND? Mert ez egy SZER, mely az EGÉSZségünket táplálja, ápolja, és hozzásegít bennünket az EGYSÉGhez, mely valójában a SZERetet, ami pedig a Teremtő Forrás bennünk és körülöttünk. Legyen részetek Fény-SZER-etetben egész nap, s a napok sorában, míg Világ a Világ.

A cikk olvasható Tantra-Fény-Mag internetes oldalamon is:

Tudatosság-Rend-Szer

 

Kristóf István

süti beállítások módosítása