Igaz Való Emberség az Ember Világában

A fotón Dávid Júlia festménye /Hargita/

Igaz Való emberség az Ember Világában

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

A zárt rendszerek egy idő után telítetté válnak, korlátaikból következően véget kell érniük, mivel nem képesek fejlődni. A vallások, a szekták dogmatikus szabályai mind zárt rendszerben működnek, tehát törvényszerű, hogy kimerülnek, vagy felrobbannak. A nyílt rendszerek folyamatosan változnak, fejlődnek, és mivel nincsenek határok, korlátok, szabályok, törvények közé szorítva, így képesek emelkedni, haladni, új szintekre lépni. A vallások legtöbbjét emberek állítják össze, így az emberek egy kisebb csoportját szolgálják, vagyis a hatalmat. A szabályok, korlátok, törvények a többség irányítását(leigázását) hivatottak végrehajtani, hogy a hatalom szabadon garázdálkodhasson, uralkodhasson, elnyomhassa a többséget, aki energiával látja el. Hol is van itt a szabadság? A hatalom és a többség között ott vannak a törvények, a vallás,a fegyverek, a hamis (tév)eszmék melyek mind-mind azt hitetik el a többséggel, hogy mindez értük van, mert ha nem lenne, akkor káosz, háború és félelem uralkodna. Biztos? Az emberiség ennyire buta lenne, hogy ha nem nyomják el, nem korlátozzák, és nem használják ki, akkor gyilkol, pusztít, felőrli és megsemmisíti önmagát? Hát…

Mindezek mire mutatnak rá? Számodra, ki ezt olvasod, mit rejt mindez? Mi a lényege? Mi nincs a helyén? Mit nem látsz, nem érzékelsz mindezekben, és mindezek mögött?

Én amit ebben látok az mind a félelemről szól, az elnyomásról, a megosztásról, az elkülönültségről. Amíg a többség nincs tisztában a Való Világgal, az Igazsággal, addig el lehet nyomni. Függőségben tartott, gyűlöletben, haragban, irigységben, rettegésben, elnyomásban, hazugságban, dühben választanak el bennünket isteni felünktől, EGÉSZ-ségünktől, Teljes IGAZ valónktól.

Mit hiányolok az egyenletből? Miről nem szól mindez? (Persze itt-ott említik a könyvek, de nem igaz valójában, inkább manipulatívan és szabályzókkal, adok-kapok szinten, ami megint csak hazug és méltánytalan)

A SZERetet, a SZER-Elem hol van? Tudod miért nincs itt? Mert a SZER az ember középpontjában, szívében az a MAG, mely egyesíti a Férfi és a Női minőséget. A Szívben Egyesülnek Teremtő Fénnyé. Elvárások nélkül, Ár nélkül, viszonzás nélkül Csak úgy. Ha pedig megjelenik a Fény, akkor a sötétség eltűnik. Ha megjelenik a Szeretet (A Teremtő Fény) a Fél-elem, a gyűl-ölet sötét ereje is eltűnik. A hazugság helyére az IGAZság lép. Egyesül a két oldal, és EGYség, EGÉSZség lesz a megosztottságból és elválasztottságból. A függőségek, a hazugságok, az elidegenültség, a gyűlöletkeltés arra szolgálnak, hogy EGY-mástól elválasszanak, hogy ÖnMAGunk egységétől, IGAZ Valónktól, ÉP EGÉSZségünktől különválasszanak bennünket. Miért? Mert a félember, a félelemember, a dühös ember, a gyűlölködő ember nem látja, nem láthatja az igazságot, mert elválasztják az igazságtól. A Tudás és a belőle fakadó Tudatosság az Igazságot láttatja velünk. A manipuláció, a mesterkélt hazugság sötétsége eltűnik, amint az IGAZság és SZERetet Fénye kigyullad a szívekben. Az Ég Atya és Föld Anya SZER-elemben egyesül a szívben, s teremtő fénnyé változik, hiszen nem vagy egyedül. A Forrás-Mindenség EGY, melynek Te a része vagy, sőt a MAGad szintjén hasonlatos is vagy hozzá, mert Te is EGY vagy, és benned van a férfi és női oldal.

Én is TE(N) vagyOK, Te is TE(N) vagy, Mi is TE(N) vagyunk: EGYségben vagyunk Mindennel, az ÉL-ő is TE(N) vagy itt és most, az örök jelenben, hol csak fény van és szeretet.

Kérdezlek hát;  belátod e Mindezeket? Látod e az igazságot? Képes vagy e tenni Önnön MAGadért, ahogyan Mindenkiért, mert ugye EGYek vagyunk. Vagy inkább hiszed azt, ami tévÚTra vezet. Maradsz e a sötétségben? Maradsz e a hazugságban? Maradsz e a félelemben? Maradsz e gyűlöletben, a haragban, a dühben, az irígységben és továbbra is elhiszed, hogy egyedül vagy, és a világ tőled függetlenül működik, el vagy választva a többi embertől, a Mindenség rajtad kívül áll, és Te egy kívülálló vagy.

Tedd, amit jónak látsz! Ne higgy el semmit mindebből! Élj úgy, mint eddig! Én nem akarlak megváltoztatni. Az én szerepem csupán az, hogy megvilágítsak egy-egy pontot abból, amit látsz, vagy amit nem látsz. Tedd amit tenned kell, gondold, érezd,érzékeld azt, amit jónak vélsz. Minden jót felebarátom!

Ezek után szeretnék még néhány dologra rávilágítani. Az ember szabadnak születik. A szabadság azt jelenti, hogy bármit megtehet: Ölhet, rabolhat, szaladhat, dolgozhat, rajzolhat…sorolva a végtelenségig. Mindezt teheti anélkül, hogy bárki megtiltaná, megállítaná, korlátot szabna neki. Még egy fontos dolog, hogy az ember a szabad létezését, élete útját a sorsán keresztül viszi végig. Tanul, tapasztal, fejlődik. Ez alatt (több életen keresztül) rájön, hogy ha másoknak árt, azt az univerzum viszonozza, vagyis kölcsön kenyér visszajár. Így a maga bőrén és kárán jöhet rá arra, hogy ha ártok másoknak (embereknek, állatoknak,Föld-Anyának) azt visszakapom. Ez nekem rossz? Igen! Akkor mit érdemes tenni? Szeretni, segíteni, tanítani…stb. csupa pozitív, mások javát szolgáló cselekedeteket véghez vinni. DE!!! Nem a szabályok, korlátok, az elnyomó hatalmat szolgáló, a gazdagok vagyonát, felhalmozott, mások munkájából és elnyomásából szerzett javait védő törvények által kell fejlődnöm. A Földi lét nem ez okból jött létre. Az egyensúly megborult egy időre.

Az öröm, a boldogság, a teljesség, az egészség, a fejlődés az amire vágyunk. Ha a szeretet állapotába kerülsz, vagyis érzed a teremtő forrás szeretetét, azt az erőt, ami fényt ad a lelked számára, a tudatod/szellemed a teljesség-egységet tapasztalhatja, és még a tested is a gyönyörben létezik, akkor mondható, hogy holisztikusan, test-szellem-lélek egységben felemelkedtél, a középpontodban: MAG valódban létezel. Ez az isteni állapot. Ezt szeretné minden ember megtapasztalni. E miatt tesz mindent. Ha viszont nincs tudatában a valóságnak, akkor hazugságokkal el lehet téríteni arról az útról, mely ebbe az állapotba vezet. A drogok, a dohány , az alkohol, az erőszak, a függőségek, a sötét oldalt, vagyis a hazug oldalt szolgálják, tehát olyan álságos dolgokba viszik az egyént, hogy azt higgye a MAG állapotba került (emelkedett, teljesség-egység, gyönyör,szeretet,fény állapot), de valójában csak tudatmódosítókkal élt. A hatalom a tudatmódosítókon, az erőszakon, a törvényeken, a korlátokon keresztül vezet hamis illúziókba, hogy fenntarthassa elnyomó és kihasználó helyzetét.

Új korszak kezdődött néhány évvel ezelőtt. Az Univerzum-Mindenség a korábbi süllyedő, alacsony rezgésű vaskorból kilépett. A Világ elindult az emelkedés felé, az aranykor elkezdődött. Ez azt jelenti, hogy lehetőség nyílt elengedni mindazt, amit a vaskor ránk kényszerített. A bennünk több életből összegyűlt szennyet, lelki terhet most eldobhatjuk, és szabaddá válhatunk. Mindez nem kötelező. Emlékszel! Szabad vagy…szabadon dönthetsz. Maradhatsz a függőségek, tudatmódosítók, hazugságok sötét oldalán, továbbra is árthatsz másoknak, részt vehetsz az elnyomók hatalmi gépezetében, szolgálva őket, elnyomva másokat és persze önmagadat, de ki is léphetsz a szabad levegőre. Beléphetsz a szeretetbe, így arra az útra térhetsz, mely a MAG állapotba vezet, de hamis drogok nélkül, csupán szívből és lélekből, megengedő, elfogadó módon, korlátok nélkül. Ehhez változtatnod kell az egész életviteleden, felfogásodon, embertársaid, szeretteid, a Föld és a Világ felé eddig fennálló viszonyulásodon. Menni fog?

A gyönyör nem bűn. A gyönyör az egység (MAG) állapotának fizikai testben megtapasztalható szintje (persze tudatmódosító mesterséges anyagok mellőzésével). Mondhatni az isteni állapot földi megtapasztalása, ahol a lelki szinten a szeretet, szellemi szinten a mindenség-egység, testi szinten az orgazmus érzése-érzete valósul meg. Amíg azonban középkori dogmatikus vallási korlátokba ütközöl saját lelkedben, tudatalattidban és tudatodban, addig ezt az állapotot nem érheted el. Amíg azt gondolod a gyönyörről, hogy az bűn, vagy helytelen, vagy bármi módon negatív dolog, addig nem vagy képes szabaddá válni. Amíg nem vagy szabad, addig nem leszel képes felemelkedni, és elfoglalni a helyed egy új szabad emberiségben. Dönts szíved szerint!

A lángot meggyújtottam, a Világot kezedbe helyeztem. Köszönöm a megtisztelő figyelmed, és megyek is tovább. Ha mindezt nem hiszed, vagy eltolod MAGadtól, az már a tiéd. Nem akarlak meggyőzni, csupán megtettem, amit meg kellett tennem.

de kapcsolódó írásaim:

MAG VagyOK?

Világ-Szer-Te


Hasonló cikkeket olvashatsz még Tantra-Fény-Mag nevű oldalamon.

Igaz Való EMBERsÉG az Ember Világában

Kristóf István