Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 3.

Tudatosság….Mit Jelent? Tudatosság 3.

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Összefoglalva az eddig leírt gondolatokat: Az ember 3-as egységből áll, Szellem-Test-Lélek. A Szellem túlnyúlik a Testeken, kapcsolódik a Felsőbb Énhez és a Teremtő Mindenséghez is, pontosabban a Forrás tudatának egy parányi darabja egy-egy ember tudatába vetül. Több száz életet él meg Szellemünk (mentáltest), és egy kozmikus év során ebben Lélekruhánk (asztráltest) kíséri. Lélekruhánkba beletöltődik minden gondolat, és érzés információja, lenyomatként az összes életünkből, ez az Akasha krónikánk. (Ezek a lenyomatok időn kívüliek, így a jelenlegi eonból minden inkarnációnk egyszerre itt található) És most nézzük jelen életünket, melynek forgatókönyvét Felsőbb Énünk írta, és ő mozgatja Fizikai Testünket. Megéli rajtunk keresztül életeinket. Amíg éljük életünket, érzi fájdalmainkat, érzéseinket, látja gondolatainkat, tehát megéli és tapasztalja mindazt, ami velünk történik fizikai, érzelmi, és gondolati szinten egyaránt. Ezek vagyunk mi! Mi van a többiekkel? Az embertársainkkal? Nos ők ugyanígy vannak mint mi. Egy kaptafára készültünk, de mindannyiunknak más van a DVD lemezén. Aktuális életünk forgatókönyvét több másik életből hozott következmény, vagyis okozat alapján állítja össze a Felsőbb Énünk, és ír hozzá még olyan megtapasztalni való sorsállomásokat, amit meg akar  élni általunk. Mert nem mindegy miként élünk. Minden cselekedetünknek, és gondolatunknak, kimondott szavunknak következménye van. Az Univerzum legfőbb törvénye az egyensúly törvénye. Bármit teszünk, azzal megteremtjük a cselekedet következményét, ami kompenzálja, vagy ellensúlyozza ezt a cselekedetünket. tehát mindennek van következménye. Ha az éppen megélt életedben nem tudsz kompenzálni, vagyis nem éled meg az adott cselekedeted következményét, akkor egy másik életedben kell megtenned, hogy az egyensúly helyre álljon. A sors, az egyensúly törvénye, és a Felsőbb Éned így, ezek alapján írja meg a forgatókönyvet.

Akivel életed során találkozol, ha csak látod az utcán, akkor is, mindnek szerepe van, mellékszerepe az életedben. A mellékszereplők cselekedetei és szövegei is a forgatókönyvben (A sorsod könyvében) vannak. Ezeket is a Felsőbb Éned írta. Azért írta, hogy a sorsod beteljesítsd, ami erre az életedre vonatkozik, hogy tanulj, megélj, ami által több leszel, hogy érezd, és tapasztald meg mindazt, amit ebben az életedben lehet. Akkor ki is mondja mindazokat neked, amit társaid, életed mellékszereplői mondanak? Aki cselekszik körötted, azok cselekedeteit ki határozza meg? Mindezeket ki írta meg? Te, vagyis a Felsőbb Éned, mivel életed forgatókönyve csak rólad szól. Persze más Felsőbb Ének is írtak neked mellékszerepeket, de a Te szempontodból ez mellékes. Akkor ki tehet arról, hogy beléd rúgott valaki az óvodában? Miért vertek a szüleid gyermekkorodban? Miért szidott le valamelyik barátod a minap, amiért nem beszélsz vele már egy hete? Akivel haragban vagy több éve, az miért csinálta veled, amit csinált? Miért okozott neked fájdalmat, és miért ártott neked? Érted már a lényeget? A sorsod ez, a Felsőbb Éned megírta, és mindenki eljátszotta neked. A Felsőbb Éned pedig Te magad vagy. Ki tehet minderről? Te Magad! Érted már, hogy miért nincs értelme gyűlölni, haragudni, neheztelni? Mert Te okoztad, és te kérted meg őket minderre, még mielőtt megszülettél. Ha érzelmeket, cselekedeteket, bármit is kiváltottak benned ezek az emberek, azért légy hálás nekik, hisz megtették amire kérted őket. Gondolj bele, ha mondjuk valaki bevállalta születésed előtt, hogy autóval halálra gázolja mondjuk az édesanyádat, és ezzel sok ember haragját magára vállalta, és a lelkiismeretét is akár egy életre megterhelte, csak azért, mert te ezt kérted tőle, ezt írtad meg neki. Mit vállalt érted, hogy a sorsod beteljesíthesd? Légy hát hálás, és inkább szeretetet adj neki ezért, ne gyűlöld. Érted már? Elfogadod, és megérted? Könnyebb így elengedned azokat a negatív érzéseket, amiket eddig nem tudtál? Nos a hosszú magyarázat ezért volt. És ismét önmagunknál tartunk. Szeretjük magunkat, mert elfogadtuk olyannak, amilyen. Szeretjük az ellenségeinket, akik bántottak és ártottak nekünk, mert ők is a mi kéréseinknek megfelelően cselekedtek. Most engedjük el a mások és önmagunk irányába érzett negatívumokat. Ezzel hatalmas lépést tettünk meg a Szeretet felé. Kísérje öröm a napod, légy hálás, hogy itt lehetsz!

 

Hasonló cikkeket olvashatsz a Tantra-Fény-Mag oldalamon is.

Hangulatok, érzések, sugallatok az EonTudat.BLOG.HU-n

A Tudatosság RendSZERe a MÁS-VILÁG weboldalon.

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István