Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 4.

Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 4.

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

A Szeretet a Forrás, vagyis a Teremtő Tudat energiája, a Teremtő Fény, kiáramlása maga a teremtés folyamata. Minden amiből építkezik és amivé alakul, az a Mindenség. És amikor érzed ezt a Fényt, akkor légy hálás érte, hogy megtapasztalhatod, és általa megérzed és megérted a Teremtés okát, amiért létrejött az egész, a látható és tapasztalható, és a nem látható Világ. Benned van a szeretet, a Felsőbb Éned által. A Teremtő Forrás ez által válik érthetővé; az eddig csak szavakként ismert mondat: Amint lent, úgy fent, és amint kint, úgy bent. Ha megérted ezt a mondatot, akkor érted és főként érzed amiről beszéltem. Ez alatt a néhány nap alatt nem lehet mindazt elérni, amit leírtam, de már kezedben van a megoldás. Önállóan meg tudod oldani, hogy szeresd magad, és szeress mindenkit, és töltsön el minden negatív érzelmi blokk nélkül a szeretet érzése. Ne gondold, hogy ez könnyű, és gyorsan megy. Nagyon valószínű, hogy hetek-hónapok (talán évek már nem) alatt tudsz mindent feloldani és megoldani magadban. Ha végképp nem megy önállóan, és maradnak benned félelmek, gyűlölet, harag, rosszindulat, irigység, akkor kérhetsz segítséget. Sok módszer létezik, amivel ezeket kioldhatod magadból. Meditáció, családállítás, kineziológia, tantra masszázs, érintés terápiák stb. Ezeket is nyugodtan segítségül hívhatod. Ha eljutsz a szeretethez, és teljesen be tud tölteni az érzés, akkor meg fogod érteni, hogy mi az a rezgés, és mi az az energia, ami fokozottabban érkezik 2012 decembere óta hozzánk. És aki nem tud ezzel rezegni, nem tudja ezt a szintet magába fogadni, és kapaszkodik a korábbi Világba, érzésekbe, az egó által uralt Tudat félelem-világába, az valószínű le fog maradni, majd szép lassan kifullad, és meg kell állnia. Te döntöd el, hogy akarsz e emelkedni, hogy akarsz e teljes Szeretetben élni, és érezni az eufórikus, mindenféle rossz érzés nélküli állapotot, amit hoz mindaz, amit elmondtam. Ehhez sok munkát kell befektetned magadba, a lelkedbe, tanulnod és tapasztalnod kell, és figyelned a napi eseményeket, amik veled történnek egy új szemszögből, a tudatosság szemszögéből. Most már tudod, hogy mennyire értelmetlen minden, ami nem a Szeretet felé visz. Legyen tudatos napotok, és szeretettel viseltessetek ma mindenki irányába, aki megbánt titeket. Kísérje Szerető Fény a napotokat!

 
Utazásaink testből-testbe az anyagi Világba süllyedve gyarapodásunkat szolgálják, egy fájdalmas, kegyetlen, szűkölködő, ám érzelmileg és érzékileg gazdag küzdőtéren folyik Útjaink beteljesítése. A Föld a duális Világ a 4 elem bolygója (Tűz, Víz. Levegő, Föld), az emberiség Anyja gondoskodik rólunk, Testén minden bennünket szolgál, hogy sorsunkat beteljesíthessük. Ne kételkedj soha abban, hogy ez itt a te planétád e, és minden azon múlik ezen a helyen, hogy te mit gondolsz, mit érzel, mit teszel. Ha elfogadod mindezt, nem harcolsz tovább, szeretetben élsz, akkor minden megváltozik, és lassan a szenvedő emberből teremtő emberré válsz. Teljen napod szívből jövő szeretettel, lelked pedig hála érzésével, és adj mindenkinek ebből akivel találkozol, vagy akire gondolsz a mai napon.

 

Hasonló cikkeket olvashatsz a Tantra-Fény-Mag oldalamon is.

Hangulatok, érzések, sugallatok az EonTudat.BLOG.HU-n

A Tudatosság RendSZERe a MÁS-VILÁG weboldalon.

 

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István