Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 10. Ez Felháborító!!!

Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 10. Ez Felháborító!!!

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Ha a mai napon lesz olyan esemény, ami felháborít, vagy felidegesít, akkor jusson eszedbe ez a cikk. Ha tudatossá válsz, akkor is megéled, átéled, belemész azokba a helyzetekbe, melyek mély érzelmeket váltanak ki, vagy egyszerűen dühöt, vagy haragot szítanak benned. Ezeket a helyzeteket nem tudjuk kikerülni, a megoldást kicsit máshol kell megtalálnunk. A lényeg, hogy ilyenkor ne ijedj meg, vagy ne rettenj vissza a saját reakciódtól, bármilyen jó ember is vagy, ez természetes válasz egy adott helyzetre. Tehát éld meg az érzelmi kizökkenést, de ismerd fel. Hiszen már tudod, hogy ezek nem véletlenek, ezek az életed filmjének leforgatott jelenetei, és te és a mellékszereplők eljátszátok ezeket. Ilyenkor helyezd magad a rendező-forgatókönyvíró (Felsőbb Én) székébe, és érezd át a helyzet komikumát. Nem baj ha egy kiabálás, falba ütés, autókerékbe rúgás után tudsz nevetni magadon, hiszen tudatos vagy. Így igen gyorsan kijössz az érzelmi gödörből. Ezután már nincs is más dolgod, mint rájönni, hogy miért is volt ez, és mit tanultam belőle, mire próbált rávezetni ez a helyzet. Ez nem lesz könnyű, sok esetben nem fogod tudni, de ha elkezded ezt az életszemléletet, és nem merülsz bele tartósan a mélységekbe, akkor egyre többször megkapod a választ a miértre.

Amikor elhagyod a jelen-Lét állapotát, vagyis GONDolataid gonddá válnak az egó ténykedése miatt, olyankor a múltba, vagy a jövőbe kerülsz. A múlt hibái miatt emészted magad, az esetleges rossz döntéseken, vagy nosztalgiázol, hogy mennyivel szebb és jobb világ volt régen, mert a Leo jégkrém és a bambi üdítő még nem volt papírízű, és a Balatonon tudtunk minden nyáron nyaralni. A jövőbe tévedve egós gondjaiddal pedig megjelenik a félelem, az aggódás, hogy mi lesz jövő héten 3 sárga csekkem van, vizsgáznom kell repülőgép vezetésből stb. Minden gondod, a múltba tévedt „jobb volt akkor” , vagy „Mi lesz ha” az egó műve…De hát minek is ez az egó? Csak a baj van vele! Minden baj eredője és okozója! Valóban. Az élet a Földön nem mehet nélküle. Az elmúlt pár ezer évben leélt életek róla kellett szóljanak. A sötét korszak lassan világosodni kezd. Megvilágosodás, nézőpontváltás, dimenzióváltás következik be, vagy néhány magas rezgésű embernél már meg is történt. A legtöbb Fény-Mag (Csillagküldött, fénymunkás, fényküldött már benne van az új tudatosságban, még ha nem is teljesen, de 50 % felett, vagy akár 90 % felett) Ez a dualitás, az alacsony rezgésű anyag világa. A valódi tudatállapotod, amikor a jelenlétben vagy, tehát a gondolataid egómentesek, és csak követik a történést, ami veled zajlik, megfigyelővé válsz, minden mellékes belső zaj nélkül. Ilyenkor kapcsolódsz a Mindenséghez, ilyenkor válsz eggyé a Forrással, és az ő tudatával, ami a te tudatod. Amikor az egó megszólal, akkor kisajátítja a gondolataidat, és elválaszt, különállóvá tesz az egységtől. Így éled földi életed, hogy egó gondolataid vannak, vagy egótlan jelenlétben és egységben Létezel. Ez a két pólus, a sötétség és a fény között. Valójában a nagyobb volumen a Világ-Tér, a Mindenség a Forrás, amin belül vagy Te és az Egó is. Ebből következően az egó is a Mindenség része. A teljes tudat parányi kis sötét sarka is a Teljes Tudat része, ily módon a Forrás tudata a jelenlét tudatod és az egós tudatod is. És a tudatod aszerint működik, ahogyan azt a mindenség kívánja és irányítja. Egy dolog csak a tiéd a Földön: A megtapasztalás ezen a fizikai testen keresztül. És hamarosan megtapasztalod azt, amikor az egó visszaszorul, és a jelenlét, a forrás, az öröm uralja majd a félelem helyett a tudatod. Megfordul az arány. Ez az „esemény” a közeljövőben várható. Legyen a napod Fénytől ragyogó, nevess és örülj annak, hogy most és itt vagy, mert ez óriási dolog.

 

Hasonló cikkeket olvashatsz a Tantra-Fény-Mag oldalamon is.

Hangulatok, érzések, sugallatok az EonTudat.BLOG.HU-n

A Tudatosság RendSZERe a MÁS-VILÁG weboldalon.

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István