EMBERi EMBER, s ÉG

EMBERi EMBER, s ÉG.

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Ha elfogadod azt, ami van, akkor elfogadod a Magasabb Rendű tudatot, mely életedet valójában irányítja. Ekkor megérezheted, és belehelyezkedhetsz ÖnMAGad Szív-MAGjába, mely Lelked Valósága. Amikor a SZER irányítja sorsod.

Tudhatod, hogy a GYŰL-ÖL-et, mely egóddal azonos, csak szenvedést és betegségeket hoz az életedbe. Azonban amíg azonosulsz vele, addig nem lelhetsz rá a valódi szeretetre, az 5. elemre (SZER). Az egó elhiteti veled, hogy a függőség a szeretet. Így gyűlölsz, irígykedsz, haragszol, utálkozol, alá, vagy fölé rendeled magad másokhoz képest, társfüggő, cigaretta, alkohol és drogfüggő, enyhébb esetben szex, energiaital, játékgép, kártya stb függővé válsz.. Ez az EGO, mely a TE sötét oldalad, mondhatni a Pokol számodra.

Ha ebből ki kívánsz lépni, akkor fel kell ismerned, hogy TE nem az EGO vagy. Amíg ez a felismerés nem születik meg a Lelkedben, addig pokoli lesz az életed. Minden érzés, amit a világba küldesz, az visszaérkezik hozzád. Ha ez szeretet, akkor emelkedni fogsz, ha gyűlölet, akkor a földi pokolba süllyedsz. A választás-felismerés szabad akaratból történik, tehát senki más ezt nem teheti meg helyetted. Kérdés, hogy miként döntesz. Ha a süllyedést akarod, akkor hamarosan komoly betegségek és sorscsapások fognak érni, míg el nem hagyod földi porhüvelyed. Ha az emberiség nagyobb része nem lesz képes erre a felismerésre, és marad az egóval való azonosulásban, akkor kiírjuk magunkat a Föld-Anya történetéből. Az Univerzum új projektet indít. Csak egy Lélekből jövő, szív-szeretet döntést kell hoznod. Ám akkor szeretet járja át lelked a hajléktalan, nincstelen, gyilkos,tolvaj, zsidó,néger,cigány stb. emberek iránt! Mit SZERetnél?

Ezek a végső idők, amikor rostálni kezd a Világ-EGYetem.

A Felsőbbrendű Tudat oly mértékben tiszteli a szabad akaratot, hogy nem lép bele egós tudatodba, amíg nem kéred, hogy segítsen. Mérlegen az emberiség embersége.

 


Ide kapcsolódó írások:

MAG VagyOK?
Pénz
MAG Népe


Hangulatok, érzések, sugallatok az EonTudat.BLOG.HU-n

A Tudatosság RendSZERe a MÁS-VILÁG weboldalon.

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István