Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

FényTUDAT

2017.ápr.24.
Írta: kr.IST.óf.IST.ván Szólj hozzá!

Szabad Magyarok

Szabad Magyarok

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Házam körül, hazám gyönyörű tájain szembesülnöm kell alkalmanként a rideg valósággal. Elégedetlen, hőbörgő emberek hallatják hangjukat. Javaslom minden igaz magyar embernek, hogy előbb saját háza (hazája) táján tegyen rendet, s ezt követően lehet a Világ felé tekinteni.

Ebek harmincadja még láncon tengeti sanyarú életét. Ti beszéltek szabadságról? Ti akarnokoskodtok és lázadtok sorsotok ellen, miközben leghűbb, szolgalelkű barátotok, ki életét arra szánta, hogy szeretettel és hűséggel éljen mellettetek, ő ,a kutyátok láncra verve él, megfosztva szabadságától. Említhetném a törvényt is, mely védi ezeket az ebeket, és azt, hogy börtönbüntetést is kaphattok, ha nem oldjátok el láncaikat. De nem teszem. Egyelőre más irányból közelíteném meg mindezeket.

„Rend a lelke mindennek”. Egy szólás, mit a MAG népe emleget. Ha háborogsz, lelkeddel viaskodsz, feldúlt vagy, káosz ural, a gyűlölet, harag és düh határozza meg léted a Világgal szemben, akkor miért várod a szeretet, szabadság és rend visszatükröződését onnan? Miért vársz rendet egy olyan házban, egy olyan hazában, hol benned nincs rend? Miért vársz szeretetet, törődést, gondoskodást, ha te nem ezt sugárzod magadból? Talán tégy egy próbát!

Ha lázadsz, küzdesz,harcolsz valami ellen, akkor erőt adsz neki. Legyen az politika, a szomszéd, vagy egy haragosod. Míg gondolatban rosszat kívánsz neki, addig erővel táplálod, s megadod neki azt, amit éppen hogy nem akarsz, hogy tovább maradjon. Ha tüntetni mész, fellázadsz szabadságod korlátainak vélt és valós fenntartói ellen, a hatalom szolgái ellen, addig csak azt teszed, amit elvár tőled a láncaid végét tartó hatalom. Köszöni szépen jól van. „Kard által vész el, ki kardot ragad”. Ha harcolsz, akkor elbuksz: óhatatlan és törvényszerű. Ha szeretted leláncolod, ha családod felé elvárásokkal élsz, korlátokat szabsz, feszültséged otthon vezeted le, vagy alkoholba fojtod bánatod, vagy bármilyen más szenvedélybe, függőségbe, addig semmi sem fog változni!

Jó, de mi mást lehet tenni? Képzeld lehet! Hosszú a teendők sora, de ha elindulsz igaz utadon, meglásd széppé válik élted. Alkoss önmagadnak egy vezérlő elvet, mely a rend és igazság köré épül! Ne árts senkinek és semminek. Engedd meg a Világnak, hogy úgy forogjon, ahogyan neki tetszik. Engedd meg MAGadnak, hogy azt tedd, amit szeretsz, amitől jól érzed magad, ami erőt ad neked. (Hamis illúzió a drog, az alkohol, a játékszenvedély ereje. A Dohány Szellem a legerősebb démon a Földön, mert az emberek ezzé tették. Egy jó szándékú, megfelelő erejű szellem volt a cigaretta kora előtt. A hatalom felhasználta ellened, és te alávetetted magad ennek, önként és dalolva. Ezeked dobd el magadtól!) Fordulj el a hatalomtól. Aminek hátat fordítasz, és elengeded útjára, az el fog tűnni az életedből. Ezt most ne hidd el nekem! Ám próbáld ki! Ha nem szidod a politikát, ha nem szidod a munkahelyed, ha nem szidod a rendszert, és nem szidsz holnaptól senkit és semmit, akkor attól fogva könnyebbé válik az életed. Annyira se árts, hogy eltaposol egy bogarat. Szándékkal sose tégy ilyet. A Világ, mely körülvesz, érted teremtődött. Ezt sem kell elhinned! Képzeld, ezt a Világot neked hozták létre. (Valójában Te hoztad létre, egy másik dimenzióból) Ha jobban belegondolsz, rájöhetsz, hogy Te, mint ember, csak a saját gondolataid, érzékeid,érzéseid világában létezhetsz csak. Tehát más emberek, más élőlények, más dolgok rajtad kívül esnek. Ám ha ez így van, akkor mi az, amin te változtathatsz? Mi az amire te képes vagy hatni? Hát az ÖnMAGad! Rajtad áll, csakis rajtad, hogy milyenné teszed az életed! És most a próba!

Ha úgy gondolod, hogy nem érdekel ez az egész, hát dobd félre. Ha viszont úgy véled, egy kísérletet megér, akkor vágj bele. Tégy egy próbát!

Egy hónapon keresztül tedd meg azokat a dolgokat, melyekre most javaslatot teszek: Ne szólj le és ne szidj senkit, és semmit. Ha véletlen megtörténik, és kicsúszik a szádon, akkor kérj bocsánatot önmagadtól, és mondd ki háromszor: „Törölj!Törölj!Törölj!”, majd haladj tovább. Ne ítéld meg önmagad hátrányosan: Pl. ne mondd, hogy „DeHülyeVagyOK”. Ha mégis kicsúszik, akkor tedd az előző dolgot, és törölj. Ne ítélkezz mások felett! Rajtad kívül állnak mások, így nem tudhatod, miért teszik azt, amit éppen tesznek, vagyis nincs jogod ítélkezni,kritizálni, leszólni senkit. Ha mégis kicsúszik a szádon, akkor törölj! Ne utasíts senkit! Ne várj el másoktól semmit! Ha nem tetszik valami, akkor csináld meg te, de senkire ne kényszeríts rá semmit. Még gondolatban sem! Ha véletlenül megtörténik, akkor kérj bocsánatot tőle és csináld meg te! Ha a kutyád láncon van, akkor engedd el! Ha megszökik e miatt, akkor megérdemled! Ha lelövik, vagy elüti az autó, az az ő sorsa, az ő dolga, de te mondjuk építhetsz neki egy 10 m2-es kifutót, ahol szabadon játszhat. Vegyél neki játékokat. A mai naptól a barátod, a társad, a gyermeked, a szülőd, a rokonod tekintsd olybá, mint önnön MAGad. Szabad létezŐK. Szeretettel és törődéssel, kellő tapintattal közölhetsz velük olyan dolgokat, miket Te másként tennél, de ha elmondtad a mondandód nekik,akkor engedd is el ott és akkor ezt a dolgot. Engedd meg nekik, hogy hibázzanak. Engedd meg nekik, hogy tanuljanak a sorstól! Engedd meg nekik a fájdalmat, a hibákat, a vereséget. Engedd meg MAGadnak, hogy ezeknek az embereknek megengeded, hogy szabadon tegyék azt, amit te másként tennél. Ha így teszel egy hónapon keresztül, és semmi nem változik, nem lesz jobb az életed, akkor kérlek bocsáss meg nekem! Hibáztam! Nem adtam jó tanácsot! Tedd azt, amit akarsz, amit Te helyesnek vélsz! Mosom kezeimet, élem az életemet! Te is tedd ezt!

Ja!!és takarítsd ki a lakásodat, dobj ki mindent, amit az elmúlt egy évben nem használtál és a következő egy évben nem használnál. Rakj rendet! Keress minden megmaradt (amit nem dobtál ki) dolognak végleges helyet. Az udvart, lépcsőházat, utcafrontot tedd rendbe!

…és engedd le a kutyát a láncról!


Ide kapcsolódó cikk:

MAG VagyOK?

Hasonló írások és világszemlélet a Tantra-Fény-Mag weboldalon.

Szabad Magyarok

 

Kristóf István

Örök Fény a Szer-elem állapota

Örök Fény a Szer-elem állapota

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Csak MAGad vagy, és TE vagy MINDen. A szíved súg, csak halld meg merre vezet Utadon

Életed során, ha visszagondolsz, és emlékeidben elmerülsz, mi volt az, ami egyszeri és megismételhetetlen gyönyörben részesített? Volt ilyen pillanatod, órád, napod ? Nem csupán egy test által megélt orgazmusra gondolok, hanem olyan élményre, mely lelkedet is megrengette. Olyan testestül-lelkestül felemelő pillanat, mely beleégett az emlékeidet tároló aurádba. Ha volt ilyen, akkor később kerested ezt az állapotot többször is ugye, meg akartad ismételni, ám valahogy ezek csak az első és igazi gyönyör-emlék halovány másolataiként sikerültek csak később?

Ha szánsz néha önmagadra néhány órát, amikor csak te vagy MAGadnak. Gondolataiddal és érzéseiddel töltesz egy meditálós, borozgatós, vagy önkielégítős estét. Női feled önfeledt és mélyre ható együttlétet tölt el férfi feleddel, és egészként látod és érzed magad. Szeretetben és egész-ségben, intim környezetben, határaid tudatában lépkedsz örömöd-gyönyöröd mezsgyéjén, így tekintve a világod tükrébe, a teljes elégedettség egységében nyugodva. Adtál már magadnak ilyen órákat mostanában, vagy bármikor? Tudod, hogy a gyönyör, az orgazmikus állapot a forrással kapcsol össze, a kezdet állapotát idézi, megnyilvánul isteni mivoltod, és megtapasztalod a Fénnyel, a Világgal, a Mindenséggel való egyesülés állapotát, mely valójában az ember, a szellem-test-lélek hármasságának alaprezgése, kiindulási állapota. Innen érkeztél és ide jutsz vissza, miközben megjárod életed, életeid láncszemeit, állomásait. Eggyé válsz újra azzal, akinek mindig a része vagy, voltál és leszel, csak tudatod elválaszt és elkülönít tőle a földi síkon, amellett, hogy vissza-vissza tudsz térni ebbe, az egységbe.

Mindezt megtapasztalhatod. Mindez ott van benned. Mindezt a határaidon belülre helyezheted. Érzésekkel és emlékekkel teli lelked szomjazza a gyönyör egység-állapotát. Keresi a visszatérést a teremtés bölcsőjébe, a kiinduló öröm rezgésbe, ahol tudatod egy volt mindennel, mindenkivel. Ikerlángod tüze egyként lobogott benned és benne, SZERelemben léteztél önmagaddal és a Mindenséggel, miközben mindez egy volt. Nem különültél el, nem voltál magányos. Most is ezt keresed. Most is ide szeretnél kerülni. Ha nem így van, és mindez úgy látod, hogy zagyvaság, és nem tudsz egyet érteni vele, akkor haladj tovább arra, amerre visz az utad, és felejtsd el, amit olvastál; kérlek ne haragudj, hogy elvettem oly drága idődből pár percet. Kívánom neked a legjobbakat, legyen szép az életed!

Ha önmagadra akarsz lelni újfent. Ha az egység gyönyör állapotát keresed, akkor fordítsd tekinteted befelé, a lelked irányába, a szíved csarnokába. A külső segítség néha nem árt, hiszen a duális világban ez is ott van. Amit nem találsz meg önmagadban, amit nem ismersz fel a lelkedben és tudatodban, arra rá fogsz találni a világban. De ne feledd, hogy mindez érted van, ha érted mire gondolok. A TE tered, mit Te teremtettél, mivel a teremtő és a teremtés egy. Az EGY pedig oszthatatlan. Az osztható EGY illúzió. Az EGY EGÉSZ EGÉSZségben létező. Ha hiszed, ha nem, rajtad áll. És további értelmetlen zagyvaságok jönnek.

Fedezd fel önnön magad önnön magadban. Ha folyton kívül keresed a megoldást és a változást, kevésbé számíthatsz sikerre, mintha belső utakon járnál. Érzéseid, gondolataid,érzeteid TE vagy, és senki más. Amikor külső segítséget kapsz, valójában az is TE vagy, csak tudatod elválaszt attól a részedtől, akitől kapod. Önmagadtól…

Ajánlom MAGamat, aki TE vagy. Meg kívánod ismerni MAGad? Segíthetek neked? Ha még mindig itt vagy és olvasol, akkor jó úton jársz. Főleg, ha megértetted mindezt.

Az emberi élet egy rögös, és nehézségekkel teli út. (Nehéz, alacsony rezgésű erők /energiák/ uralják a Mindenség ezen fertályát) Ám mivel teher alatt nő a pálma, ezért sokan vállalják a magasabb rezgésű világokból az ide születést, ami igazság szerint csak tudatáthelyezés egy emberi test nevű biomechanikai eszközbe, ami egészen jól sikerült, igaz, hogy 2000 évig készült több faj munkájának köszönhetően. De ha már itt vagyunk, és nem emlékszünk a nagy EGY állapotunkra, isteni mivoltunkra (Mi voltunk isten), akkor hozzuk ki a legtöbbet belőle. Egyetértesz? Egyetértünk szerintem, mert egyek vagyunk, csak a fizikai testünk elválaszt az egy tudástól, az egy tudattól bennünket.

Javaslom juss el a megértésig! Ha nehezen megy, hát képzeld el, még nekünk megy ez a dolog legkönnyebben, kik MAGyarul beszélünk, mert a nyelvünk hordozza a Világ magyarázatát, tehát a nyelvünk már önMAGában egy világnézet, és kozmikus tudást rejt.

A Földön emberként élni, tanulni, tapasztalni nem mindig jelenti a gyönyört. Hullámzó a lelki-testi-szellemi állapotunk, miközben spirálszerűen ismétlődő, de emelkedő, vagyis fejlődő állapot utat járunk be. Sokszor már úgy gondoljuk megoldottunk valamit, továbblépünk, és valóban így van, de egyszer csak kapunk valami hasonló élethelyzetet, ami nyomokban azonos egy korábbival, de valahogy bonyolultabb, nehezebb és a megoldása nem megy csípőből. Hát a korábbi egy másik szint volt, ez már az 4-es, vagy az 5-ös pálya (dimenzió, vagy sík).

Javaslom járd körbe a határaidat! Hogyan? Önismereti programokkal. Járj el önismereti rendezvényekre. Szinte biztos vagyok benne, hogy tudsz olyat tanulni, amit eddig nem tudtál MAGadról. Állj fel most és menj oda egy tükörhöz! Nézz bele! Az lenne a legjobb, ha teljesen meztelenül tennéd ezt. Ha minden egyes négyzetmillimétert végigpásztáztad, és ezen parány egységeid mindegyike nem az örömöt, a boldogságot, a gyönyört juttatta eszedbe, akkor van még dolgod. Amikor már jól haladsz önismeretben, akkor kezdj el szívből élni. Eddig is ezt tetted? Kétlem, hogy teljesen tudtál szívből élni eddig, ha mondjuk bármilyen területen is nem ismerted magad egységben és teljességben, tehát amíg bárkit önmagad elé helyeztél(Anyámat, a gyerekemet, a páromat jobban szeretem,mint önmagamat!)(Jaaa! És bárkit, még az aluljáróban magát összefosó és összehugyozó hajléktalant is MAGadon kívülre helyezed? Hát nem ott van…) ,addig nem tudtál teljesen szívből élni, vagyis önszeretetben. Önző és egoista szemét! Ezt jelenti mindez? Nem hinném…Csak tudod a teljesen nyitott szívcsakra által válsz képessé úgy szeretni, hogy TE és MINDenki belefér a szívedbe, miközben az ego nem ugrál és fontoskodik, hogy egyenleget vonjon, és aki nem adott neked szeretetet a szeretet 5 nyelve közül bármelyiken, az tőled se kapjon, miközben az is te vagy, akinek kifelé nem tudsz adni belőle. Tehát feltétel nélkül adni annyi, mint képes lenni befogadni bármit, bárkitől, bármikor. Ez megy? Jó, akkor határok és önismeret. Szívnyitás és önszeretet,míg egyszer csak feltétel nélkül is működik mindez. Utána már jöhet az isteni EGYsÉG állapota. Amikor érzed, hogy semmi sincs rajtad kívül, minden benned van, eggyé válsz mindennel és mindenkivel. Képzeld jó helyen vagy, jó időben, mert ezt a folyamatot most támogatja az egész Univerzum (aki TE vagy). Tehát olyan időket élünk, amikor a Mindenség nevű svájci óra azt az időt mutatja, hogy a SZER-etet, és éld meg a SZER-elem gyönyör állapotát, de ne alkohol és drogfüggőség hamis álcájában, hanem saját lelkeddel egységben. Ölellek Szeretettel. Te és Én Egyek vagyunk. Ő is TE (n) vagy…

MAGból NŐ az Élet-Fa, mely EGYsÉGbe köti Ég-i Atyát Föld-Anyával. Az égi fény, s a földi tűz szívedben találkoznak, hol egyesül a 4 elem Szer-elemmé.

Kristóf István

A Fotón: Dávid Júlia festménye

A témához kapcsolódik a következő írásom:

Sosem Vagy Egyedül


Hasonló cikkeket olvashatsz Tantra-Fény-Mag nevű oldalamon.

Örök Fény a Szer-elem Állapota

 

A Játszótér neve Föld

A Játszótér neve Föld

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

A Föld lehetőség a Szellem-Lélek számára, hogy olyat tapasztaljon, amit magasabb létsíkokon nem tud. A belső fejlődés, tanulás, a folyamatok és eredmények a környezetünk segítségével, az un. tükör által mennek végbe, mely világ a bennünk fejlődő tudat egy vetülete, a fizikai testen kívüli megnyilvánulása.

Az anyag polaritással és idő dimenzióval rendelkezik, így a 3D+idő világa folyamatos, az ellentétek állandó egymásba alakulását vonja maga után, mely a keleti filozófiákban áramlást, míg a nyugati világnézetben harcot takar, holott e két dolog egyet jelent; sőt, valójában Minden Egy, vagyis az alacsony rezgésű, duális világ kettőssége, ellentétei és harca egy nagy dolgot szolgál: A Változást, melynek eredménye a fejlődés. A sötét oldal, a negatív energia, az ember anyagi világában megvalósuló, a fizikai testét érő erők, csak ezen alacsony rezgésű fizikai dimenziókban rendelkeznek polaritással, valójában a MAGasabb szintekről kapják az irányító erőket és információkat, onnan, ahol nincs ellentét, harc, verseny és vetélkedés. Onnan, ahonnan mindez egy jól megszerkesztett és megtervezett terepasztalnak tűnik, vagy sok résztvevős társasjátéknak, vagy a mai modern hálózatos játékok korában ez már egy hatalmas stratégiai hálójátékhoz hasonlatos. Itt az emberi testek a karakterek (számítógépes figurák).

Az energiatest, mely részben meghatározza e fizikai testek állapotát, információt tárol, jelzéseket, érzéseket, érzeteket küld a test ruhába, és hat rájuk, az az asztrális test, a lélekruha, míg a játékos, aki irányítja a karaktert, az idegrendszerbe hatol, aki ül a számítógép monitora előtt, a Mentális Test (Szellem), a Felsőbb Én, vagy másként nevezve a milliárdnyi apróbb egységre felosztott Mindenség-Tudat: a Forrás MAGa.

Az ember tehát holisztikus 3-as egység: Szellem-Test-Lélek, és nem csupán fizikai testből áll. Aki azonosul a fizikai testével, az zsákutcába kerül, és fejlődése megreked.

Világunk negatív oldala, a rossz, a gonosz, a sötét oldal is ugyanazt szolgálja, amit a jó oldal. Az ellentétek itt, ezen a szinten válnak ketté, és lesznek ellentétes pólusúak. A valóságban, mely talán nem is létezik abban a formában, ahogyan mi emberek képzeljük el, és éljük alacsony rezgésű poláris vetületét, mindez Egy Nagy Egység. A Mindenség, a nagy Világ-Óceán fizikai szinten az apró vízcseppjeinek különválását hiteti el velünk, mely vízcseppek is galaxis méretűek, és bennük harc, versengés, elkülönülés, az ellentéteken alapuló folyamatok zajlanak, ahol az erős legyőzi a gyengét, a felülkerekedő jó, és a felülkerekedő gonosz állandó csatáját jelentő nézetre alapozott fejlődés, változás jellemző. Itt IGEN.

Itt a Földön, az anyag Világában, a bolygók és napok, üstökösök, aszteroidák, a sziklák, a tűz, a növények és állatok, az atomok és molekulák, kézzel fogható és érzékszerveinkkel tapasztalható síkján Igen, mely talán még ezredrésze sincs a Teljes Mindenségnek, itt így megy. Ahogyan a bábjátékos mozgatja a bábokat, és közben mondja helyettük a bábjáték szövegét, úgy mozgat bennünket emberi testeket a Felsőbb Én, míg Mi azt hisszük és gondoljuk, hogy saját testünk, gondolataink, és érzéseink határoznak meg bennünket. Nos Nem egészen…és nem egyszer. Többször is beszállunk a nagy társasjátékba bábukként, a nagy stratégiai játékba karakterként, és amint becsöppenünk, azonnal véresen komolyan vesszük, pedig csak érzéseket tapasztalni és tanulni érkezünk, és nem is mi vagyunk itt, hanem a testünkbe beszálló tudat van jelen, mely megéli korlátait, szükségeit, fájdalmait és gyönyöreit…Jó Játékot Mindenkinek

Hasonló cikkek, írások és világnézet vár a Tantra-Fény-Mag weboldalon.

A Játszótér Neve Föld

 

Kristóf István

süti beállítások módosítása