Világ-Szer-Te

A MAG Népe VálaszÚt Előtt. SZERetet, vagy GyűlÖLet

VILÁG-SZER-TE

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Fontos, hogy Test-Véred, Gyermeked, Szülőd és Barátod tudja KI Ő, s TE Ki vagy. Tudd HONnan jöttél. Nem a puszta porából fújt ide a szél Kárpát Hazába. Nem Foglaltad el, s nem foglaltad vissza sem EGY-SZER, sem KÉT-SZER, ehhez ne férjen KÉTséged sosem, hiszen Mióta Az EMBER-Állat megjelent e Földön, azóta a Hévizek US medencéje Őseink ÚR-szága, hol átélhettek JEGET, s SZÖKŐárt. S-ENKI sem itt született e bolygón, KI atyád, vagy anyád volt. Az US-BAR Ereiben ott van az ős-ember, de ott van Szíriusz, Nephilim és Orion Lét-Ereje. Hosszú időn át az óriások uralkodtak, s ők használtak MIND-Ő-nket, s MI szolgáltunk balga-népként, hiszen Lelkünk gyermeteg volt még akkor-tájt. A Világ Hétszer fordult mióta US-Amber él ehelyt. Lassan felébredtünk és felcseperedtünk, míg FONTossá nem váltunk a Világ szemében. S egy IDŐ óta e TESTekbe komoly Szellem-Lelkek érkeznek tanulni és tapasztalni Mindent mire az EMBER KÉPes. Mélységek és MAGasságok hosszú ÉLT Útjain járunk. Tíz-Száz-Ezer-SZER jöttünk, s mentünk a SZÍNtek között, miket ma rezgéseknek, hullámoknak, s dimenzióknak hívnak. A MAG népe megŐRizte az ősi tudást, mit az óriásoktól kaptunk. Nyelvünkben hordozzuk, s Lelkünkben rejtettük el, hogy egy NAP majd ébredhessünk, s MAGunk legyünk a MAGja az új Világnak itt e Földön.

Hát ne feledd KI vagy, honnan jöttél, s hogy a népek MAGja vagy. DE!! Nem vagy se Ura, se Szolgája más népeknek. Nem vagy feljebb-VALÓ, se alább-VALÓ senkinél. Ha a MAG nép sarja vagy, akkor a SZER-Elem ott van Lelkedben-Testedben és Szellemedben. Ha bántanak, ütnek, megtipornak viseld, vagy állj odébb, de a SZERetet nem alhat ki benned egy percre sem. Nincs vallás, nincs dogma, mit szolgálnod kellene! Nincs dicső hírNÉV mit birtokolhatsz, hisz MINDez a HATALOM játékának eszköze, s benned SZERetet van, s a MAG ott él Lelkedben, hát nem szolgálhatsz senkit, semmit, nem uralkodhatsz senki felett. Segíts, ha kérnek, tégy ha SZÍVed szól, s kövesd Utad. Szolgáld TEN-MAGad, így US-TENt szolgálod, de senki mást. Kit gyűlölsz, kire haragszol, kit bántasz, legyűrsz, irtasz: MIND TEST-VÉRed, felebarátod. Mind e Világon érted van, hogy segítse Utad. A rossz erő mit SZERte küldesz, visszatér és visszaüt. A jó erő, a SZERetet mit SZERte küldesz visszajő, s megtölt, simogat, s ezer csókkal válaszol egyetlen-egynek fejében.

MOST hát választanod kell!! MA vagy Holnap, mert holnapután már nincs. MAG vagy, vagy NEM? SZERetni akarsz MIND-ENKIT, vagy Haragszol MIND-ENKIRE? (HA Haragszol, a Harang érted szól!) Itt most EGY Út van csak. Mert a Világ holnap kettéválik. Merre mész tovább…?

További ide IGAZodó cikkek:

MAG Népe

MAG VagyOK?

MAG Lélek


Hasonló cikkek és írások olvashatók a Tantra-Fény-Mag nevű weboldalamon.

 Világ-Szer-Te

Kristóf István