Örök Fény a Szer-elem állapota

Örök Fény a Szer-elem állapota

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Csak MAGad vagy, és TE vagy MINDen. A szíved súg, csak halld meg merre vezet Utadon

Életed során, ha visszagondolsz, és emlékeidben elmerülsz, mi volt az, ami egyszeri és megismételhetetlen gyönyörben részesített? Volt ilyen pillanatod, órád, napod ? Nem csupán egy test által megélt orgazmusra gondolok, hanem olyan élményre, mely lelkedet is megrengette. Olyan testestül-lelkestül felemelő pillanat, mely beleégett az emlékeidet tároló aurádba. Ha volt ilyen, akkor később kerested ezt az állapotot többször is ugye, meg akartad ismételni, ám valahogy ezek csak az első és igazi gyönyör-emlék halovány másolataiként sikerültek csak később?

Ha szánsz néha önmagadra néhány órát, amikor csak te vagy MAGadnak. Gondolataiddal és érzéseiddel töltesz egy meditálós, borozgatós, vagy önkielégítős estét. Női feled önfeledt és mélyre ható együttlétet tölt el férfi feleddel, és egészként látod és érzed magad. Szeretetben és egész-ségben, intim környezetben, határaid tudatában lépkedsz örömöd-gyönyöröd mezsgyéjén, így tekintve a világod tükrébe, a teljes elégedettség egységében nyugodva. Adtál már magadnak ilyen órákat mostanában, vagy bármikor? Tudod, hogy a gyönyör, az orgazmikus állapot a forrással kapcsol össze, a kezdet állapotát idézi, megnyilvánul isteni mivoltod, és megtapasztalod a Fénnyel, a Világgal, a Mindenséggel való egyesülés állapotát, mely valójában az ember, a szellem-test-lélek hármasságának alaprezgése, kiindulási állapota. Innen érkeztél és ide jutsz vissza, miközben megjárod életed, életeid láncszemeit, állomásait. Eggyé válsz újra azzal, akinek mindig a része vagy, voltál és leszel, csak tudatod elválaszt és elkülönít tőle a földi síkon, amellett, hogy vissza-vissza tudsz térni ebbe, az egységbe.

Mindezt megtapasztalhatod. Mindez ott van benned. Mindezt a határaidon belülre helyezheted. Érzésekkel és emlékekkel teli lelked szomjazza a gyönyör egység-állapotát. Keresi a visszatérést a teremtés bölcsőjébe, a kiinduló öröm rezgésbe, ahol tudatod egy volt mindennel, mindenkivel. Ikerlángod tüze egyként lobogott benned és benne, SZERelemben léteztél önmagaddal és a Mindenséggel, miközben mindez egy volt. Nem különültél el, nem voltál magányos. Most is ezt keresed. Most is ide szeretnél kerülni. Ha nem így van, és mindez úgy látod, hogy zagyvaság, és nem tudsz egyet érteni vele, akkor haladj tovább arra, amerre visz az utad, és felejtsd el, amit olvastál; kérlek ne haragudj, hogy elvettem oly drága idődből pár percet. Kívánom neked a legjobbakat, legyen szép az életed!

Ha önmagadra akarsz lelni újfent. Ha az egység gyönyör állapotát keresed, akkor fordítsd tekinteted befelé, a lelked irányába, a szíved csarnokába. A külső segítség néha nem árt, hiszen a duális világban ez is ott van. Amit nem találsz meg önmagadban, amit nem ismersz fel a lelkedben és tudatodban, arra rá fogsz találni a világban. De ne feledd, hogy mindez érted van, ha érted mire gondolok. A TE tered, mit Te teremtettél, mivel a teremtő és a teremtés egy. Az EGY pedig oszthatatlan. Az osztható EGY illúzió. Az EGY EGÉSZ EGÉSZségben létező. Ha hiszed, ha nem, rajtad áll. És további értelmetlen zagyvaságok jönnek.

Fedezd fel önnön magad önnön magadban. Ha folyton kívül keresed a megoldást és a változást, kevésbé számíthatsz sikerre, mintha belső utakon járnál. Érzéseid, gondolataid,érzeteid TE vagy, és senki más. Amikor külső segítséget kapsz, valójában az is TE vagy, csak tudatod elválaszt attól a részedtől, akitől kapod. Önmagadtól…

Ajánlom MAGamat, aki TE vagy. Meg kívánod ismerni MAGad? Segíthetek neked? Ha még mindig itt vagy és olvasol, akkor jó úton jársz. Főleg, ha megértetted mindezt.

Az emberi élet egy rögös, és nehézségekkel teli út. (Nehéz, alacsony rezgésű erők /energiák/ uralják a Mindenség ezen fertályát) Ám mivel teher alatt nő a pálma, ezért sokan vállalják a magasabb rezgésű világokból az ide születést, ami igazság szerint csak tudatáthelyezés egy emberi test nevű biomechanikai eszközbe, ami egészen jól sikerült, igaz, hogy 2000 évig készült több faj munkájának köszönhetően. De ha már itt vagyunk, és nem emlékszünk a nagy EGY állapotunkra, isteni mivoltunkra (Mi voltunk isten), akkor hozzuk ki a legtöbbet belőle. Egyetértesz? Egyetértünk szerintem, mert egyek vagyunk, csak a fizikai testünk elválaszt az egy tudástól, az egy tudattól bennünket.

Javaslom juss el a megértésig! Ha nehezen megy, hát képzeld el, még nekünk megy ez a dolog legkönnyebben, kik MAGyarul beszélünk, mert a nyelvünk hordozza a Világ magyarázatát, tehát a nyelvünk már önMAGában egy világnézet, és kozmikus tudást rejt.

A Földön emberként élni, tanulni, tapasztalni nem mindig jelenti a gyönyört. Hullámzó a lelki-testi-szellemi állapotunk, miközben spirálszerűen ismétlődő, de emelkedő, vagyis fejlődő állapot utat járunk be. Sokszor már úgy gondoljuk megoldottunk valamit, továbblépünk, és valóban így van, de egyszer csak kapunk valami hasonló élethelyzetet, ami nyomokban azonos egy korábbival, de valahogy bonyolultabb, nehezebb és a megoldása nem megy csípőből. Hát a korábbi egy másik szint volt, ez már az 4-es, vagy az 5-ös pálya (dimenzió, vagy sík).

Javaslom járd körbe a határaidat! Hogyan? Önismereti programokkal. Járj el önismereti rendezvényekre. Szinte biztos vagyok benne, hogy tudsz olyat tanulni, amit eddig nem tudtál MAGadról. Állj fel most és menj oda egy tükörhöz! Nézz bele! Az lenne a legjobb, ha teljesen meztelenül tennéd ezt. Ha minden egyes négyzetmillimétert végigpásztáztad, és ezen parány egységeid mindegyike nem az örömöt, a boldogságot, a gyönyört juttatta eszedbe, akkor van még dolgod. Amikor már jól haladsz önismeretben, akkor kezdj el szívből élni. Eddig is ezt tetted? Kétlem, hogy teljesen tudtál szívből élni eddig, ha mondjuk bármilyen területen is nem ismerted magad egységben és teljességben, tehát amíg bárkit önmagad elé helyeztél(Anyámat, a gyerekemet, a páromat jobban szeretem,mint önmagamat!)(Jaaa! És bárkit, még az aluljáróban magát összefosó és összehugyozó hajléktalant is MAGadon kívülre helyezed? Hát nem ott van…) ,addig nem tudtál teljesen szívből élni, vagyis önszeretetben. Önző és egoista szemét! Ezt jelenti mindez? Nem hinném…Csak tudod a teljesen nyitott szívcsakra által válsz képessé úgy szeretni, hogy TE és MINDenki belefér a szívedbe, miközben az ego nem ugrál és fontoskodik, hogy egyenleget vonjon, és aki nem adott neked szeretetet a szeretet 5 nyelve közül bármelyiken, az tőled se kapjon, miközben az is te vagy, akinek kifelé nem tudsz adni belőle. Tehát feltétel nélkül adni annyi, mint képes lenni befogadni bármit, bárkitől, bármikor. Ez megy? Jó, akkor határok és önismeret. Szívnyitás és önszeretet,míg egyszer csak feltétel nélkül is működik mindez. Utána már jöhet az isteni EGYsÉG állapota. Amikor érzed, hogy semmi sincs rajtad kívül, minden benned van, eggyé válsz mindennel és mindenkivel. Képzeld jó helyen vagy, jó időben, mert ezt a folyamatot most támogatja az egész Univerzum (aki TE vagy). Tehát olyan időket élünk, amikor a Mindenség nevű svájci óra azt az időt mutatja, hogy a SZER-etet, és éld meg a SZER-elem gyönyör állapotát, de ne alkohol és drogfüggőség hamis álcájában, hanem saját lelkeddel egységben. Ölellek Szeretettel. Te és Én Egyek vagyunk. Ő is TE (n) vagy…

MAGból NŐ az Élet-Fa, mely EGYsÉGbe köti Ég-i Atyát Föld-Anyával. Az égi fény, s a földi tűz szívedben találkoznak, hol egyesül a 4 elem Szer-elemmé.

Kristóf István

A Fotón: Dávid Júlia festménye

A témához kapcsolódik a következő írásom:

Sosem Vagy Egyedül


Hasonló cikkeket olvashatsz Tantra-Fény-Mag nevű oldalamon.

Örök Fény a Szer-elem Állapota