Szabad Magyarok

Szabad Magyarok

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Házam körül, hazám gyönyörű tájain szembesülnöm kell alkalmanként a rideg valósággal. Elégedetlen, hőbörgő emberek hallatják hangjukat. Javaslom minden igaz magyar embernek, hogy előbb saját háza (hazája) táján tegyen rendet, s ezt követően lehet a Világ felé tekinteni.

Ebek harmincadja még láncon tengeti sanyarú életét. Ti beszéltek szabadságról? Ti akarnokoskodtok és lázadtok sorsotok ellen, miközben leghűbb, szolgalelkű barátotok, ki életét arra szánta, hogy szeretettel és hűséggel éljen mellettetek, ő ,a kutyátok láncra verve él, megfosztva szabadságától. Említhetném a törvényt is, mely védi ezeket az ebeket, és azt, hogy börtönbüntetést is kaphattok, ha nem oldjátok el láncaikat. De nem teszem. Egyelőre más irányból közelíteném meg mindezeket.

„Rend a lelke mindennek”. Egy szólás, mit a MAG népe emleget. Ha háborogsz, lelkeddel viaskodsz, feldúlt vagy, káosz ural, a gyűlölet, harag és düh határozza meg léted a Világgal szemben, akkor miért várod a szeretet, szabadság és rend visszatükröződését onnan? Miért vársz rendet egy olyan házban, egy olyan hazában, hol benned nincs rend? Miért vársz szeretetet, törődést, gondoskodást, ha te nem ezt sugárzod magadból? Talán tégy egy próbát!

Ha lázadsz, küzdesz,harcolsz valami ellen, akkor erőt adsz neki. Legyen az politika, a szomszéd, vagy egy haragosod. Míg gondolatban rosszat kívánsz neki, addig erővel táplálod, s megadod neki azt, amit éppen hogy nem akarsz, hogy tovább maradjon. Ha tüntetni mész, fellázadsz szabadságod korlátainak vélt és valós fenntartói ellen, a hatalom szolgái ellen, addig csak azt teszed, amit elvár tőled a láncaid végét tartó hatalom. Köszöni szépen jól van. „Kard által vész el, ki kardot ragad”. Ha harcolsz, akkor elbuksz: óhatatlan és törvényszerű. Ha szeretted leláncolod, ha családod felé elvárásokkal élsz, korlátokat szabsz, feszültséged otthon vezeted le, vagy alkoholba fojtod bánatod, vagy bármilyen más szenvedélybe, függőségbe, addig semmi sem fog változni!

Jó, de mi mást lehet tenni? Képzeld lehet! Hosszú a teendők sora, de ha elindulsz igaz utadon, meglásd széppé válik élted. Alkoss önmagadnak egy vezérlő elvet, mely a rend és igazság köré épül! Ne árts senkinek és semminek. Engedd meg a Világnak, hogy úgy forogjon, ahogyan neki tetszik. Engedd meg MAGadnak, hogy azt tedd, amit szeretsz, amitől jól érzed magad, ami erőt ad neked. (Hamis illúzió a drog, az alkohol, a játékszenvedély ereje. A Dohány Szellem a legerősebb démon a Földön, mert az emberek ezzé tették. Egy jó szándékú, megfelelő erejű szellem volt a cigaretta kora előtt. A hatalom felhasználta ellened, és te alávetetted magad ennek, önként és dalolva. Ezeked dobd el magadtól!) Fordulj el a hatalomtól. Aminek hátat fordítasz, és elengeded útjára, az el fog tűnni az életedből. Ezt most ne hidd el nekem! Ám próbáld ki! Ha nem szidod a politikát, ha nem szidod a munkahelyed, ha nem szidod a rendszert, és nem szidsz holnaptól senkit és semmit, akkor attól fogva könnyebbé válik az életed. Annyira se árts, hogy eltaposol egy bogarat. Szándékkal sose tégy ilyet. A Világ, mely körülvesz, érted teremtődött. Ezt sem kell elhinned! Képzeld, ezt a Világot neked hozták létre. (Valójában Te hoztad létre, egy másik dimenzióból) Ha jobban belegondolsz, rájöhetsz, hogy Te, mint ember, csak a saját gondolataid, érzékeid,érzéseid világában létezhetsz csak. Tehát más emberek, más élőlények, más dolgok rajtad kívül esnek. Ám ha ez így van, akkor mi az, amin te változtathatsz? Mi az amire te képes vagy hatni? Hát az ÖnMAGad! Rajtad áll, csakis rajtad, hogy milyenné teszed az életed! És most a próba!

Ha úgy gondolod, hogy nem érdekel ez az egész, hát dobd félre. Ha viszont úgy véled, egy kísérletet megér, akkor vágj bele. Tégy egy próbát!

Egy hónapon keresztül tedd meg azokat a dolgokat, melyekre most javaslatot teszek: Ne szólj le és ne szidj senkit, és semmit. Ha véletlen megtörténik, és kicsúszik a szádon, akkor kérj bocsánatot önmagadtól, és mondd ki háromszor: „Törölj!Törölj!Törölj!”, majd haladj tovább. Ne ítéld meg önmagad hátrányosan: Pl. ne mondd, hogy „DeHülyeVagyOK”. Ha mégis kicsúszik, akkor tedd az előző dolgot, és törölj. Ne ítélkezz mások felett! Rajtad kívül állnak mások, így nem tudhatod, miért teszik azt, amit éppen tesznek, vagyis nincs jogod ítélkezni,kritizálni, leszólni senkit. Ha mégis kicsúszik a szádon, akkor törölj! Ne utasíts senkit! Ne várj el másoktól semmit! Ha nem tetszik valami, akkor csináld meg te, de senkire ne kényszeríts rá semmit. Még gondolatban sem! Ha véletlenül megtörténik, akkor kérj bocsánatot tőle és csináld meg te! Ha a kutyád láncon van, akkor engedd el! Ha megszökik e miatt, akkor megérdemled! Ha lelövik, vagy elüti az autó, az az ő sorsa, az ő dolga, de te mondjuk építhetsz neki egy 10 m2-es kifutót, ahol szabadon játszhat. Vegyél neki játékokat. A mai naptól a barátod, a társad, a gyermeked, a szülőd, a rokonod tekintsd olybá, mint önnön MAGad. Szabad létezŐK. Szeretettel és törődéssel, kellő tapintattal közölhetsz velük olyan dolgokat, miket Te másként tennél, de ha elmondtad a mondandód nekik,akkor engedd is el ott és akkor ezt a dolgot. Engedd meg nekik, hogy hibázzanak. Engedd meg nekik, hogy tanuljanak a sorstól! Engedd meg nekik a fájdalmat, a hibákat, a vereséget. Engedd meg MAGadnak, hogy ezeknek az embereknek megengeded, hogy szabadon tegyék azt, amit te másként tennél. Ha így teszel egy hónapon keresztül, és semmi nem változik, nem lesz jobb az életed, akkor kérlek bocsáss meg nekem! Hibáztam! Nem adtam jó tanácsot! Tedd azt, amit akarsz, amit Te helyesnek vélsz! Mosom kezeimet, élem az életemet! Te is tedd ezt!

Ja!!és takarítsd ki a lakásodat, dobj ki mindent, amit az elmúlt egy évben nem használtál és a következő egy évben nem használnál. Rakj rendet! Keress minden megmaradt (amit nem dobtál ki) dolognak végleges helyet. Az udvart, lépcsőházat, utcafrontot tedd rendbe!

…és engedd le a kutyát a láncról!


Ide kapcsolódó cikk:

MAG VagyOK?

Hasonló írások és világszemlélet a Tantra-Fény-Mag weboldalon.

Szabad Magyarok

 

Kristóf István