A Beavató Kulcsok

A Beavató Kulcsok

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

A Mindenség-Forrás-Szeretet-Fény kiáradt a Teremtésbe, és felosztotta MAGát a TÉRbe, mely a Világ. Látható és nem látható SZÍNteket hozott LÉTre. ÉLnI kezdett, kiÁRAMlott önMAGából önMAGába, nem először, s nem utoljára. Örökkön. Ő-IS-TE(N), mint TE is TE(N) vagy. Ki vagy? OK vagyOK. ÉL-Ő-IS-TE(N) vagyOK, s ÉN TE vagyOK. EGYek vagyunk.

A Nagy Szellem, a Világ ott ÉL benned, s a Sorsod eként alakítja, miként TeIS Szellemed által teszed, mert amint a VilágÓceán is EGY, de cseppekből áll, úgy minden Ember egy-egy cseppje a Nagy EGYnek. Ő így Éli meg oszthatatlan EGYségében a Kint, mint Bent, vagy Fent,mint Lent ős lényeget.

Tudd, ahogy megírtad Sorsod Útját, úgy haladsz és fejlődsz míg végigjárod, mit egyszerre egy, és egyszerre több Életben megÉLsz, attól függ, hogy lentről, vagy fentről tekintesz reá.

Megírtad minden másodpercét, vagy épp Most írod, MindEGY, mert az idő sok sorba rendezett tér.

Ahogy beteljesíted SORsod, úgy kapod a beavató KULCSokat, melyek a (Lét)feladatodban a kapcsolók. Egyre többet tudsz, érzel és tapasztalsz, egyre mélyebben teljesíted be sorsod, egyre jobban mélyedsz el Életfeladatodban. A kulcsok ott vannak az illatokban, a szavakban, a képekben, a hangokban, vagy szakrális térben, ahol éppen elhaladsz. Felveszed, beépíted őket, s ők beavatnak és a következő szintre emelnek téged.

Megnézel egy filmet, amiben elhangzik egy szó, egy mondat és te máris szintet léptél.

Hát így.

Hasonló cikkek és írások a Tantra-Fény-Mag weboldalamon.

A Beavató Kulcsok

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István