Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 2.

Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 2.

 Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Felsőbb (isteni, belső mester) Én. Reinkarnáció. Holisztika. A reinkarnáció azt jelenti, hogy újra és újra megszületünk a Földre, és felöltjük Test ruhánkat, mint emberek. A test egy életre szól, mondjuk 80-100 évre. Ezen a ruhán kívül van még egy nagyobb ruhánk is, ami külsőre szinte a testtel egyező, ezt asztráltestnek, lélekruhának, vagy aurának nevezzük. Ezen a testünkön, vagy ebben a testünkben vannak a csakráink és csakraközpontjaink, melyek természetesen fizikai testünket is átszövik. Lélekruhánk egy kozmikus évre szól, ami 25.920 évig tart. És mindezen ruhák ugyan kinek kellenek? Ha már megvolt a testünk, és a lelkünk, akkor a holisztika szempontjából a hármas egységhez még hiányzik valami, vagy valaki. Ez a Szellemünk. A Szellem örökéletű, a Forrással, Univerzummal,a Mindenséggel, a Teremtő Fénnyel egykorú, és valójában EGY vele, a Szellem hordozza a Forrás Tudatát, illetve a Forrás tudata beleszövődik az ember Szellem-, vagy Mentáltestébe. Fizikai testünkbe az idegrendszeren keresztül kapcsolódik. A Szellemünk egyúttal a Felsőbb Énünk is, a Felsőbb Énünk pedig egyúttal az Univerzum Teremtője is (egyesek Istennek nevezik). És bennünk, körülöttünk van, gondolataink, érzéseink benne is vannak.(Sőt Minden, még a környezetünk is benne van, azonos vele) Az embert tehát képzeld el egy karakterként (olyan számítógépes alak, akit a számítógépen játszó ember irányít-VAGY egy olyan kesztyűbáb, akit egy ember keze mozgat) a karakter soha nem tesz önállóan egy mozdulatot sem, mindig a számítógép előtt ülő ember, vagy a bábjátékos mozgatja. Amikor a bábszínházban „beszél” egy báb, akkor is  az beszél, aki mozgatja. Nos az ember egy ilyen báb, ha hiszed, ha nem, a Forrás rajtad keresztül éli meg a fizikai világ emberi szemszögből megélhető változatait. Jelenleg közel 8 Milliárd ilyen megélést tapasztal.

Mindez, amit most leírok, számomra megoldást adott mindarra, ami akadályozott a szabadság megélésében, a szeretet és teremtő erő megtapasztalásában, és az új rezgésekkel való összhang elérésében. Aki olvasod mindezt, neked lehet más jelentést hordoz, de az a kérésem, hogy csak annyit vegyél át belőle, amennyit magadénak tudsz érezni belőle, szabadon dönts, mi a tiéd mindebből, hiszen a TE emelésedről kell szóljon, amiben te vagy, és a te szereteted. Most pedig még egy dolgot kell elképzelned. Mégpedig, hogy te egy színész vagy, az életed filmjének főszereplője. És mozdulatról mozdulatra, szóról szóra el kell játszanod a szereped, amit a forgatókönyvedbe írtak. A forgatókönyv a sorsod könyve, ami benne van, az a sorsod, és amikor megszületsz, a Szellemed (a Forrás tudatának emberi tudatba vetülő parányi része) beleszületik a testedbe, akkor ez a forgatókönyv már meg van írva. Most képzeld el, hogy egy olyan DVD lemez van a kezedben, amelyen 100 film van, de mondhattam volna 500-at, vagy 1000-et is. Legyen tehát 100 film ezen a lemezen. Ez a lemez 25.920 évig forog a lejátszóban, és már rajta van 100 film. A 100 filmben mindben te vagy a főszereplő, ezek a filmek az inkarnációid, vagyis az életeid. A lejátszó lézer tűje a jelen pillanat, ahol vagy, amit most megélsz éppen, azonban a filmek már léteznek, és készek, tehát a filmek szempontjából nincs jelentősége az időnek, csak a lejátszó, a lineáris idő szempontjából van. A Felsőbb Éned kapcsolatban van veled, a Szellemed is ő, aki a testedben van, ahogyan az Avatar c. filmben Jake Sully (Szellem része)beleköltözött egy Navi testébe, de nem csak a testében volt, hanem azon kívül is. Számos kérdés vetődik fel ezek után, de haladjunk sorjában, mivel még mindig nem tudjuk, mi végre ez a sok sületlenség abból a szempontból, hogy ne gyűlöljünk senkit, akivel kapcsolatban negatív érzéseink vannak, hogy örömmel forduljunk a Világ felé, hogy minden embert önmagunk részének tekintsünk, akár a kezünket, vagy a lábunkat. Most örömmel teli napot kívánok, és minél több találkozást a szeretet jegyében.

 

Hasonló cikkeket olvashatsz a Tantra-Fény-Mag oldalamon is.

Hangulatok, érzések, sugallatok az EonTudat.BLOG.HU-n

A Tudatosság RendSZERe a MÁS-VILÁG weboldalon.

 

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István