Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 6.

Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 6.

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Folytassuk az elkezdett gondolatot a szabad akaratról és a sorsról. Amikor szabad akaratból úgy döntesz, hogy a sorsod ellen mész, másként cselekszel, mint az meg van írva, olyankor a felsőbb éned korrigálja, átírja a sorsod. Mivel idő nem létezik, gyakorlatilag egyszerre történik a sors szabad önálló változtatása és a forgatókönyv átírása. Ha ebben az életben, ahol változtattál a sorsodon már nem lehet karma szempontjából (egyensúly törvénye) egyenlíteni, akkor át kell vinni a negatív karmát egy másik életbe, tehát a DVD lemezen megírt és leforgatott filmek közül legalább egynek a forgatókönyve, és néhány leforgatott jelenete megváltozik abban a percben, ahogy szabad akaratból a sorsod ellen mentél. Tehát a szabad akarat következményekkel jár. Ezt mindig vedd figyelembe. Mi van ha te pozitív karmát csinálsz szabad akaratból? Nos ez is lehetséges. Ez valamilyen segítség felebarátaid, környezeted, az emberiség, vagy a bolygó szempontjából. Ha segítesz, és az nincs benne a sorsodban, vagy bármilyen pozitív tettet hajtasz végbe a sorsodban, életfeladataidban megírtakon felül, akkor pozitív karmát csinálsz. Ezzel akár ebben az életben, vagy egy másik életben jutalomra leszel jogosult, vagy a negatív karmádból dolgozol le vele valamit. Megéri jónak lenni, és segíteni, s a szeretetet áramoltatni, mert visszajön hála, szeretet, „szerencse” (valójában véletlen nem létezik, minden pontosan és apró részletekig illeszkedik egymáshoz és a nagy egészhez, véletlen szerencse nincs) formájában. Ezért tudom tanácsolni, hogy ha tudtok, szabad akaratból ne negatív karmát, hanem valamilyen jó cselekedettel pozitív karmát építsetek. Legyen ez a napotok is örömmel teli, érezzétek a szeretet áramlását, és éljetek szívetek szeretet-Fény erejével


Térjünk vissza még egy gondolat erejéig a sors-karma-szabad akarat témához. Ha szabad akaratból eldöntöd, hogy elfogadod a sorsod, és nem mész negatív karmával a dolgok ellen,( persze pozitív dolgokat cselekedhetsz)gyakorlatilag megengedővé válsz, és megadod magad a történéseknek, akkor tudatváltást hajtasz végre, tudatossá válsz. Ha elfogadod azt, hogy a felsőbb éned, aki te vagy egy magasabb síkon, jól tudja és látja a teljes karmádat, és nem akar rosszat neked, akkor elfogadod, hogy a legjobb dolog ami történhet veled, az elfogadás. Akkor is, ha történnek veled negatív dolgok, hiszen a karmakiegyenlítés és életfeladatok miatt óhatatlan, hogy ne érjen negatívum is, viszont a lehető legkevesebb, ha rábízod magad a felsőbb énedre és megírt sorsodra. Ettől fogva nem mész az ár ellen, nem pazarolsz energiát (szeretetet-negatív irányban) felesleges, sorssal ellentétes dolgokra, ettől fogva jobban tudsz a Fény áramoltatással foglalkozni, több szeretet áramlik vissza feléd is, amitől jobban fogod magad érezni. Ezt addig lehet fokozni, hogy ha minden blokkot, és negatív érzést kioldottál (persze ez egy lassú fokozatos és nehéz folyamat), a sorsfeladat és karma miatt bejövő negatív élményeket tanulásként és gyarapodásként dolgozod fel tudatos módon, akkor napról-napra, percről-percre nem sok időre lehet kibillenteni téged a középpontodból, egyensúlyba kerülsz, tudatossá válsz. Ha eléred ezt az állapotot, akkor gyakorlatilag nincs több negatív rezgés ami levinné a energiaszinted, emelkedik a rezgésed, és emberi testben tudod elérni az emelkedést, ez a dimenzióváltás (tudatszint emelés). Köszöntelek ebben a Létben. Szeretet-Fény ragyogja be napod, s Utad!

 

Hasonló cikkeket olvashatsz a Tantra-Fény-Mag oldalamon is.

Hangulatok, érzések, sugallatok az EonTudat.BLOG.HU-n

A Tudatosság RendSZERe a MÁS-VILÁG weboldalon.

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István