Tudatosság...Mit Jelent? Tudatosság 9. A Nemzet Sorsa

A képen: Dávid Júlia-Emese Álma c.munkája

Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 9. A Nemzet Sorsa Kerek e Világban

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Nemzeti vagy népi karma, sors. A nemzet karmája egy összeadódott karma. A nemzet összes tagjának egyéni sorsából adódik össze, tehát legalább annyi tényezős, amennyi tagja van a nemzetnek. Ebből következően egy-egy ember nem tud rá komoly befolyást gyakorolni, de akiknek sorsa befolyással bír a többi ember életére, azoknak nagy a befolyása a nemzeti karmára is. Pl. politikai, vallási vezetők, népszerű személyek stb. Mindent figyelembe véve azonban itt is az alapigazságok és törvények érvényesülnek. A Mindenség összessége jól illeszkedő részekből áll össze, és nincs semmi, ami ok nélkül történne, tehát nincs véletlen, és a folyamatok nem haladhatnak káosz felé, az Univerzum REND-SZER-e egységes és előremutató, örök, és kiáramló Fény. Így példának véve a magyarság sorsát nincs semmi ok aggodalomra, a kozmikus rend érvényesül a nemzet tagjainak, és a nemzet egészének sorsában. Tehát ha sokszor úgy tűnik is, hogy „balsors tép” bennünket, és szétszaggatták az országot, és elnyomott, megalázott, fogyó lélekszámú nép vagyunk, akkor is a sorsunkat éljük, és konkrét oka, magasztos célja van minden történésnek, ami a nemzetet érinti. Nincs is más dolgunk, mint az egyéni sorsunkkal egyező módon fogadjuk el a nemzet sorsát, és ne akarjuk a folyamatot megállítani. Értelmetlen szélmalomharc lenne. Bármit is teszünk, ellenállunk, vagy elfogadunk, akkor is beteljesül nemzetünk sorsa, csak elfogadás esetén lelki békénk megmarad. Egyet azért mégis tehetünk felebarátainkért, mégpedig az elfogadás és elengedés mellett erősítjük az összetartozás érzését, a nemzet ősiségét bennük. Ezen felül kritikusan szemléljük a nemzet elleni uralomra törő, és bomlasztó tevékenységeket, közvetlen környezetünket pedig segítjük saját sorsa kiteljesítésében, és a tájékoztatás mellett támogatjuk hamis ideológiákkal szembeni éles látásuk kialakítását. A globális elnyomás eszközeivel szemben a kis önszerveződő csoportok és egységek létrehozását, és erősödését.

Az életút maga a sorsvonal, állomásokkal, megélendő, megtapasztalandó érzésekkel. Az életbe érkezéskor Szellemünk (Tudatunk) még kapcsolatban van azzal a dimenziósíkkal (Felső Világ),ahonnan érkezett. A gyermekek 2-3 éves korukban válnak le a Felső Világról. Ekkor mondjuk, hogy „mióta az eszemet tudom” ,vagyis az ezelőtti időszakra nem emlékszünk, csak a tudatalattinkból lehetséges oda vonatkozó információk lehívása. Ekkor a tudatunk leválik a Forrásról, úgymond lefátyolozódik, és megkezdődik az álom, amit életnek nevezünk. Azért az élet az álom, mert a valódi tudatunk, az a tudatállapot, ami ténylegesen a miénk, az örök. A Forrás, a Felsőbb Én magas tudatossága, a magasabb Lét-síkok, vagy dimenziók rezgése a MI VALÓ-ságunk (IGAZ-ságunk), nem a földi élet. A földi élet egy álom. Itt bővebben olvashatsz erről: http://fenytudat.blog.hu/2017/07/17/az_elet_alom_745

Amikor álmodni kezdesz, az egó átveszi a tudatod irányítását, elkülönülsz az EGY-s-Égtől. A földi élet során a fény és sötét oldal között hánykolódsz, míg tudatossá nem válsz;A Fény a Jelen-Lét, amikor a Forrással, a Mindenséggel kapcsolódsz, a sötétség amikor Ego-ként elkülönülsz, és szenvedsz egós gondolataidtól, amik elvisznek a jövőbe, a múltba, a FÉL-elembe és szenvedésbe. A Jelenlét Fény, szeretet, öröm, boldogság, biztonság, egység, az egós agyalás félelem, elkülönültség, valódi magány, és sötétség. Eddig a sötét középkor, a vaskor határozta meg a Világegyetem idő-síkhoz tartozó 3D alacsony rezgésű anyag részét. Ebben a vaskorban az egót kellett megélni. Az új energiák magukkal hozták az egótól való megszabadulás lehetőségét, melyet tudatosságnak is neveznek. Az egó felismerése egyúttal a tudatváltás kezdete, a dimenzió váltás új korszaka.

Mindez hogyan kapcsolódik a nemzet sorsához, és karmájához?

Tudnunk kell, hogy sok előző életet hordozunk tudatalattinkban. Minden életünkben számos, a sorsunkra kiható cselekedetet hajtottunk végre. Ezek a cselekedetek, mint okok valamilyen következményt eredményeztek, melyeket okozatoknak hívunk. A kozmikus egyensúly törvénye meghatározza, hogy az egyensúlynak vissza kell állni, vagyis minden gondolat, tett, vagy szó súlya által létrejött elmozdulást egy másik ellentétes elmozdulás tud egyensúlyba hozni. Ha még abban az életünkben megkapjuk-visszakapjuk a következményt(okozatot), akkor az a sors. Ha viszont idő híjával ezt átvisszük egy másik életbe, az a karma. Tehát a születés előtt, amikor életünk sors-vonalát, élet-utunkat megtervezzük, mint magas tudatosságú Felsőbb-Én Forrás tudatok, akkor ezeket a kiegyenlítő okozatokat is bele kell írjuk, mert az egyensúlyt helyre kell állítani. A karmikus lelki blokkokat egyrészt a lelkünkben hordozzuk lenyomatként, másrészt a tudatalattinkban is ott van információként. A lelki blokkok tovább növekednek gyermek és ifjúkorunk során, vagy addig, ameddig megfelelő tudatosságot nem érünk el. A tudatosság (ez esetben rálátás, belátás, tapasztalat) segít a lelki blokkokat feloldani. A tudatalattiból a tudatos tudatba emelkedő feldolgozatlan emlék (lelki blokk) amikor átlátjuk, képesek vagyunk teljességében megérteni és elengedni, akkor kerül feloldásra, vagyis lelkünkben feldolgozásra kerül. A lelki blokkokat vagy karmikusan hozzuk előző életünkből, vagy jelen életünk első szakaszában szerezzük. Ezeknek a lelki blokkoknak az összességét fájdalomtestnek nevezik. A fájdalomtest egy önálló entitás, vagyis kis önálló tudatossággal rendelkező energilény, mely ott van, ott él a tudatunkban. Ha akar pihen, ha akar aktiválódik. Az egón keresztül kapcsolódunk hozzá. Az emberek fájdalomteste, lelki blokkjainak, elakadásainak entitás-tömege képes összekapcsolódni más emberek fájdalomtestével. Így a kisebb-nagyobb embercsoportok (faluközösség, sportklub, Nép-NEMZET) össze tudja adni a fájdalomtesteit egy közös fájdalomtestbe. Ha egy nemzet csak pár száz éves, akkor kisebb a fájdalomteste. A Magyar-Hun nemzet több ezer éves, így nagy a fájdalomteste. Az egyes tagjai az egójukon keresztül kapcsolódnak hozzá. Az egó és a fájdalomtest elválaszt a Forrástól, vagyis a szeretettől, a fénytől, az egységtől. Ilyenkor megjelenik a gyűlölet, az elkülönülés (nacionalizmus, felsőbb rendűség, durvább esetben a fasizmus) és az egó másokban keresi az okát annak, hogy nem érzi jól magát, hogy nagy a fájdalomteste.

Pedig az igazság az, hogy mind egyek vagyunk. Ugyanannak a nagy egységnek a parányi részei vagyunk. A TE testedben utálják a tüdő sejtjei a szív sejtjeit? A szív ver, folyamatosan működik. A tüdő néha gyorsan lélekzik, néha lassan, néha áll. Ki a lusta, nemtörődöm, akit utálni kell és elpusztítani? A szívedet, vagy a tüdődet? A test abban a pillanatban elpusztulna. A Világegyetem, a Forrás-Teremtő-Mindenség így tekint rád, de valójában rajtad keresztül az ő tudata nyilvánul meg, vagyis a TE tudatod, az ő tudata, és Minden és Mindenki az ő tudatának kivetülése. Az egó elválasztja a tudatodat tőle, így a többi embertől is, és elhiteti veled, hogy különálló vagy, akinek versenyeznie, küzdenie kell, legyőzni és elpusztítani másokat, hogy érvényesülhessen, hogy életben maradjon. Ez az álom, amit az egó okoz. Most tudatossá válhatsz, és érezheted, hogy nem vagy elkülönülve, hogy mindennel és mindenkivel egy vagy, és a fény és a szeretet, a Forrás-Mindenséggel való egység a boldogságod kulcsa. Az egód nem Te vagy. Az egó egy számítógép, aki segítené földi utad, de átvette tudatod irányítását néhány ezer éve. Most vedd vissza az irányítást és lépj a tudatosság fény-útjára.

 

Hasonló cikkeket olvashatsz a Tantra-Fény-Mag oldalamon is.

Hangulatok, érzések, sugallatok az EonTudat.BLOG.HU-n

A Tudatosság RendSZERe a MÁS-VILÁG weboldalon.

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István

A képen Dávid Júlia-Emese Álma c. munkája