Bemutatkozás: KR.IST.ÓF.IST.VÁN

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Bemutatkozik: KR.IST.ÓF.IST.VÁN

Tantra&Fény&István

Honnan vettem a bátorságot? Mit is képzelek valójában, illetve mit is képzelgek? Mire föl ez a dolog? Mi is ez tulajdonképpen? Hallottál már róla…de azért nem mernéd tűzbe tenni a kezed, ha kérdeznének. Szóval ez a tantra, vagy micsoda. MIEZ? Hogy jött ez nekem?

Talán a szexualitással indult. Tudod, amikor 5 évesen komoly érdeklődést kezdesz mutatni a másik nem iránt. A nemi szervek kíváncsivá tesznek, és látni szeretnéd egy másik gyereknek milyen van. Igen, valahol itt kezdődik. Csakhogy ez itt nem áll meg. Mert ez nem kíváncsiság. Ez nem egy múló korszak. Ez egy kezdődő szenvedély, mely nem választható el tőled. Nem csak a kíváncsiság vezérel, mert a szépséget és az esztétikát keresed a látványban. Igen 5 évesen. És nem csak a gyerekek érdekelnek, sőt valójában a felnőtt formák, testtájak és rejtett helyek, mik esztétikai gyönyört okoznak. A zsigereidben érzed az életfeladatod, de ez akkor még nem tudatosul. Közben szippantod az ismereteket, ahogy tudod, ahogy a sorsutad engedi, ahogy csorgatja számodra a tudást. Emellett ott az egész Világ a MAGa bonyolultságával. Kezdetben igen egyszerű a dolog. Az emberek családokban élnek. A családokban van két felnőtt és egy vagy több gyerek. A családok házban laknak. A szülők dolgoznak, a gyerekek óvodába és iskolába járnak. A szülők pénzért dolgoznak, hogy vehessenek édességet, játékot, ételt, üdítőt…a pult alól banánt és és colát. (Ne feledd ez a ’70-es évek). A gazdag családok kertes házban laknak és van autójuk, a szegényebbek panelben, a még szegényebbek falun és vályogházban. ÉS ENNYI a Világ. Aztán ahogyan tágul a látókör, úgy jönnek a kérdések, és egy ideig a válaszok is. Aztán már nem jönnek a válaszok, mert a kérdések meghaladják a válaszadó ismereteit. Ekkor egy kisebb összeomlás következhet be. Aztán felállsz és elindulsz. Egyre több hazugságra, hamisságra lelsz, és egyre kevesebb igazságot látsz. Itt álljunk meg. Tehát már nem a nemiség csak az, mely érdekel, de a Világ is. Ez pedig nem a falu határáig tart. Ez az Univerzum határait súrolja, emellett a cicik és puncik, a kifestett ajkak és szemek, a lábak és kezek bevillannak olykor-olykor. Mikor? Mondjuk 13 éves kor alatt félóránként, felette pedig félpercenkét. A valóságtól csekély elrugaszkodással a költői túlzás irányába. Szóval nagyjából tényleg. Közben átlendültünk a ’80-as évekbe, de azért még önkényuralmi jelképek vesznek körül bennünket. Mit jelent ez? Hát nagyjából annyit, hogy kuss legyen. A fene nagy szabadság és szabadosság neked nem jár. Megtűrt személy vagy az országodban. Ma más a helyzet? Nem sokat változott a szabadságot illetően, hiszen a funkciód a társadalomban ugyanaz. A Balatont lecserélted a horvát tengerpartra, a skodát suzukira, a hiteled pedig 100 ezerről 10 millióra. Ja és ha telefonálni akarsz, akkor nem kell krosszbáron keresztül fél napot várnod egy hívásra. Ha kérdést teszel fel, akkor nem kell elmenned egy könyvtárba, ahol éppen valaki kikölcsönözte a választ adó kötetet. Ugorj fel a netre, és gugli-muglit kérdezd meg. Hány éves vagy? Hazudj valamit és benne vagy rögvest egy vaginában, hogy a méhszáj nedvesen mosolyogjon rád. Hát ma már ezek mennek.

Így indult minden. A Világ és működése több rétegben szakadt rám 14-15 évesen. Kérdeztem, de nem válaszolt. Kerestem a kapcsolódást, de sem eszmei, sem fizikai úton nem sikerültek ezen próbálkozások. Azért belül mozogtak a motiváló erők, majd szétvetettek, így kiadtam őket magamból sok formában. Ám én a befelé és a hozzám jövőkre vágytam. Majd lassan rendeződtek körülöttem a dolgok, a Világ kezdett érthetőbbé válni. A vágyaim lassan teljesülni kezdtek. Csak néhány kérdés maradt megválaszolatlan. Ezek azonban sarkalatos, és életbevágó, társadalmi és filozófiai kérdések voltak. Féligazságokat kaptam. Ezek pár évre leállíthattak, de újra megjelentek még nagyobb kérdőjelek formájában. Aztán kezdtem az egyenleteimet egyszerűsíteni. Az életem állomásai, sorsom feladatai és csomópontjai jöttek egymás után, miközben az életjáték tanított. Talán nem kesztyűs kézzel bánt velem, de ez kellett, hogy komolyan vegyem akkor, és eljussak a Mába. Hova? A Jelenbe és a Mába, az ITT és MOSTba.

Ez Mi is? Tantra. Világ. MAGia. India. Hunnia. SZERetet. FÉNY. Forrás. Felsőbb Én. Sors. Karma. Éltető LÉTező Élő MINDENség, KI ten MAG ad vagy…illetve vagy OK. Miért? Érted, vagyis értem…érted? Ha nem, hát kérdezz! Tőlem, vagy tőled, vagy tőle. Hát ez az ÚT itt és most:

A Tantra A Tudatosság számomra. Jézusi tanítások, Tao, Hermetika, Buddhizmus, Fényvallás, Igazság a MAGam szűrőjén átszűrve, megkóstolva és megfűszerezve:

A TANTRA számomra a megengedő és befogadó Tudatos fejlődés, megtapasztalás útja.

Ahhoz, hogy a világot megértsük, előbb önmagunkat kell megértenünk. Fejlesztenünk kell kapcsolatunkat belső önvalónkkal. Ennek első fontos lépése önmagunk elfogadása, majd szeretete, melyek alapja az önismeret. A Tantra, mely egy Tudatos fejlődés, utat kínál az önmegtapasztaláshoz. Ahogy egyre jobban megismerjük, ahogy egyre jobban elfogadjuk és szeretjük magunkat, a Világ úgy változik velünk, úgy nyílik meg számunkra, majd fokozatosan mi magunk nyílunk ki önvalónk és saját Univerzumunk felé. Megnyílunk az érzések új megtapasztalása felé, új látásmódot érünk el a szeretet, feltétel nélküli elfogadás, megengedés, a régi berögződöttségek elengedése, a kötődések-függőségek hátrahagyása tekintetében.

Magasabb létsíkokon, ahol már nincsenek végletek, pólusok, ellentétes-önös érdekek, egy más létállapotot tapasztalunk meg. Ez az egységállapot, amikor is eggyé válunk a többi szellemmel (lélekkel), magával a Mindenséggel. Ez az egység, egy szeretet-fény állapot, ahol mintha egy állandósult gyönyörben léteznénk, mondhatni folyamatosan orgazmikus állapotban vagyunk.

A földi testben (melyet a lélekruha /aura, asztráltest/ vesz körül, és sző át teljesen) megtapasztalhatjuk a magasabb szférák érzését, átszellemülünk egy olyan tudatállapotba, melyhez akár a szexuális együttlét által is eljuthatunk, de tapasztalhatjuk más emelkedett szellemi állapotokban is.

A tantra nem szexualitás.

A tantrikus út egy nagyszerű lehetőség, és nem szabad a nemiségre és a vágyakra szűkíteni, mivel jóval több annál. Ha szívünket-lelkünket átadjuk e áramlatnak, lassan egyre nyitottabbá válunk. Ha például önmegtapasztalást nyújtó önismereti gyakorlatokat végzünk rendszeresen egyedül, vagy másokkal, akkor fokozatos fejlődésünk egyre magabiztosabbakká fog tenni bennünket, önszeretetünk ki fog teljesedni. Megérkezünk valódi önmagunkhoz, egy önálló, nyílt és magabiztos személyiséghez. Rendet teszünk közvetlen környezetünkben, benső valónkban, a lelkünkben, így tágabb világunkban is megtapasztalhatjuk a változást, a rendet és kiegyensúlyozottságot. Mindennapjaink szebbé válnak, amit magunknak köszönhetünk.

…és

A tantra mindenki számára elérhető. Ne ijedj meg, ha hallod ezt a szót, ne menekülj el, mert nem ástad bele magad, vagy mert hallottál valamit, ami veszélyes és tömény szexről szól. Nem kell a hagyományokat, a filozófiát tanulmányozni, vagy szexuális dolgokra szűkíteni a témát ahhoz, hogy gyakorold, vagy kövesd ezt az Utat. Csupán engedd meg magadnak mindazt, amit hoznak a mindennapok. Ne fordulj el semmitől. Próbálj ki mindent, amit odatesz a sors eléd. A tantra a megélő és befogadó lét. Csak szemlélődj...és engedd meg magadnak mindazt, amit a szíved mutat, vagy amit megízlelnél, kipróbálnál, megtapasztalnál. Engedd meg magadnak a szabad megélést. Ma ITT és MOST ez a TANTRA.

…többek között:

Silvia Canevaro-TANTRA: "A tantra egy folyamat ahhoz,hogy tudatosabbá váljunk, a szexualitást mint kiváltságos bejárati ajtót alkalmazva a belső tudathoz"

Köszönöm a figyelmed! Ölellek: István

Ja…írtam még pár dolgot itt és másutt. Ha érdekel keresgélj!

https://www.tantra-feny.hu/magamrol.htm

Ezt a cikket és hasonló írásokat olvashatsz a Tantra-Fény-Mag oldalamon.

Bemutatkozik: KR.IST.ÓF.IST.VÁN

Kristóf István