Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

FényTUDAT

2017.máj.18.
Írta: kr.IST.óf.IST.ván Szólj hozzá!

MAG Lélek

a fotón: Dávid Júlia-Táltos Dob

MAG Lélek

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Gyökereid a múltban erednek, de könyvekből nem ismerheted meg őket, mert a hataloméhes országvezetők töröltek és átírattak minden olyan csírát, mely az igazsághoz és a Fényhez juttatna téged és a nemzetet. Keresd hát az elveszett ős Magot a nagyszülők és elődök meséiben, mondáiban, elbeszéléseiben. Igaz ÖnMAGadra, öntudatodra ébredhetsz, ha táltosokra és sámánokra lelsz a mai Világban. Ismerd meg a gyökereid, neveld a Magot szívedben, épülj és szépülj testileg, lelkileg és szellemileg, de ne vessz el a múltban. A sötét vaskor megjáratta velünk a kényszerű mélységeket. Hibáink épülésünket szolgálják, de óva intenek attól, hogy újra elkövessük őket. Okulj és tanulj mindezekből. Ismerd meg és tudd az igazságot, hiszen a gazság ott van benne. Ám kérlek ne tarts haragot! Bocsáss meg Mindeneknek! Tették, amit rájuk mért a sorsuk bűnös hatalomvággyal. Az Igaz embert irtják már 1100 éve ebben a hazában. Bocsáss meg mindezért, mindenért! Ne feledd ami volt, de lépj tovább! Élj a jelenben! A jelenben ott van Minden, aki Te vagy. Te nem vagy szépapád, sem szépanyád. Te itt élsz és most! Csak maradj Igaznak, és tartsd meg a Fény melegét szívedben, kövesd az utat mit súg, mit lelkedben érzel.

Szeresd ellenséged, és minden feled, ne feledd, csak bocsáss meg mindenért!

Kristóf István

fotó: Dávid Júlia-Táltos Dob

Hasonló írásaim:

MAG VagyOK?: https://www.tantra-feny.hu/2017_09_09_MAG_VagyOK.htm

MAG Népe: https://www.tantra-feny.hu/2017_05_12_MAG_Nepe.htm

http://kristofreepoet.atw.hu/

https://www.tantra-feny.hu/2017_05_18_MAG_Lelek.htm

Gyermek

GYERMEK

 Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Honnan is kellene elindulni…

Mire emlékszel vissza gyermekkorodból? Meddig tudsz visszamenni az emlékek útján?

…és csak saját kútfőből tudsz meríteni! Ez fontos!

Tudatában vagy annak, hogy emberi életeink sora a karma, a sors szálaival vannak átszőve, ám mi döntjük el, hogy mikor és hogyan akarunk ebben a Rend-Szer-ben helytállni? A döntést azonban nem emberként hozzuk meg, hanem egy MAGasabb szintű tudatként, mely a Szellemünk, amikor emberi Testbe költözünk egy-egy életre. Válogatunk, számítgatunk, majd döntünk a következő életút mellett. (Most lineáris idő szerinti megvilágításba helyeztem a mondandómat)

A felelősség, a döntés a Szellem kezében van minden esetben. Ha gyermeket vállalsz, vagyis eldöntöd egy másik személlyel közösen, hogy szeretnétek felnevelni egy új életet, akkor úgy tűnhet, hogy ez csak kettőtökön múlik, de valójában a születendő ember Szelleme dönt ebben a kérdésben. Írásom során felvetődhet benned, hogy felelősséget akarok áthárítani (a szülő felelősségét), vagy levenni a vállamról, de távol álljon tőlem ez a szándék.

A földi fizikai testbe érkező Szellem válogat az életek között, megtervezi élete útját, a sors és a karma szerinti kötelezettségeit, állomásait, hozott okulnivalóját, fejlődésének minden másodpercét áttekinti, mielőtt dönt. Látja leendő szüleit, rokonait, barátait, ismerőseit, szomszédait, országa politikusait, a bölcs tanítókat, akiktől tanulni fog, látja a kutyákat, macskákat, lovakat és csirkéket, ellenségeit és kínzóit is látja, tudatában van mindennek és mindenkinek. Megtervezi a díszletet is: a fákat, a házakat, a tavakat, a dombokat és hegyeket melyeken átkel, melyek között élni fog. Mindent lát előre, majd dönt. Döntése előtt pedig gondosan megállapodik a szüleivel, és minden más személlyel, minden apró történéssel és részlettel, hogy ki mit fog neki átadni a viselkedésével, a mondandójával, vagy csak a látvánnyal, amit egy környezet nyújthat. Ugyanezt tetted Te is, mielőtt megszülettél. Még a filmeket is látod előre, amiket majd megnézel életed során, és tudod előre, hogy melyik film mit fog neked sugallni, tanítani, milyen érzésekkel fog felvértezni.

Kedves Szülő! Mi múlik rajtad ezek után? Azt gondolod, hogy rajtad múlt a gyermeked fogantatásának időpontja, születésének perce? Nem hinném.

A Szellem-Lélek tudja, hogy mikor fogan meg a fizikai test, amibe majd születni szeretne. Ha mégsem alkalmas valami miatt, mert mondjuk leendő szüleinek sorsa, életútja még nem tart ott, ami számára megfelelő sors utat biztosít, akkor nem fogan meg a fizikai test, vagy spontán megszakad az áldott állapot. Vagy mondjuk az aznapi étel, a fogyasztott alkohol károsította az ivarsejteket és nem megfelelő egészségi állapotban egyesülnek. Ám ha mondjuk karmikusan egy fajta defektussal kell megszületnie, akkor viszont éppen, hogy olyan körülmények teremtődnek a fogantatásnál, melyek előidézik ezt az egészségkárosodást.  Ezért fordul elő többek között, hogy a gyermekáldásra éveket vár egy pár, próbálkozások sora után már le is mondanak az utódlásról, és egyszer csak a reménytelenségből megérkezik az új helyzet, és másállapotba kerül a nő, a gyermek megfogan. Ellenkező helyzetben, amikor csak úgy fogan meg a gyermek, hogy nem tervezik, nem akarják, alig akarják vállalni: ott is a Szellem dönti el, hogy vállalja a sorsot, az életutat.

A fogantatás pillanatától a Szellem-Lélek figyelemmel kíséri fizikai testét, és már kapcsolódik hozzá. Felveszi a kapcsolatot a szülőkkel, és érzéseket, sugallatokat küld nekik. Sorsa a fogantatás pillanatában elkezdődik. Nem a születéstől, hanem a fogantatástól. A szülő pedig felelőssé válik. Felelős azért, hogy milyen szinten képes kapcsolódni az új élet, a születendő gyermek Szellemével. Milyen szinten teszi a feladatát, milyen szinten teljesíti vállalását, melyről megállapodott gyermeke Szellemével egy MAGasabb tudatossági szinten.

Az újszülött egy gyámoltalan, öngondoskodásra képtelen fizikai testtel jön Világra. A szüleire szorul teljes mértékben. Szelleme, vagyis tudata még nem válik el Felsőbb Énjétől, teljesen azonos vele. 2-4 éves koráig nem is különül el az emberi tudat a Felsőbb Tudattól. Mivel szinte teljesen cselekvőképtelen, majd 2-3 éves korig nem ura teljesen a fizikai testének, ezért a felsőbb tudat még nem engedi Útjára, nem hagyja sorsára. Azonban amikortól tudja, vagyis amikortól már „tudjuk az eszünket”, („amióta az eszemet tudom”) a Szellem tudatos fejlődése akkor indul el, sorsunk Útjára indul.

Ha a lineáris idő alapján, és emberi dimenzióban gondolkodunk, akkor itt és most elengedhetjük a kormányt, és robotpilótára kapcsolhatjuk a sorsunk járművét. Ám nem csak emberek vagyunk, és nem csak a fizikai síkon létezünk. Ezért magasabb szinten létező részeink, Szellemünk és Lelkünk is azonos velünk, bár tudatunk elkülönít tőlük, azért nagyon sokszor tudunk hozzájuk kapcsolódni, kapunk tőlük érzéseket, sugallatokat. 3 évesen megtörténik a leválasztás, az ego belép az életünkbe, és elkezdünk a szüleinkre figyelni, a Világra rácsodálkozni, és megtapasztalni minden részletet és minden másodpercet. A Szellem-Lélek érez, érzékel mindent, amit a fizikai test megtapasztal, de a tudatos tudat, vagyis az emberi tudat, melynek része az ego, ő valamilyen szinten elkülönül a Szellemtől és Lélektől, az anyagi síkra szorul az ember és test-tudatossá válik, azt gondolja, hogy elkülönült, és a Világ rajta kívül létezik, és nem képes hatni a Világra, hanem a Világ hat rá, amin ő nem képes változtatni. Egóssá válik az ember 6 éves korára.

Nagyjából így történik a legtöbb embernél. Az Univerzum folyamatai, a korábbi vaskori erők ezt kívánták meg az emberiség nagy hányadától, így beszűkült tudattal (Szellem) a környezettől és egymástól való teljes elkülönültséggel, a szüleinknek (gyermekként) kiszolgáltatva éltünk le több életet, generációról-generációra hurcolva a karmikus ok-okozat törvényét, mely kihatott sorsunkra, életünkre.

A gyermek nem tudja magát megvédeni szülei akaratától, ha a fizikai erejével él és visszaél a szülő. Mentális, érzelmi és fizikai erőszakot alkalmaz gyermekével szemben. Miért? Mert ezt kell tennie! Mert születése előtt gyermeke Szelleme ezt adta neki feladatul. Miért? Mert egy korábbi életben ez fordítva történhetett meg, ahol az apja volt éppen a fiúgyermek, és megverte, üvöltött vele, és ez a karma törvénye szerint olyan ok, mely okozatot eredményez: „Kölcsön kenyér visszajár”, a kozmikus egyensúly nem tűr meg elbillenést a nagy egyensúlyban, vissza kell billenteni, tehát fenéken kell billenteni azt büdös kölköt, amiért meghúzta a húga haját, mert ő is, amikor egy másik életemben az anyám volt, akkor pofon vágott, mert a szomszéd fiút megvertem…

…és ez így megy életről-életre, sorsról-sorsra évszázadokon évezredeken keresztül?

Nem!

Az Univerzum EGY velünk. A Nagy Szellem (Forrás, Ős-Ten) és a Mi Szellemünk EGY. Az ÉN Szellemem és a TE Szellemed a MAGasabb tudatossági szinteken EGY, csak ahogy haladunk a dimenziókban alacsonyabb SZÍNtekre, úgy válnak ezek részekre, de a Nagy Szellem végig azonos az alacsonyabb szintekkel, vagyis tudatában van Minden dimenzióval, Mindennel, mert ő a Mindenség, és gyakorlatilag minden rész Ő MAGa. Az EMBER Szelleme a Nagy Szellem apróbb része, de EGY vele. Minden EMBER így kapcsolódik hozzá, és így kapcsolódik egymáshoz is. A Nagy Szellem EMBER Szellemként tapasztal, tanul, fejlődik majd a karmáján keresztül tanultakat hordozva fejlődésében bejárva a szinteket végül visszakerül a Forrás Tudatossági Szintjére, miáltal a Forrás többé válik, gyarapszik.

A Világ Mindenség így futja köreit, így fejlődik és tapasztal.

Most a földi EMBER léphet egy SZÍNtet. Ezért tudatosabbá válhat. Jobban ráláthat emberi mivoltára. Megtudhatja Ki is Ő valójában. Így a végtelennek tűnő karmikus sor megszakítható. Ez a fejezet lezárható. Ha akarjuk, ha akarod. Szabad akaratodból.

Kedves Szülő! Akarod? Vagy folytatod a sort? Amit megszenvedtél gyermekként, azt tovább akarod adni a következő generációnak? A fizikai ütleget, az „amíg az én asztalomnál eszel, addig azt csinálod, ami én mondok!” sorsot? Ezt akarod? Megteheted…

De ha Tudatos vagy, akkor nálad ez a sor(s) megszakad. Mert Te már tudod, hogy megjártad apaként, gyermekként, anyaként, testvérként, szomszédként, barátként, ellenségként, mostohaként mindazt az Útvesztőt, mit rád mért a karma, a fejlődési Út. A Kozmosz Mérlegét most helyére billentheted…

Mit tegyél?

Adok néhány tanácsot, melyet megSZÍVlelhetsz, ha akarsz.

A gyermeked nem az alárendelted (egyik ember sem az). Ugyanolyan ember, mint te. A sorsa az élete az övé. Ha bántod, akkor a sorstól visszakapod az ütleget, vagy a megrovást. Ha kíméled és kiszolgálod, akkor megnehezíted a tanulását és okulását, és amitől megvédted gyermekként, azt felnőttként el fogja szenvedni, de sokkal fájdalmasabban és gyötrelmesebben. Ha beleszólsz az életébe, akkor korlátozod a szabadságában. Ha nem engeded, hogy tegye, amit akar, akkor a szabad akaratát gátolod, vagyis falakat húzol köré, börtönbe zárod. Tudd!!! Gyermeked 3 éves korától Önálló Személy, Teljes Ember. Saját sorsának kovácsa. Ha kéri a segítséged, köteles vagy lehetőségeid határain belül segíteni, nem erőn felül. Ha nem kéri, akkor köteles vagy engedni, hogy hibázzon! Köteles vagy megengedni neki, hogy tegye, amit akar. Az ő felelőssége, ha megbotlik. Ha elesik és beveri a fejét, az az ő dolga. Ha sérülnie kell, azt ne tőled szenvedje el, hanem attól, akit megírt magának, de az ne te legyél. Engedd szabadon élni. Ha elhagy, akkor fogadd el. Ha rád akaszkodik felnőttként, és élősködik rajtad, akkor el kell rúgnod magadtól. A madarak megtanítják a fiókákat repülni, és engedik őket szárnyalni. Amint megtanulták a repülés tudományát, nincs helyük a fészekben. Gyermeked életéért az őrangyalai felelnek. Ha meg akar halni, az ő szabad döntése. Ha balesetet szenved, az az ő sorsa. Nem tudod megvédeni, nem tudod megóvni. Ha beleavatkozol az életébe, a sorsába, akkor ártasz neki. Csak akkor tehetsz érte bármit, ha kéri, és te képes vagy lehetőségeidhez mérten segíteni neki. Ha 3 éves, ha 23, ha 43, akkor is az anyja vagy, akkor is az apja vagy, de semmikor nem avatkozhatsz bele a sorsába. Gondoskodj róla, Beszélj vele, Szeresd, Tanítsd, de ha nem kéri, nem igényli, akkor engedd meg neki, hogy hibát kövessen el. Ha hibázik, nehogy megródd érte. Akkor is Szeresd, és értsd meg őt. Fogadd el olyannak amilyen, amilyenné a sorsa tette őt, minden hibájával és erényével együtt.

Ha így teszel, akkor nagyon valószínű, hogy soha nem fogod elveszíteni a szeretetét. Lehet, hogy fizikailag távol lesz tőled, de a lelke időben és térben veled marad, hiszen a Lélek és a Szellem, az asztrálvilág és a mentálvilág téren és időn kívüli örök Fény.

Szívleld meg és mérlegeld mindezeket, s tégy belátásod szerint…

a televízióban nézhető műsorok, rajzfilmek, reklámok, híradók a gyermekkorúaknál 20 %, a felnőtt korúaknál 10 % maradandó károsodást okoznak. Fontold meg, hogy önként aláveted e magad a hatalom egyik romboló hatású eszközének.


Ide kapcsolódik a következő írásom:

Tudatosság-Egység /Mikrokozmosz-Makrokozmosz/

Hasonló írásokat olvashatsz a Tantra-Fény-Mag weboldalon

Gyermek

 

http://kristofreepoet.atw.hu/

https://www.tantra-feny.hu/

Kristóf István

Pénz

PÉNZ

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

A pénz csere és mérőeszköz első sorban, emellett segítséget nyújt számos lehetőség megvalósítására. Önmagában nem negatív és nem pozitív. Ugyanúgy, ahogyan a mágiát, és más erőket, lehet jóra és rosszra használni. Javaslom tekintsünk rá úgy, mint (lehet, hogy túlontúl leegyszerűsítem, de így talán a legcélravezetőbb) egy késre. A késsel fel tudjuk darabolni az ételt, hogy elfogyaszthassuk, és meg tudunk sebesíteni, vagy ölni vele valakit. Szándékunk szerint válik negatívvá, vagy pozitívvá.

Mégis az emberek egy nagy hányada negatívan állítja be, bűnös dologként kezeli, egy kényszerű rossznak állítja be a pénzt. Ez a rögeszme pedig generációról-generációra öröklődik, a tudatalattiban, és karmikusan átitatja szellemünket és lelkünket. Vajon miért? Mert ha a lelkedbe és tudatalattidba, tudatodba az van beleültetve-beleégetve-programozva, hogy ez rossz, nem akarhatod, nem jár neked, te szegény vagy, szegénynek születtél, akkor nem akarod a pénzt, teremtő energiáid nem fordítod felé, megmarad a pénz a gazdagoknak…ezért.

Amikor megjelent a pénz az ember életében (itt most nem igazán számít, hogy kezdetben nemesfémeket, vagy érméket, később papírokat használtak eszközként az árucseréhez, vagy egy-egy dolog értékének meghatározásához), az úgynevezett gazdag emberek bővelkedtek belőle, tehát ők dúskáltak benne. Ez ma is így van, nem változott túl sok minden, de azt azért tudjátok, hogy a Földön az összes használatban lévő pénz mennyisége iszonyatos mértékben többszöröződött meg az elmúlt 1000 évben. Ma már nem is nemesfém, vagy papír alapon van hatalmas mennyiség belőle, hanem elektronikus formában, számítógépes számlákon.

Tudjuk, mindenki tudja ezt, miért fárasztalak benneteket ezzel? Egyértelmű közhelyeket puffogtatok…

Azt is tudjátok, hogy világ(földi országok) összes pénzének 99 %-a a világ összes lakossága 1%-ának tulajdonában van? (Hagyjuk azt, hogy ezek cégek, alapítványok, államkincstárak stb., hiszen ezek mögött is emberek vannak) Lehet, hogy ezt is hallottátok már. Az un. multik (ezek földrészeken, vagy földi méretekben kereskedő, vagy ingatlanokat, termékeket, szolgáltatásokat birtokló és értékesítő gigacégek, bankok) minden országban ott vannak már. Tulajdonosaik abba a bizonyos 1%-ba tartoznak. Képzeljétek teljesen mindegy, hogy miről beszélünk, legális, vagy illegális(drog, fegyver) termékekről, akkor is az ő pénzük van benne. Sőt! Előfordul, hogy olyan mértékű növekedés áll be a világon, hogy a keletkező többlet érték (nehezen használom ezt a szót, mert igazából többlet érték nincs, inkább többlet haszonnak mondanám, talán csak a mezőgazdaság képes többlet terményt (értéket) előállítani, egyéb esetben csak emberi munkával (vagy anélkül) összeraknak, vagy átalakítanak dolgokat, és azt többért adják, mint amennyit ráfordítottak) megkívánja, hogy nyomtassanak még pénzt, anélkül, hogy lenne mögötte valódi ellenérték. Utóbb már nem is nyomtatnak, csak beírnak egy nagyobb összeget egy számítógépbe és nyomnak egy entert. És ezek az összegek is magántulajdonban vannak, mégha állami, vagy nemzetközi intézetek, bankok nevén fut is a dolog. A Világ egy nagy monopoly játék, ahol 2000 család és a hozzá tartozó slepp(az 1 % ) kezében van minden játékpénz. Amikor monopolyzol ( vagy gazdálkodj okosant játszol) egyszer csak elfogy a pénz a játékból, vagyis nem tud adni a pénztárosnak kinevezett játékos a többieknek egy fillért sem. A Világ monopolyban ilyen nincs, mert nyomtatnak, vagy entert nyomva tesznek bele még, ahány milliárd éppen kell. Az USA jegybankja magánkézben van. (Ha nem tudod mit jenet, akkor leegyszerűsítve úgy tudom mondani, hogy a jegybank nyomtat és ad ki pénzt a többi banknak)

Klassz kis játék. Hogy tetszik? Nekem nem tetszik…Tudod miért?

Mert ez nem egy igazságos játék! Az esélyegyenlőség hiányzik belőle! Ha kiosztanák azt a pénzt, amit az 1% birtokol, akkor holnaptól nem éhezne senki, mindenkinek lenne lakása, heti 2-3 napot kellene dolgozni, leginkább olyan munkát, amit szeretsz is, és nem kényszerből csinálod. Sőt, alapfizetést is kaphatnál állampolgári jogon, mint mondjuk Kuwaitban, ahol minden férfi havi 3000 dollárnyi dínárt kap állampolgári jogon. Nem is nagyon dolgoznak a kuwaitiak.

Nem lenne szükség arra, hogy a szegény réteget elnyomják, így nem kellene fegyveres elnyomó szervezeteket létrehozni, a fegyverkereskedelemnek lőnének…és sok más, a hatalom megtartását szolgáló intézményt kellene felszámolni.

Tudod, hogy ki tartja fenn mindezt? TE!!!

Mert a politikán keresztül ügyesen elhitetik a jónéppel, hogy demokráciában él (Persze a diktatúrákban egyértelmű, hogy hatalmi gépezet működik), vagyis ő választott, és ő döntött, hogy melyik párt kormányozza az országot.

Mindezt Te elhiszed? Elhiszed, hogy demokrácia van? Elhiszed, hogy a Te és sorstársaid döntésétől, szavazatától függ, hogy mi fog történni 4-5 évig az országodban?

Tévedsz…és így súlyos hibát követsz el…amellett, hogy nincs más választásod, mert közben éled a sorsod, melyben szintén nincs döntési jogköröd! Sajnálom, de így van!

Egy egyszerű példát hadd mondjak minderre: Képzeld el, hogy egérversenyre jársz. Egy dobozban van 5 pálya egymástól elválasztva, és mindegyik pályán egy-egy egér indul versenybe, hogy a végén elérjenek egyetlen darabka sajtot, így a legelső egér éri el leghamarabb, ő eszi meg mindet. A győztes egér gazdája hatalmas pénzjutalmat kap. Ám mi van akkor, ha minden egyes egérnek olyan gazdája van, aki a színfalak előtt gazda csak, de igazából csak stróman, vagyis valójában megjátssza, csak a gazdát, és minden egyes egérkének egyetlen gazdája van csak, és ez a verseny csak színjáték, bármelyik egér győz, akkor is ugyanaz az ember gazdagodik meg. Az egerek a pártok, a strómanok a pártelnökök, és a valódi gazda a színfalak mögött az 1%. Melyik egérre szavazol?

Ez eddig nem túl spirituális, nem túl igazságos, nehezen hihető, és hányingerkeltő…

Ha eddig eljutottál az olvasásban, és azt érzed, hogy van benne valami, akkor szeretnélek megnyugtatni, hogy a monopolynak hamarosan vége lesz, de ehhez Te is kellesz. Nem kell senkit bántanod hozzá. Tedd csupán azt, hogy kinyitod a szemed, és figyelsz. Meglátod a bábjátékost a színfalak mögött, és nem hiszed el a látszatot. Nem hiszed a sok maszlagot, amivel etetnek. Válj tudatossá! Válj szabaddá! Ne tápláld tovább a hatalmat és a hazugságot! Válj igaz emberré!

Az elmúlt 1000 évben megtörténtek mindezek. Azért történhettek meg, mert az univerzum ebbe a korszakba lépett, és a vaskort meg kellett élnie az emberiségnek. Le kellett menni ezekbe az erőkbe (energiákba), meg kellett őket tapasztalni, szenvedni. Ha nem ismered a sötétséget, akkor hogyan tudod értékelni a fényt? Ha nem féltél, nem szenvedtél, nem nélkülöztél, nem gyűlöltél soha életedben, akkor honnan tudod, hogy a szeretet, a kényelem, a megbecsülés nagyon jó dolgok, és nem csak alap, ami jár neked, ha már nincs jobb? Nem tudnád! E nélkül nem tudnád!

Mi jön a vaskor után? Az aranykor…

Mit lehet tudni? Hát azt lehet tudni, hogy többek között nem hazudhatsz többé. Ha mégis hazudsz, az pár órán órán belül kiderül, vagyis fény derül az igazságra. Nem bánthatsz senkit és semmit, mert pár órán belül visszakapod. A világ-multi-elit-hatalom 1% betöltötte a feladatát. Elvégeztetett. Ennyi volt. Hamarosan vége a társasjátéknak.

Ha valamelyikőtök, aki most elolvasta ezt a cikket azok közé tartozik, aki az általa megszerzett jövedelmet csekély százalékban a vállalkozása fejlesztésére fordította az elmúlt években, és a nagy részét saját, és családja személyes igényeire, és az alkalmazottai jobb életszínvonalára költötte( éhezők, nélkülözők, betegek javára adományozta), akkor nem kell aggódnia. A céged megmarad és virágozni fog. De, ha esetleg mégsem ezekre ment el a jövedelmed, hanem mondjuk hatalmas növekedésnek indult a vállalkozásod, és ebből nem adtál azoknak, akik dolgoztak neked, nem adakoztál, esetleg becsaptál, kihasználtál másokat, hatalmas haszonra tettél szert, akkor jobb lesz ha komolyan veszed a leírtakat. Még nem késő!

Ismét egy példa…ami megtörtént! George Lucasról szinte mindenki hallott. Az is lehet, hogy a példámat, mely példamutató, sokan hallották már. Nem gond! Tehát tudjuk, hogy George Lucas és cége a Lucasfilm 1977-től hatalmas vállalkozássá nőtte ki magát. 6 filmet készített, és még számos más tevékenységből vált birodalommá és példává. A filmek mind példabeszédek, és hatalmas tanítást hordoznak magukban, így az emberiség javát szolgálták, szolgálják. Néhány éve Lucas eladta a Lucasfilmet a Disneynek 2 Milliárd dollárért. Mit tett? Az aranytojást tojó tyúkot eladta! Talán elfáradt és megöregedett, vagy pihenésre vágyott. És mire költött 2 Milliárd dollárt?

Eladományozta…jótékonyságra költötte…rászoruló embereknek adta mindet!

Visszatérve rád, aki nem ezt tette mindazzal a jövedelemmel, ami nem a MAGa és családja szükségleteire és vállalkozása kis mértékű növekedésére fordítódott az elmúlt években. Te!!! Igen Te…Most mit fogsz csinálni?

Nevetsz és kételkedsz? Tedd azt. Félsz? Azt is megteheted. Elbújsz, hazudsz, eldugod, kiviszed külföldre, ingatlanokat, cégeket veszel, befekteted? Nem…erről lekéstél.

 Kezdj el adni! Keress éhezőket! Keress hajléktalanokat! Keress munkanélkülieket! Alapíts karitatív szervezeteket! Nagyon gyorsan!

Ha nem teszed, mindent elveszítesz és beteggé válsz, majd hamarosan meghalsz. Hidd el nekem.

Nem tudom még mennyi időd van. Egy hónap? Egy év? Öt év? Tíz éved már nincs…hátra. Cselekedj!

Szeretettel köszönöm a Sorsnak, a Forrásnak, hogy az elmúlt 10 évet nélkülözésben tölthettem, és elveszítettem mindent és mindenkit, akit csak lehetett…De megvagyok és itt vagyok épen és egészségesen. Vannak szerető rokonaim, barátaim, családom. Ez a legfontosabb.

Ölelek Mindenkit!

Egyszer visszajelzett valaki, aki ezt az írást olvasta, hogy félelmet kelt az emberekben. A félelem az egóhoz kapcsolódó érzés. Az fél csak, aki még nem engedett el mindent és mindenkit. Aki már nem birtokol, nem akar, csak szeret feltétel nélkül, az már nem fél...

Hasonló írásokat olvashatsz a Tantra-Fény-Mag nevű weboldalamon.

Pénz

 

http://kristofreepoet.atw.hu/

 

https://www.tantra-feny.hu/

Kristóf István

MAG Népe

MAG Népe

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!


Előre szeretném bocsátani, hogy a teljesség igénye nélkül fogalmazom éppen ezeket a sorokat, ám a mondanivaló kikívánkozik belőlem. Miről is van szó? A MAG népéről, nyelvéről, múltjáról, jelenéről és jövőjéről. A MAG népe azt gondolom már nem egy életközösségként kezelendő csoport. Bocsánatot kérek azoktól az új hullámot képviselő személyektől, akik ezt pl. new wave-nek neveznék, az életközösséget populációként, mert szerintük nincs sok-sok kifejezésre megfelelő magyar szó. Szerintem mindenre van magyar szó, csupán szándékaink, körülményeink és környezetünk kényszeríthet bele más nemzetek szavainak használatába, igen erős nyomást és kényszert alkalmazva. Ezen lehet változtatni. Tudatosan visszatérni a MAG nyelvében megtalálható szókincshez, és amire nincs csak angol, latin egyéb nyelvből átvett szó, arra alkossunk újakat, de ne másoljunk! Miért? Mert ez az a nyelv, melynek eredeti ősi formája átível a ma élő emberiség egész történelmén, és még MOST is, MA is megállja a helyét, hiszen univerzális, vagyis VilágEGYETEMLEGES ősi tudást hordoz, pedig nem beszéli csupán kb. 20 millió ember jelenleg. A VILÁG magyarázatára, a hétköznapok megélésére, a gondjaink (nem problémáink) megoldására ad számunkra kulcsokat ez a nyelv, mely anyanyelvünk, és néhányunk számára apa, vagy tanult nyelv, de a lényeg az, hogy MAGunkénak valljuk. Tehát az én véleményem (ezzel lehet vitatkozni, lehet kétkedők sora kíván majd belekötni, de leteszem, hogy nem fogok senkivel birokra kelni. Mindenkinek számít a véleménye, de én a leírtakon felül, nem kívánok meggyőzni senkit, csak egy álláspontot rögzítek, mely csak az enyém. Önérdek, elszállottság, önzőség (más nyelven egoizmus) szándéka nélkül.), az én véleményem, hogy minden ember magyar ezen a Földön, aki annak vallja magát, aki beszéli e nyelvet, és birtokolja rétegeit.


Mi okból kezdtem ebbe az írásba? Mert nagy tudású történészek és régészek hazai és külhoni értekezéseit olvasgatom mostanság. E neves szakemberek (nevek nélkül kívánom közlendőmet megfogalmazni) kijelentései hibáktól hemzsegnek, téves következtetéseket vonnak le, amellett, hogy nem említik annak lehetőségét, hogy emberből vannak, tehát tévedhetnek. Szóval a történész és régész leszólja a nyelvészt. A nyelvész nem mer, nem akar kutatást végezni arra vonatkozóan, hogy e nyelvben mi rejtőzik, mi az mi felszínre törekszik, és mi az mi napjainkban zajlik, és kikényszeríti magát, és a világ elé tárul.


A régész beszél arról (nagyon leegyszerűsítve fogalmazom meg, ezért bocsássatok meg. Emellett tudásom körülhatárolható ezen a téren, tehát itt és most bevállalom, hogy lehetséges: tévedek, bár olvasatom és sugallataim, képességeim (belső képi emlékeim ebből és más életekből) igazolást nyújtanak önMAGam számára), tehát beszél arról, hogy 450 ezer éve már ősember élt a Kárpát medencében. És van 50-100 ezer éves másik ősember fajtól néhány lelet itt a Kárpát-medencében. Aztán a civilizáció bölcsője Mezopotámia, ahol kb 10-12 ezer éve megjelent a földművelés, állattenyésztés, majd a falvak és később városok önszerveződése, a nagyobb közösségek megalakulása. A pattintott és később csiszolt kőszerszámok lassan kicserélődtek réz és ólom eszközökre, és persze fegyverekre mintegy 7 ezer éve. 5 ezer éve megjelenik a fokos, mint szerszám és fegyver. A tudósok (régészek,történészek) kerülgetik azt a dolgot, melyet a genetikusok, nyelvészek már kezdenek érinteni, majd vallani, miszerint az utolsó jégkorszak elvonulásával 12 ezer éve Mezopotámiával egy időben mindaz a vívmány, amit az akkor élő emberi faj elért a Tigris, Eufrátesz, Zab folyó mentén és a közeli hegyvidéken (kezdetben subar, majd sumer közösség), mindaz a Duna, Tisza, Körös mentén is zajlott. Az ősemberek genetikája nagyon eltér egymástól is és a mai ember genetikájától is. Szóval az ember és az ősember másik faj, és nem evolúciós lépcsőfok, nem egyik fejlődött ki a másikból. Emellett az ember genetikája egyszer csak megjelent a semmiből, és nem találják miként kapcsolódik a korábbi fajokéhoz. Visokóban Boszniában 30 ezer éves piramisokat találtak, míg az egyiptomi piramisok 8 ezer évesek. Sok történet, monda beszél Gondwanaról, Mu szigetéről, Lemuriáról (tudtommal ez Mu-val azonos) , Atlantiszról. Ezek mesék? Az óriások, az un. istenek is mesék? A történészek szerint mese és zagyvaság.


Mire szeretnék kilyukadni? Arra talán, hogy keressük meg a mai embert. A ma a bolygón élő ember ki valójában? Hol lett azzá ami? Az ősember, a kőkori majd bronzkori ember miként lett egy kozmikus nyelv birtokosává? Én nem tudom elképzelni, hogy ez a nyelv, melyet most birtoklok, itt a földön jött létre. A planétán felnövő kőpattintó, majd kerámiát égető, később réz, ólom, még később vasércet megmunkáló, szántó-vető-állatenyésztő, majd lovon hódító és kereskedő ókori, középkori ember ki tudta alakítani ezt a nyelvet, mely az Univerzumot foglalja magában, nem a Földet és folyókat, hegyeket, vadat, halat, s madarat. Ennél többet foglal magában a MAG nyelve. A többi nyelvet hagyjuk ki ebből. A többi nyelv oly fejlettségű, miként a nemzet, mely beszéli. A MAG nyelvében olyan tudás van, melyre a mai fizika éppen mostanság talál rá, sőt van ahol még nem tart, de MI igen, ki bele tudjuk MAGunkat ásni a rétegekbe, a nyelv mély tudásába.


Mit is szándékoztam mindezzel közre adni? Mire szeretném felhívni a figyelmet? Csak elgondolkodtató szálakat szerettem volna eljuttatni azok számára, akik nem elégednek meg külhoni történetekkel. Akik érzik, hogy már nem elegendő az, amit a tudósok elénk tettek. Hogy van mit keresni az ember, az emberiség háza táján. Hiszen nem vagyunk egyedüli értelmes a faj a Földön. Sőt igen kezdetleges a tudásunk, ha még mindig nem látjuk azt, hogy mi zajlik a Világban, a Földön, körülöttünk. A MAG népe mi okból beszél egy nyelvet, mely nem földi tudást foglal MAGában. Az ember nem földi eredetű, és nem törzsfejlődési (evolúciós) végtermék. Valaki megtanította a nyelvet az embernek, és segített a fejlődésben, nem a kereskedelem, a termelés és a profit volt, ami 14 ezer év alatt a pattintott kőtől elvezetett a szilicium nanotechnológiáig, a genetikáig. (Ez még csak fizikai szint, és az asztrális és mentális világ csak most kezd látszani. A magasabb dimenziószintek melyek kihatnak az alacsonyabbakra, és viszont az alacsonyak a magasabbakra). Gondoljunk bele, mielőtt elhamarkodott kijelentésekbe bocsátkoznánk. A múlt ismerete elengedhetetlen. A hagyományok és történelem megismerése fontos. Fontos, hogy tudjuk kik vagyunk. Fontos, hogy ne azonosuljunk más kultúrákkal, kik más múltból, más úton érkeztek meg egy másik jelenbe. Ez nem a miénk, ezzel nem kell azonosulnunk. Tekintsünk a jövőbe és építkezzünk hagyományainkból, szókincsünkből, ősi törvényeink lelkiségét és erkölcsét alapul véve lépjünk vissza a Világ Élére, az ÉL-Ő Ős Ten MAGunkban hordozott tudásával. Nem vagyunk alávalók, és nem vagyunk fölé valók senkinek és semminek. MI a MAG népe voltunk, vagyunk és leszünk e VILÁGban. Ideje föleszmélni és elfoglalni helyünket, de nem a nyájban, hanem a pásztorok között. Ne vesszünk bele a múltba, mert az nem vezet előre, de ne feledjük honnan jöttünk, és a tudás birtokában kezdjünk el építeni egy Lelkes közösséget, mely a szív útján jár, nem a pénz és hatalom ösvényeit hajhássza.

Ide kapcsolódó cikkeim:

MAG Vagyok? http://fenytudat.blog.hu/2017/09/09/mag_vagyok

MAG Lélek: https://www.tantra-feny.hu/2017_05_18_MAG_Lelek.htm

http://kristofreepoet.atw.hu/

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István

A Beavató Kulcsok

A Beavató Kulcsok

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

A Mindenség-Forrás-Szeretet-Fény kiáradt a Teremtésbe, és felosztotta MAGát a TÉRbe, mely a Világ. Látható és nem látható SZÍNteket hozott LÉTre. ÉLnI kezdett, kiÁRAMlott önMAGából önMAGába, nem először, s nem utoljára. Örökkön. Ő-IS-TE(N), mint TE is TE(N) vagy. Ki vagy? OK vagyOK. ÉL-Ő-IS-TE(N) vagyOK, s ÉN TE vagyOK. EGYek vagyunk.

A Nagy Szellem, a Világ ott ÉL benned, s a Sorsod eként alakítja, miként TeIS Szellemed által teszed, mert amint a VilágÓceán is EGY, de cseppekből áll, úgy minden Ember egy-egy cseppje a Nagy EGYnek. Ő így Éli meg oszthatatlan EGYségében a Kint, mint Bent, vagy Fent,mint Lent ős lényeget.

Tudd, ahogy megírtad Sorsod Útját, úgy haladsz és fejlődsz míg végigjárod, mit egyszerre egy, és egyszerre több Életben megÉLsz, attól függ, hogy lentről, vagy fentről tekintesz reá.

Megírtad minden másodpercét, vagy épp Most írod, MindEGY, mert az idő sok sorba rendezett tér.

Ahogy beteljesíted SORsod, úgy kapod a beavató KULCSokat, melyek a (Lét)feladatodban a kapcsolók. Egyre többet tudsz, érzel és tapasztalsz, egyre mélyebben teljesíted be sorsod, egyre jobban mélyedsz el Életfeladatodban. A kulcsok ott vannak az illatokban, a szavakban, a képekben, a hangokban, vagy szakrális térben, ahol éppen elhaladsz. Felveszed, beépíted őket, s ők beavatnak és a következő szintre emelnek téged.

Megnézel egy filmet, amiben elhangzik egy szó, egy mondat és te máris szintet léptél.

Hát így.

Hasonló cikkek és írások a Tantra-Fény-Mag weboldalamon.

A Beavató Kulcsok

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István

Az Ember Szakrális Teremtés

Az ember a szakrális teremtés

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Amikor törvényekkel, korlátokkal és szabályokkal találkozok, pontosabban beléjük ütközök, akkor tudatosul bennem, hogy sajnos még mindig a hatalom az, aki megszabja a mindennapjainkat. Egérkék vagyunk, akikkel játszik a macska. (Tudjátok, azért játszik a macska az egérrel, hogy növelje áldozata adrenalin szintjét, és ez által számára sokkal ízletesebb lesz a zsákmány húsa) Az emberiség esetében a bezártság, korlátok, határok megszabása elfojtott, robbanásra kész állapotot idéz elő, amivel táplálkozni tud, amiből erőt képes meríteni az elnyomó csoport. Itt a fb-on is tapasztalható az erkölcsösség hamis korlátja. Ami elhatárol, elfojt, föléd kerekedik és nem enged megélni a szabadságodat (arra a szabadságra gondolok, amivel nem ártasz másoknak, amivel mások személyes energiáit nem veszed el, fájdalmat, kárt nem okozol), arra mi szükség van? Az emberi test egy szakrális teremtésű, tökéletes forma, az esztétika, a gyönyör megjelenésének egyik formája. Vajon miért tilos teljességében és valóságában megmutatni? Miért szólnak a szabályok és törvények arról, hogy létezik az a fajta erkölcs, mely a középkorba nyúlik vissza, és a mai napig él és virul, nem enged meg, csak tilt és korlátoz hazug ideológiákra alapozva, álszent nézőpontokat hangoztatva, holott már senki (a fejlett többség) nem így él, gondolkodik és vélekedik világunkban, aki csak picit is haladó szemlélettel rendelkezik. Tehát miért uralkodik a fb-on, és számos médiában a középkori álszent erkölcs elavult intézménye? Mert a hatalom, mely tíz körömmel kapaszkodik a régmúltban szerzett pozíciójába, nem képes elengedni és megengedni a ma emberének a szabadságot, a szeretetet, az igazságot, a felnőtté válást. A testiség, a természetesség, a meztelenség a szexualitás felé visz, melyen keresztül a gyönyör tapasztalható meg a lehető legtermészetesebb módon, mondhatni az anyatermészet és a világegyetem a fizikai testbe született lélek és szellem számára ezt a csodát hozta létre, hogy összekapcsolódhasson az ember fizikai szinten is a forrással, a színtiszta teremtő fény ősi erejével. A szív kapcsolódás, a szeretet ezen módon biztosítottak két ember számára a fizikai sík legmagasabb szintjén. És ez megengedhetetlen, mert ezekből az emberekből eltűnik a félelem, a gyűlölet és harag által kiváltott megosztottság és elkülönülés, vagyis az egyedüllét érzése, melyre az elnyomás és kihasználás, a kizsákmányolás és alárendeltség építhető. Sok ember karmikusan cipeli ezt az álszent erkölcsöt a tudatalattijában életeken keresztül. Mindez a földre született ember előjogától a szabadságtól, és a szabad akarattól megfosztás hatalmi intézményét hivatott megtartani. Tehát ezért...szerintem. A szexuális gyönyört és a tudáshoz (igazsághoz) való jogot ezért sorolták a bűnök közé. A pornográfia és kapcsolódó iparága ettől egy nagyon távoli fogalomkör, és nem érzem ide tartozónak, vagyis nem erről beszélek. A férfi és női test teljes, és naturális ábrázolásáról, minden testtáj esztétikus megmutatásáról beszélek. A szakrális geometria és a teremtés szépségének gyönyörteli természetességéről és esztétikájáról eltakarás és homályosítás nélkül. Ez egy szubjektív vélemény, és elképzelhető, hogy rosszul látom az összefüggéseket. Ez esetben bocsássa meg nekem ezt mindenki, aki másképpen lát és másképpen gondolkozik. Legyen szeretettel teli minden megélt napotok!


Ajánlom figyelmedbe hasonló témájú cikkemet:

Örök Fény a SZER-elem Állapota

Olvashatsz írásokat, kaphatsz hasonlatos szemléletet a Tantra-Fény-Mag weboldalon keresztül.

Az Ember Szakrális Teremtés

https://www.tantra-feny.hu/tantra.htm

Kristóf István

Igaz Való Emberség az Ember Világában

A fotón Dávid Júlia festménye /Hargita/

Igaz Való emberség az Ember Világában

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

A zárt rendszerek egy idő után telítetté válnak, korlátaikból következően véget kell érniük, mivel nem képesek fejlődni. A vallások, a szekták dogmatikus szabályai mind zárt rendszerben működnek, tehát törvényszerű, hogy kimerülnek, vagy felrobbannak. A nyílt rendszerek folyamatosan változnak, fejlődnek, és mivel nincsenek határok, korlátok, szabályok, törvények közé szorítva, így képesek emelkedni, haladni, új szintekre lépni. A vallások legtöbbjét emberek állítják össze, így az emberek egy kisebb csoportját szolgálják, vagyis a hatalmat. A szabályok, korlátok, törvények a többség irányítását(leigázását) hivatottak végrehajtani, hogy a hatalom szabadon garázdálkodhasson, uralkodhasson, elnyomhassa a többséget, aki energiával látja el. Hol is van itt a szabadság? A hatalom és a többség között ott vannak a törvények, a vallás,a fegyverek, a hamis (tév)eszmék melyek mind-mind azt hitetik el a többséggel, hogy mindez értük van, mert ha nem lenne, akkor káosz, háború és félelem uralkodna. Biztos? Az emberiség ennyire buta lenne, hogy ha nem nyomják el, nem korlátozzák, és nem használják ki, akkor gyilkol, pusztít, felőrli és megsemmisíti önmagát? Hát…

Mindezek mire mutatnak rá? Számodra, ki ezt olvasod, mit rejt mindez? Mi a lényege? Mi nincs a helyén? Mit nem látsz, nem érzékelsz mindezekben, és mindezek mögött?

Én amit ebben látok az mind a félelemről szól, az elnyomásról, a megosztásról, az elkülönültségről. Amíg a többség nincs tisztában a Való Világgal, az Igazsággal, addig el lehet nyomni. Függőségben tartott, gyűlöletben, haragban, irigységben, rettegésben, elnyomásban, hazugságban, dühben választanak el bennünket isteni felünktől, EGÉSZ-ségünktől, Teljes IGAZ valónktól.

Mit hiányolok az egyenletből? Miről nem szól mindez? (Persze itt-ott említik a könyvek, de nem igaz valójában, inkább manipulatívan és szabályzókkal, adok-kapok szinten, ami megint csak hazug és méltánytalan)

A SZERetet, a SZER-Elem hol van? Tudod miért nincs itt? Mert a SZER az ember középpontjában, szívében az a MAG, mely egyesíti a Férfi és a Női minőséget. A Szívben Egyesülnek Teremtő Fénnyé. Elvárások nélkül, Ár nélkül, viszonzás nélkül Csak úgy. Ha pedig megjelenik a Fény, akkor a sötétség eltűnik. Ha megjelenik a Szeretet (A Teremtő Fény) a Fél-elem, a gyűl-ölet sötét ereje is eltűnik. A hazugság helyére az IGAZság lép. Egyesül a két oldal, és EGYség, EGÉSZség lesz a megosztottságból és elválasztottságból. A függőségek, a hazugságok, az elidegenültség, a gyűlöletkeltés arra szolgálnak, hogy EGY-mástól elválasszanak, hogy ÖnMAGunk egységétől, IGAZ Valónktól, ÉP EGÉSZségünktől különválasszanak bennünket. Miért? Mert a félember, a félelemember, a dühös ember, a gyűlölködő ember nem látja, nem láthatja az igazságot, mert elválasztják az igazságtól. A Tudás és a belőle fakadó Tudatosság az Igazságot láttatja velünk. A manipuláció, a mesterkélt hazugság sötétsége eltűnik, amint az IGAZság és SZERetet Fénye kigyullad a szívekben. Az Ég Atya és Föld Anya SZER-elemben egyesül a szívben, s teremtő fénnyé változik, hiszen nem vagy egyedül. A Forrás-Mindenség EGY, melynek Te a része vagy, sőt a MAGad szintjén hasonlatos is vagy hozzá, mert Te is EGY vagy, és benned van a férfi és női oldal.

Én is TE(N) vagyOK, Te is TE(N) vagy, Mi is TE(N) vagyunk: EGYségben vagyunk Mindennel, az ÉL-ő is TE(N) vagy itt és most, az örök jelenben, hol csak fény van és szeretet.

Kérdezlek hát;  belátod e Mindezeket? Látod e az igazságot? Képes vagy e tenni Önnön MAGadért, ahogyan Mindenkiért, mert ugye EGYek vagyunk. Vagy inkább hiszed azt, ami tévÚTra vezet. Maradsz e a sötétségben? Maradsz e a hazugságban? Maradsz e a félelemben? Maradsz e gyűlöletben, a haragban, a dühben, az irígységben és továbbra is elhiszed, hogy egyedül vagy, és a világ tőled függetlenül működik, el vagy választva a többi embertől, a Mindenség rajtad kívül áll, és Te egy kívülálló vagy.

Tedd, amit jónak látsz! Ne higgy el semmit mindebből! Élj úgy, mint eddig! Én nem akarlak megváltoztatni. Az én szerepem csupán az, hogy megvilágítsak egy-egy pontot abból, amit látsz, vagy amit nem látsz. Tedd amit tenned kell, gondold, érezd,érzékeld azt, amit jónak vélsz. Minden jót felebarátom!

Ezek után szeretnék még néhány dologra rávilágítani. Az ember szabadnak születik. A szabadság azt jelenti, hogy bármit megtehet: Ölhet, rabolhat, szaladhat, dolgozhat, rajzolhat…sorolva a végtelenségig. Mindezt teheti anélkül, hogy bárki megtiltaná, megállítaná, korlátot szabna neki. Még egy fontos dolog, hogy az ember a szabad létezését, élete útját a sorsán keresztül viszi végig. Tanul, tapasztal, fejlődik. Ez alatt (több életen keresztül) rájön, hogy ha másoknak árt, azt az univerzum viszonozza, vagyis kölcsön kenyér visszajár. Így a maga bőrén és kárán jöhet rá arra, hogy ha ártok másoknak (embereknek, állatoknak,Föld-Anyának) azt visszakapom. Ez nekem rossz? Igen! Akkor mit érdemes tenni? Szeretni, segíteni, tanítani…stb. csupa pozitív, mások javát szolgáló cselekedeteket véghez vinni. DE!!! Nem a szabályok, korlátok, az elnyomó hatalmat szolgáló, a gazdagok vagyonát, felhalmozott, mások munkájából és elnyomásából szerzett javait védő törvények által kell fejlődnöm. A Földi lét nem ez okból jött létre. Az egyensúly megborult egy időre.

Az öröm, a boldogság, a teljesség, az egészség, a fejlődés az amire vágyunk. Ha a szeretet állapotába kerülsz, vagyis érzed a teremtő forrás szeretetét, azt az erőt, ami fényt ad a lelked számára, a tudatod/szellemed a teljesség-egységet tapasztalhatja, és még a tested is a gyönyörben létezik, akkor mondható, hogy holisztikusan, test-szellem-lélek egységben felemelkedtél, a középpontodban: MAG valódban létezel. Ez az isteni állapot. Ezt szeretné minden ember megtapasztalni. E miatt tesz mindent. Ha viszont nincs tudatában a valóságnak, akkor hazugságokkal el lehet téríteni arról az útról, mely ebbe az állapotba vezet. A drogok, a dohány , az alkohol, az erőszak, a függőségek, a sötét oldalt, vagyis a hazug oldalt szolgálják, tehát olyan álságos dolgokba viszik az egyént, hogy azt higgye a MAG állapotba került (emelkedett, teljesség-egység, gyönyör,szeretet,fény állapot), de valójában csak tudatmódosítókkal élt. A hatalom a tudatmódosítókon, az erőszakon, a törvényeken, a korlátokon keresztül vezet hamis illúziókba, hogy fenntarthassa elnyomó és kihasználó helyzetét.

Új korszak kezdődött néhány évvel ezelőtt. Az Univerzum-Mindenség a korábbi süllyedő, alacsony rezgésű vaskorból kilépett. A Világ elindult az emelkedés felé, az aranykor elkezdődött. Ez azt jelenti, hogy lehetőség nyílt elengedni mindazt, amit a vaskor ránk kényszerített. A bennünk több életből összegyűlt szennyet, lelki terhet most eldobhatjuk, és szabaddá válhatunk. Mindez nem kötelező. Emlékszel! Szabad vagy…szabadon dönthetsz. Maradhatsz a függőségek, tudatmódosítók, hazugságok sötét oldalán, továbbra is árthatsz másoknak, részt vehetsz az elnyomók hatalmi gépezetében, szolgálva őket, elnyomva másokat és persze önmagadat, de ki is léphetsz a szabad levegőre. Beléphetsz a szeretetbe, így arra az útra térhetsz, mely a MAG állapotba vezet, de hamis drogok nélkül, csupán szívből és lélekből, megengedő, elfogadó módon, korlátok nélkül. Ehhez változtatnod kell az egész életviteleden, felfogásodon, embertársaid, szeretteid, a Föld és a Világ felé eddig fennálló viszonyulásodon. Menni fog?

A gyönyör nem bűn. A gyönyör az egység (MAG) állapotának fizikai testben megtapasztalható szintje (persze tudatmódosító mesterséges anyagok mellőzésével). Mondhatni az isteni állapot földi megtapasztalása, ahol a lelki szinten a szeretet, szellemi szinten a mindenség-egység, testi szinten az orgazmus érzése-érzete valósul meg. Amíg azonban középkori dogmatikus vallási korlátokba ütközöl saját lelkedben, tudatalattidban és tudatodban, addig ezt az állapotot nem érheted el. Amíg azt gondolod a gyönyörről, hogy az bűn, vagy helytelen, vagy bármi módon negatív dolog, addig nem vagy képes szabaddá válni. Amíg nem vagy szabad, addig nem leszel képes felemelkedni, és elfoglalni a helyed egy új szabad emberiségben. Dönts szíved szerint!

A lángot meggyújtottam, a Világot kezedbe helyeztem. Köszönöm a megtisztelő figyelmed, és megyek is tovább. Ha mindezt nem hiszed, vagy eltolod MAGadtól, az már a tiéd. Nem akarlak meggyőzni, csupán megtettem, amit meg kellett tennem.

de kapcsolódó írásaim:

MAG VagyOK?

Világ-Szer-Te


Hasonló cikkeket olvashatsz még Tantra-Fény-Mag nevű oldalamon.

Igaz Való EMBERsÉG az Ember Világában

Kristóf István