Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

FényTUDAT

2017.jún.14.
Írta: kr.IST.óf.IST.ván Szólj hozzá!

Lelki Blokkjaink- Tantra Masszázs

Lelki Blokkjaink-Tantra Masszázs

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

A bennünket életünk során csecsemő kortól a felnőtté válásig, és tudatosságra ébredésig érő hatások lelki reakciókat és folyamatokat eredményeznek, melyek egy része adott fejlettségi szintünkön nem tud feldolgozásra kerülni, oldódni, és elengedődni, tehát elakad, és lelki teherként cipeljük, amíg fejlődésünk és sorsunk el nem jut arra a szintre, amikor már képesekké válunk feldolgozni,oldani,elengedni azokat. A tantra masszázs egyes elakadásokat nagy hatásfokkal képes oldani, melyek más módszereknél nem ilyen erőteljesen indulnak be, és így lélek szintű elengedési folyamatai különlegesek és egyediek.

 

Köszöntöm a Benned élő Istennőt! Köszöntöm a Benned élő Istent! Amikor a szemébe nézel egy másik embernek, akkor a lelkébe tekintesz. A szem a lélek tükre, tehát valójában nem is az ő érzéseit látod, hanem önmagadét. Mindenki önmagát képes csak megtapasztalni, így a földi Lét tulajdonképpen egy belső lelki Út, érzések sorát elmélyülten megélő zarándoklat. A magasabb szinteken, síkokon íródó életút, Sorsod Könyvének sorai teljesen egyediek, és összefüggenek a többi (előző) életeid megtapasztalásaival, és a Világ folyamataival. Ekképpen egyedi Utad tartalmazhat sok belső megélést, a belső lelki folyamatok feldolgozását, de ugyanakkor a környezet, a külvilág benyomásaira, történéseire, kapcsolódásaira is épülhet, vagyis életed belső lelki, és külső környezeti hatásokon keresztül vezet. Ám az igazság az, hogy a két oldal valójában egy, mert a cél egy, vagyis a tanulás, a beavatódások ugyanazt szolgálják kint és bent; mégpedig az emelkedést.

A (fizikai) Test, a Szellem, és a Lélek egy Holisztikus Egységként határozzák meg az embert. E három együtt alkot bennünket, így soha nem beszélhetünk egyikről, vagy másikról, anélkül, hogy ne lenne érintett a másik kettő is. Az emelkedés leegyszerűsítve az adott rezgésszintű állapot további rezgésnövekedését foglalja MAGában. A fizikai (SZÍNt) sík egy sűrű, alacsony rezgést jelent, ám sok-sok további szintre osztható fel, aszerint, hogy a fizikai síkon belül éppen milyen rezgésről, állapotról beszélünk. Természetesen emellett a fizikainál magasabb asztrális és mentális sík is ide kapcsolódik, összefügg a három, együtt határoznak meg bennünket.

Asztrális Testünk, vagyis a Lelkünk határozza meg Fizikai testünket leginkább, amellett, hogy mind asztrális, mind fizikai testünket átszövi, behálózza Szellemünk, mely összekapcsol a többi emberrel, az Univerzummal, a Világgal, a Forrással bennünket, viszont emberi tudatunk e Szellem parányi hányada, leválasztott emberi része, amellett, hogy a Nagy Egy irányából (magasabb tudatossági szintről) tekintve mégsem különálló.

Tudatunk emberi része, az elme magában hordozza az egót, mely egó fontos a számunkra, fontos emberi létezésünk szempontjából, de az, hogy mennyire segít és mennyire akadályoz bennünket, az a tudatosságunk szintjétől függ, vagyis rezgésszintünk, fejlődésünk állapota szerint uralhat bennünket, vagy uralhatjuk mi őt. Amíg nem tudatosul bennünk, hogy mi az amit szívből, jelenlétünkből fakadóan élünk és tapasztalunk meg, és mi az amit egós elménk tesz velünk, addig nem vagyunk tudatosak az egónkra, vagyis nem látjuk őt és MAGunkat kívülről, vagy magasabb szintről. Tudatunk; gondolataink és érzelmeink irányítását képes átvenni tőlünk, anélkül, hogy észre vennénk mit művel. Olyan, mintha az autónkat időnként egy majom vezetné helyettünk, miközben mi siránkoznánk részegen, és nem fognánk fel, hogy nem mi ülünk a saját autónk kormányánál. Ha spirituálisan emelkedni szeretnél, akkor e rezgésszint növekedésnek van egy pontja, ahol a tudatosságod megköveteli, hogy ismerd fel mikor ülsz te, és mikor ül a majom a volánnál. Egyszer csak eljutsz oda, hogy úgy vezess, vagy úgy vezessen ő, ahogyan te akarod, ahogyan te megengeded, és bármikor félretolhatod, ha nem kívánalmaid szerint halad az autód. Az ego komoly feladatokat mér ránk, mire felismerjük minden apró rezdülését, trükkjét, ugyanis amíg ez nem történik meg, addig nem mi éljük az életünket, addig foglyok vagyunk saját testünkben, és azt látjuk, tapasztaljuk, hogy számos dolog rosszul érint bennünket, kimerít, lelomboz, kedvünket szegi, félelemmel tölt el, vagy egyszerűen felháborít, dühít. A negatív érzelmeink forrása, kiinduló pontja az ego. Mindez nem azt jelenti, hogy ezekre nincs szükség, ezeket nem kellene megélni, vagy az ego egy szükségtelen és kelletlen, kivágandó beteg darabja holisztikus egységünknek. Nem. Kell a földi utunkhoz. Ám egyszer csak eljutunk oda, arra a rezgésszintre, amikor felismerjük őt, tudatosul bennünk mibenléte, minden apró rezdülésén átlátunk, és kellő ponton hasznunkra fordíthatjuk, és csak akkor, és addig vezetheti tudatunk autóját, amíg engedjük neki, és ameddig szükséges. 

Eckhart Tolle-Új Föld c.könyve eddigi tapasztalataim szerint a lehető legrészletesebben írja le, és ismertet meg egónkkal bennünket, és mutat utat arra vonatkozóan, hogy miként lássuk tisztán, és miként engedjük el negatív gondolatainkat és érzéseinket, melyekbe az ego visz bennünket. Ekként milyen módon léphetünk rá egy szabadabb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életútra, ha már bizonyos állomásokon és tapasztalásokon túljutottunk, és tudatossági szintünk eléri a felismerésnek ezt a pontját.

A tudatosság ezen szintjén, a holisztikus látásmód ily állapotában már érdemes megtennünk ÖnMAGunkért néhány fontos dolgot.

2-3 éves korunkban elszakadunk isteni önvalónktól, a fátyol leválasztja emberi tudatunkat, ami rögzül, és egónk működésbe lép. Sorsunk Könyvébe foglaltatnak előző életeink súlyos, karmikus blokkjai, valamint tapasztalunk számos történést gyermek és ifjúkorunk során is, melyeket mivel nem értünk, nem látunk át, ezért nem vagyunk képesek ezeket feldolgozni. Enyhébb esetben ezek feldolgozatlan emlékekként, érzelmekkel társulva ott vannak tudatunkban,így bármikor vissza tudunk rájuk emlékezni, fel tudjuk ezeket idézni, de sajnos nagyon sok olyan ez életbeli és előző életekbeli kép-érzés van bennünk, melyeket mélyre süllyesztettünk, egészen a tudatalattiba, hogy ne kelljen velük szembesülnünk, soha ne éljük meg többé őket, ne emlékezzünk rájuk. Ezeket lelki blokkoknak is nevezhetjük. Minden ilyen blokk olyan rezgést hordoz, ami lelkünkre súlyként nehezedik. Amíg sok ilyen tudatos, vagy tudatalatti emlék-rezgés-blokk van bennünk, addig emelkedésünk, rezgésszint növekedésünk lassú folyamat, hiszen ezektől a súlyoktól, lelkünk léggömbjének homokzsákjaitól csak egyenként vagyunk képesek megszabadulni, rögzítő köteleiket nekünk kell kioldani, ami egy-egy spirituális oldás során tud megtörténni.

A tudatos tudat szintjén ezeket a lelki blokkokat önállóan képesek vagyunk oldani és elengedni, akár mások segítsége nélkül is. Egyes esetekben, mély meditációban akár Mi magunk is képesek lehetünk  tudatalatti blokkokat oldani, de ez ritka eset. A tudatalatti blokkok oldására, tudatalatti homokzsákjaink elengedésére legtöbbször nem vagyunk képesek egyedül. Ezekhez segítségre van szükségünk. Honnan tudjuk, hogy mit tegyünk, és éppen akkor melyik módszert válaszuk? Onnan, hogy tudatosak vagyunk, és tudjuk,hogy a sors nem véletlenek sora, hanem éppen ellenkezőleg minden pillanatunk egy tökéletes egész, egy Egység-folyamat parányi egysége, mely a maga parányiságában is rendkívüli jelentőséggel és fontossággal bír. Ezen szemlélettel pedig tudhatjuk, hogy amit odavezet a sors a szemünk elé, azzal dolgunk van. Tehát az oldási és elengedési folyamatainkhoz a módszereket meg fogjuk kapni. Szívünk-lelkünk felismeri ezeket, és érezzük ezek hozzánk tartozását, fontosságát. Tehát belevághatunk ezekbe a módszerekbe, melyeket sorsunkba foglaltunk, melyeket megírtunk a MAGunk számára. A sors gondoskodik rólunk, tehát félnünk nem kell, tartanunk nem kell, nyugodtan rábízhatjuk magunkat, ha megérkezik egyik-másik módszer az életünkbe. Hogy meddig és hányszor lesz sikeres az életünkben, azt is tudni és érezni fogjuk. Amikor már nincs szükségünk egy-egy ilyen módszerre, akkor nyugodt szívvel elengedjük, és továbblépünk, vagy később visszatérünk hozzá, ha érezzük ismét a hívást.

Az öt szeretet nyelv egyike az érintés. Az érintésnek számos módja és minősége létezik. A kisujjal való pillanatig tartó érintéstől, az órákig tartó összefonódásig, testi-lelki és persze szellemi összeolvadásig, egyesülésig.

Ha egy újszülött nem kap érintést, simogatást élete első három hónapjában, akkor nagy eséllyel meg fog halni. Tehát az érintés és simogatás elengedhetetlen az egész-séges élethez, a sorsunk beteljesítéséhez. Ha csecsemő és gyermekkorunk időszakában nem kapunk elegendő törődést, gondoskodást, figyelmet, érintést, akkor ezt hiányként, függőségként visszük tovább felnőtt korunkra. Ezekből eredően már lelki blokkokat cipelünk tovább. Ha előző életeinkben feldolgozatlan emlékeink voltak ide vonatkozóan, akkor ezeket is cipelhetjük ebben az életünkben a tudatalattiban.

Ha olyan érintést kapunk gyermek, vagy ifjúkorban, de akár felnőtt korban is, ami viszont abban az élethelyzetben nem fér bele a tudatosságunkba, nem vagyunk képesek fogadni és feldolgozni, akkor blokk válik belőle, és súlyosságától függően tudatos emlék marad, vagy lesüllyed a tudatalattiba.

A tantra masszázs, ha azt az odaillő tudatossággal végzik, a vendég pedig tudatosan felkészül rá, akkor első sorban nem csak fizikai érintések finom sorozatát takarja, mely érintések, simogatások, masszírozó fogások a szexuális vágyat ébresztik, és a szexualitást fokozó érzéseket gerjesztenek, hanem ezen mozdulatok sokkal inkább holisztikusabb oldási, elengedési, gyógyulási folyamatokat indítanak be. Az érintés fizikai szinten kellemes, ha az aki kapja befogadó állapotban van. Ha felkészül a vendég a masszázsra, tehát kellő tudatosságú, akkor megnyílik az érintésre, megnyílik az érzékiségre. A masszázs során pedig lelke még tovább nyílik, így a kellemes, gyönyörteli érzések beindítják a lelki folyamatait is. A masszázst végző személy szintén ráhangolódik a folyamatra, vagyis lelke oly módon nyílik meg, hogy így a két ember lélekben eggyé válik. A lelkük rezgései, rezdülései közös hullámhosszra kerülnek, és eggyé olvadnak össze. Ebben az állapotban a lelki felszabadulás, és a lelki oldás elindítja a tudatos tudat, és a tudatalatti oldó folyamatait. Az oldás felszínre hozza azokat a blokkokat, melyek az adott időszakban már feldolgozhatóak a vendég lelkében, és azok oldása-elengedése megtörténik, vagy beindul, és a masszázst követő időszakban kerül feldolgozásra és elengedésre. Emellett a masszázs mindkét ember számára egy mély meditációs folyamat, mely a befelé figyelést, az önmegtapasztalást, a belső lelki folyamatok megélését is jelenti. A masszázs időszakonkénti ismétlődése további blokkok felszabadulását hozza magával, hiszen ezek mindegyike egy masszázs alatt nem tud oldódni, és elengedődni a legtöbb esetben. A gyönyör, a szexualitás, az orgazmikus oldott lelki állapot kevés esetben valósul meg azzal a tudatossággal, amit a tantrikus masszázs képes nyújtani, következésképpen más módszerek csak részben képesek azokat a blokkokat oldani, amik ez alatt a masszázs alatt képesek a felszínre kerülni. A tantra masszázs a test érzéki, legtöbb esetben erotikus-orgazmikus masszázsa. Testi és lelki szinten fejti ki hatását, emellett kihat a tudatos fejlődésre. Képes olyan lelki blokkok oldására, melyek feldolgozatlan emlékek formájában gátolták a vendég fejlődési, továbblépési folyamatait. Ezek az élet nyitott szívvel megélésének akadályozói, a párkapcsolati, önértékelési, önszeretetbeli lelki és tudati fejlődés gátoló tényezői voltak, de a masszázs hatására oldódtak. Ezen masszázs hatására (a yoni masszázsával együttesen) gyakran indul el egy megrekedt személy olyan önszeretet és gyönyör tudatállapotba, mely emelkedettsége akár új párkapcsolat érkezéséhez is vezethet, de mindenképpen a kapcsolódások könnyedebb és örömtelibb megélését és megtalálását hozza magával. Oly mértékű lelki ragyogás kezd áradni a vendégből, hogy azt a másik nembe tartozók nem képesek figyelmen kívül hagyni.

A yoni a nő nemi szerve. Testének, belső szentélyének kapuja. A yoni masszázsa harmonikus közeledést kíván, a szükséges felkészülés elengedhetetlen a befogadáshoz. A yoni külső masszázsa, és az azt megelőző tantra masszázs felkészíti a kaput a megnyílásra és befogadásra. A masszázst végző személy ráhangolódik, majd azonos rezgésre kerül a nő lelkével, egyúttal érzi folyamatait, reakcióit. A masszázs segít a yoni falában izomcsomók formájában lerakódott stressz oldásában, a blokkok felszabadításában. A yoni külső és belső masszázsa nem önálló masszázs, ami azt jelenti, hogy legalább 1,5-2 órás fokozatos ráhangolás után lehet csak elkezdeni. A ráhangolódás a tantra masszázs által történik. A külső masszázs lassan és fokozatosan halad át a belső masszázsba. A cél nem első sorban a gyönyörszerzés, és a stressz által a yoni belső falában keletkezett izomcsomók masszírozása fájdalommal járhat, de minden esetben érez gyönyört a vendég, és sok esetben orgazmust is megél, amellett, hogy számos emlék törhet elő, és lelki blokkok szabadulnak fel, melyeket más módon nem is nagyon lehet felhozni a tudatalattiból. A yoni masszázs oldó folyamat, mely gyönyörrel jár, és segíti a tantra masszázs által fokozatosan nyíló szívcsakrán keresztül az önszeretet állapotának egy új szintű megélését.

Ide kapcsolódó írások:

Az Ember Szakrális Teremtés

Örök Fény a SZER-elem Állapota

 

A Női és Férfi Erők

További írások a Tantra-Fény-Mag weboldalon.

 

Kristóf István

A Női és Férfi Erők

a képen: Dávid Júlia- az Őrző Nagyboldogasszonyunk

A Női és Férfi Erők

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Ezen írásomat gondolatébresztőnek szánom, hiszen a gondolat teremtő erővel bír. Részrehajlás nélkül, bárki hibáztatása nélkül szeretném eléd tárni gondolataimat és sugallataimat. Tudod!! Ez nem személyes! Szeretnék némi vészharangot kongatni!

Nem vagyok szociológus, nem vagyok pszichológus, csak nyitott szemmel és szívvel élek a Világban, így nem is vitára kívánok okot adni, csupán egy fajta szemlélettel szeretnék mindazok elé állni, kik sorsukba belefoglalták, hogy ezt az írást végig fogják olvasni.

A mindennapi életünkben, hogy hogyan viszonyulunk valóságunkhoz, csak rajtunk múlik. A bennünk zajló érzések kizárólag a mieink, hiszen ki más érezhetné azokat. A bennünket érzékszervi úton elérő ingerek, hatások senki mást nem érnek el. Ezért a világ, ami körülvesz bennünket, nem is lehet csak a miénk. Persze körülöttünk ott él és tevékenykedik több ezer ember, és sok más dolog is körbevesz az embereken kívül, azonban az érzékeink és érzéseink csak a mi számunkra küldenek ,adnak információt. Ezért minden rajtunk múlik, és nem mutogathatunk másra, nem hibáztathatunk senkit, a bennünket érő hatások miatt.

Az azonos töltésű pólusok taszítják egymást. A mágnes magnetikus pólusai, csak ha ellentétes töltéssel rendelkeznek, abban az esetben vonzzák egymást, és tapadnak össze. A női és férfi energia, a női és férfi őserő, vagy princípium ott van minden emberben. Mindenkiben ott van mindkettő valamilyen arányban, és összetételben keveredve.

Ha a nő a külvilágban nem talál rá a férfira, ellenpólusára, akihez vonzódik, akkor megteremti önmagán belül. Az érzések, képek, érzetek, gondolatok világa az agyunk és tudatunk számára ugyanúgy történhet bennünk, és rajtunk kívül, a megtapasztalás és sorsunk megélése szempontjából ugyanaz a kint és a bent világa. A nő alkalmazkodva ahhoz, hogy nem talál rá vonzó ellenpólusára, megteremti a gondolataiban, érzéseiben, és eként bele is éli magát abba, amit nem tud megtapasztalni a gyakorlatban. Ez pedig előbb-utóbb megjelenik a természetében, majd külső jegyeiben.

Egyre nagyobb arányban láthatunk olyan nőket, akik elférfiasodtak (nadrág, sapka, rövid haj,cigaretta, közönséges szavak használata, durva természet, az érzelmek háttérbe szorulása mellett a racionalitás megjelenése, karrierizmus, főnökösködő-kioktató magatartás) Ezek a nők taszítják a férfiakat, hosszú távon nem kellenek, hiszen női jellegüket elveszítették, és a férfit, ha egészséges lélekben és testben, akkor a női energiák vonzzák, és nem ezek. Így egyre több az egyedülálló nő, divatos kifejezéssel élve a szingli. Ez társadalmi jelenség, de valójában nem a társadalom okozza a megjelenését, hanem az egyén.

Természetesen minden érmének két oldala van, tehát a férfiaknál is jellemző, hogy nem képesek felnőni, lélekben felnőtt férfivá válni. Nincs követendő apa-férfi ideál. Inkább kisfiúk maradnak, sokkal kényelmesebb ebben a szerepben elpancsikolni. Az anyák elnéző magatartása, majomszeretete, túlzó gondoskodása, ami gyakorlatilag az életképtelenség határára taszítja fiaikat, azt eredményezi, hogy anyafügővé válnak, és lassan hasonulnak anyjukhoz, kapaszkodnak gyermekkori életükbe, miáltal képtelenek felelős férfivá érni. Ezek a fiúk 30-40 éves korukig, vagy még tovább az anyjukkal maradnak. ha mégis képesek leválni az anyai emlőről, akkor gyakran jóval idősebb nőt találnak párkapcsolatuknak. Emellett, ha lelkületükben fejlődni kívántak, de erős apai példa nem állt előttük, akkor az anyjuk képére formálódnak, vagyis elnőiesednek, és nem csak idősebb, de férfias természetű és külsejű nőket találnak maguknak. Ezek a nők férfi energetikával megáldva elnyomják a párjuk férfi oldalát, és tovább erősítik a nőt a férfiban. Sok nőies, vagy csíra külsejű férfi, és sok férfias külsejű és energetikájú nő jön szembe az utcán, vagy megy el mellettünk a közértben. Ezek a férfiak, és ezek a nők 50-60 éves kor között, amikor már kivonul a szexualitás az életükből, vagyis nincs nemi élet az életben, s az élet élvezetét az ételben keresik, nos ezek gyakran megállapíthatatlan nemi identitást mutatnak fenotípusukat (külső jegyek) tekintve.

…és egyre harsogóbbak, egyre hangosabbak a segélykiáltások!

A társadalom egészséges része egyre nehezebben talál magához mérten méltó kapcsolatra. A médiában, az ismeretségi körben, az internetes oldalakon egyre több  segélykiáltás. Mindkét oldal, a férfiak és a nők egyaránt mutogatni kezd a másik oldalra, a társadalomra, a politikára, a családi és gazdasági környezetre, vagy akár a történelem során bekövetkező eseményekre.

Holott csak az történt, hogy elengedték ezek a férfiak és nők a kezükből az irányítást. Mikor történt mindez? Lehet, hogy az atyáskodó, gondoskodó államszerkezet, az öngondoskodásról lenevelt városi kaptár élet ezt eredményezte? Vagy inkább csak erősen hatott azokra, akik erre hajlamosak voltak, és nem tudatosodott bennük, hogy ők maguk és utódaik hová fognak alakulni, ha ezt az utat választják? Úgy vélem, hogy ezek a már-már degenerációs folyamatok akkor történnek meg, amikor a felettünk álló képzelt, vagy valós családi és társadalmi szint irányít, túlgondoskodik, és meghatároz. Nem engedi, hogy önállóan tegyük azt, amire teremtettünk.

Amikor ennek tudatára ébredünk, akkor kell leszakadni, és önazonossá válni, valamint elindulni utunkon. Az önismeret ösvényén haladva és formálódva, az elfogadásban és megtapasztalásban elmélyülve eljutni az önszeretet pislákoló, majd egyre nagyobb lánggal élő gyönyörébe, ahonnan már csak egy aprócska lépésre van a feltétel nélküli szeretet, az egység, vagyis a teremtő forrás alaprezgése. Persze ehhez komoly lépések kellenek az önállóság terén. Az állam-egyház-vallás-korlátolt tudatosságú szülők mindezt nem akarják. Ezt nekünk kell akarni, és megtenni. határozottan és eltökélten, nem határozatlanul és eltökölve…

A nő legyen NŐ, a fiú legyen FÉRFI!! (nem csaj, nem buxa,nem gáré és nem pasi, vagy csávó, vagy tag(hímtag nélkül))

Aki keres, az talál Utat. Számos lehetőség, és követendő példa, vagy személy van körülöttünk, akik felé érdemes nyitni. Megtenni az első lépéseket Önmagunkért, a családunkért, a jövőnkért. Egy degenerált, elkorcsosított, család-excentrikus társadalom nem képes fennmaradni. Káoszba fullad, és nem lesz képes önfenntartásra sem. Mintha mindebben szándékos hátsó akaratot vélnék kiérezni, de valójában minden az egyénen múlik. Minden rajtad múlik! Rajta!

A női minta eltűnt a világból, amikor a családokat szétszabdalták azzal, hogy az anyákat és leányaikat a gyárakba küldték dolgozni a tűzhely mellől. Amikor elűzettek onnan, akkor kihunyt a tűz, a szeretet, mely összetartotta a társadalom sejtjét. Mint a betegség, vagy a rák, úgy roncsolta szét ez a világ a családokat,és azt ami összetartotta őket; a női erő, és a családi tűzhely a ház közepében, szívében, mit a nő szakrális ereje táplált. Felborult a rend, felborult a rend-SZER, s eként kihúnyni látszik a SZER-elem, s a SZER-etet, mely elengedhetetlen, mégis elengedődött, s a Női erő kihaló sorsra ítéltetett. A hamuban még rá lehet lelni a parázsra. Tündér Ilona, Babba Mária, az aranyasszonyok ősi mágiája ott fénylik még a hamuban. De meddig?

…mindez és minden az egyén lélek-erején nyugszik. A hagyományból az ős-tudást át kell formálni a jelen-létre, hisz már nem a patakban kell mosni, és nem a bálban kell táncolni és kedvest találni, de az alapok, az összefüggések, az átültethető javak, a szépség, a szeretet, az egybe tartozás nem változott. Bennünk nem változott semmi. a MAG ott él mindenkiben. Kezdd el ápolni, öntözgetni és nevelni hadd sarjadjék életfa mindenki szívéből. Áldás!


Ide kapcsolódó írásaim:

Örök Fény a SZER-elem Állapota

Az Ember Szakrális Teremtés

 

A VILÁG Fény MAGja

 

a képen: Dávid Júlia- az Őrző Nagyboldogasszonyunk

https://www.tantra-feny.hu/

Kristóf István

süti beállítások módosítása