Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

FényTUDAT

2017.júl.27.
Írta: kr.IST.óf.IST.ván Szólj hozzá!

A tantra és az új tudatosság

A tantra és az új tudatosság

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Szeretettel Köszöntelek! Mivel nincsenek véletlenek, így okkal találtál ide, és okkal olvasod éppen ezeket a sorokat. A Tantra-Fény-Mag a tantra fő iránymutatásait követve, de nem mélységekig belemerülve az indiai hagyományokba , az itt és most tudatosságával nyújt lehetőségeket a változásra a szellem-lélek számára holisztikus szemléletén keresztül. Legtöbb problémánk, legtöbb testi tünetünk, fájdalmaink és betegségeink lelki eredetűek, ám a lélek, a szellem, és a fizikai test egységet alkotnak; a Szellem-Test-Lélek egységét, mely MAGa az ember. Életünk folyamata egy út, melynek vonala nagyrészt meghatározott már a születésünk pillanata előtt. Ebbe az életbe hozunk magunkkal feladatokat, vagy előző életben megcselekedett tetteink következményeit, számos lelki elakadást, vagy blokkot. (ezek az előző életbeli, vagy karmikus lelki blokkok) Amiket hozunk, azok tudatalattinkban elmerülve nehezítik lelkünket, és így életünket. Ahogy éljük életünket úgy folyamatosan rakunk hozzá további blokkokat a lelkünkhöz. Azok a megtapasztalások, történések, melyek adott időpontban zajlanak, és mi részeseik vagyunk, de akkor és ott nem vagyunk képesek ezeket teljességgel felfogni, elfogadni, értelmezni és elengedni, okozzák az elakadásokat, blokkokat, nehezékeket lelkünkben. Amikor már elegendő tapasztalat, tudás és megélés van mögöttünk, akkor kezdjük ezeket igazán feldolgozni. A feldolgozás a tudatos tudatban történik, amikor átlátjuk teljes egészében a történést, ha kell ki tudjuk elemezni, vagy csak egyszerűen megértjük mit tanít, miért kaptuk, miért kellett megéljük. Amikor feldolgozzuk, és érzelmileg is azonosulunk az elengedésével, akkor oldottuk ki véglegesen a lelkünkből. Ez a folyamat lehet pár másodperc, de lehet több év is. A tudatalattiból is feljönnek lelki blokkok a múltból (gyermekkor, ifjúkor), és előző életből. Amikor a tudatos tudatba kerülnek, akkor tudjuk az elengedésüket megvalósítani érzelmileg, vagyis lelki szempontból. Ezek a gyógyulások, elengedések, oldások mind mind kihatnak lelki, szellemi és fizikai állapotunkra egyaránt (holisztikusan). Abban az időszakban élünk a bolygón, az Univerzumban, amikor már inkább elengedjük, mint halmozzuk ezeket a lelki blokkokat. (A lelki blokkok tudatunkban egy entitást, szellemlényt képeznek, amit fájdalomtestnek is neveznek) Tehát elengedésbe kezdett szinte minden ember, amikor letudhatja karmáját (karmikus blokkjait), tudatalatti és tudati lelki blokkjait. Ezek a blokkok okozzák a félelmeket, a boldogtalanságot, a negatív érzéseket. Fizikai szinten betegségekként, testi tünetekként jelentkeznek. Elérkezett az idő, amikor megszabadulhatunk tőlük, a hozzájuk kapcsolódó egót lecsendesíthetjük, és kapcsolódhatunk valódi tudatunkhoz, mely a teremtő-forrással azonos, és megtalálhatjuk lelki békénket a jelenben, a Létben.

A tantra, mint világszemlélet, vagy filozófia azon felül, hogy komolyan és mélységében átlátja az univerzumot, mint makrokozmoszt, a többi ősi tudást őrző filozófiával alapjait tekintve közel azonos, így a hermetikából ismeretes "amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent" alapigazságot is magáénak tekinti, ami az univerzumhoz köti az embert, vagyis a mikrokozmoszt. Ily módon bár az ember különálló holisztikus egység, de mégis egy a mindenséggel. Ami az univerzumban történik, az történik az emberben, és ami az emberben zajlik, az megjelenik az univerzumban, a környezetben, a világban. A tao, a hermetika, a hinduizmus(brahmanizmus),a buddhizmus (zen) hasonlóképpen tartalmazzák az ősi alapelveket és bölcsességeket, melyek bármilyen korszakban érvényesek, és az élet lehető legjobb megtapasztalásához segítenek hozzá.

A tantra egy női természetű, vagyis passzív, befogadó irányzat.(yin tipusú, női principium) Megengedi az események történését, megtapasztalását, nem megy elébe a folyamatoknak, csak várja, és legjobb tudása, és állapota szerint megéli azokat. Mindemellett nem akar változtatni, átalakítani, csupán alakulni ,tapasztalni, tanulni, és a folyamatokkal együtt áramlani. Emellett igen gyakorlatias, tehát nem csak elméleti szempontból vizsgál, és mond ki törvényszerűségeket, hanem meg is tapasztalja azokat, miáltal a mindennapi életbe is képes belefolyni, és valódivá válni. Ehhez azonban előbb meg kell engednünk számára, hogy életünk részévé váljon. Amíg ezt nem engedjük meg neki, amíg elutasítjuk, addig nem lesz képes segíteni, és megtapasztalásokat nyújtani számunkra, vagyis nem fogja örömtelibbé, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni mindennapjainkat. A sötét középkor vallási nézeteire épülő, csak a fizikai szintet valóságnak tekintő, földhözragadt nyugati világszemlélet óriásivá növelte az ego és a fájdalomtest energiáit az embereknél és a nemzeteknél. Ez a betegségekben, az életminőségben, a lelki terhekben meg is mutatkozik. A szexualitás, a testi gyönyörök, melyek lelki szinten és tudatosságban is összekapcsolódnak egymással, a tantrába szervesen beépülnek. A nyugati hagyomány ezeket elutasítja, lefokozza az állati szintre, és bűnként, kerülendő és szennyes cselekedetként állítja be. Miért? Mert amikor az ember ráébred valódi önmagára, holisztikus egységére és azonosságára az univerzális tudattal, a teremtő forráshoz való kapcsolódására, és mindennel való egységére, akkor a gyönyör állapota is megérkezik hozzá. Ez az állapot egy szeretet-fény megtapasztalás, mely minden félelmet felülír. Ekkor a fény eloszlatja a sötétséget. A félelem elmúltával az embereken nem lehet már uralkodni, nem lehet őket elnyomni és kihasználni, vagyis szabaddá válnak. A szabadság által a hatalom megszűnik létezni.

A tantrába szervesen beépül a szexualitás, a lélektest energetikája, így a gyönyör aspektusa nem csak fizikai szinten valósulhat meg általa, de lelki szinten is. Ezért a gyönyörökön felül gyógyító, oldó, felszabadító hatása is van. Amikor a lélek oldó, gyógyító energiáit tudattal képes vagy irányítani, a lelki folyamataid összekapcsolódnak egy másik ember lelki folyamatival, akkor az egymásra hatásból, az egységből egy felemelkedés, és a magasabb szinttel való összekapcsolódás alakul ki. Ezen folyamatok és állapotok képesek a korábban említett lelki blokkok és elakadások oldására, és életünk, sorsunk, utunk könnyebbé, örömtelibbé, boldogabbá tételére.

A tantra masszázs és a hozzá kapcsolódó masszázsok, valamint a Tantrikus önismereti programok lelki elakadások, blokkok oldására, a szív nyitására nyújtanak segítséget, így a szeretet energia szabad áramlásához és megéléséhez ,az egység állapothoz vezetik lelkünket.


Ehhez kapcsolódó írások:

Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs

Az Ember Szakrális Teremtés

Tudatosság-Hit,Vallás

 

https://www.tantra-feny.hu/

Kristóf István

Az Élet Álom

Az Élet Álom

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Amikor megszületsz a Földre a Forrás (örök-tudat-Lét-Fény-Szeretet-Mindenség) álmodni kezd, és az álomban TE egy ember vagy. Mivel álmodsz, ezért nem vagy öntudatodnál. Tudatodat az Ego birtokolja.

(Az Ego csupán a földi személyi asszisztensed, azonban olyan fontosnak tartja magát, hogy átvette a tudatod teljes irányítását az élet-álom alatt-így Te elfelejtetted, hogy a Forrás tudatának része vagy, az EGYsÉGbe tartozol, Szeretet-Fény vagy)

Amikor meghalsz, a tudatod visszatér a Forráshoz, és felébredsz. A TE ÉLETED c. álomban kaptál egy fizikai testet, mely egy szimulátor a Forrás Örök-EGY-Tudata számára. Az Élet-Álom egy hosszú, a sors könyvébe íródott álom. A valódi Létedbe, felébredt Tudatodba a halálodkor visszatérsz.

MOST viszont az következik, ami még nem volt! Aranykor! Tudatosul benned, hogy álmodsz, vagyis felébredsz az álomban (Megvilágosodsz). Ettől kezdve úgy álmodsz, hogy tudod, ez csak egy álom…ezt ESEMÉNYnek hívják!

Amikor bekövetkezik az esemény, akkor a galaxis központi NAPjából egy FényEnergiaHullám indul el, mely felébreszti a Tudatodat, és rádöbbensz Valódra, az álom szertefoszlik, DE!!! Nem kell elhagynod az Ember-Test-Szimulátort. Folytathatod ébren az álmodat, amíg a Fizikai tested el nem használódik.


Ide kapcsolódó írások:

A Játszótér Neve Föld

Sosem Vagy Egyedül

Tudatosság-Halál

 

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István

Az Élet Érzése, A LÉT Érzékelése, A Most SZERetete

Az Élet érzése, a Lét érzékelése, a Most SZERetete

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Ha megérted, hogy TE valójában MI vagyunk. És ha panaszkodsz másokra, ha gyűlölsz másokat, ha azt gondolod, hogy a helyzetedért más a felelős, ha mindenkit hibáztatsz, mindenkire haragszol, mert neked nem jó az életed, akkor elköveted azt a hibát, hogy nem teszel önMAGadért. Így hogy változzon az életed? ÖnMAGad ellensége vagy, ha mások ellen fordulsz.

Megvilágítás. Szemszög. Álláspont. Mindegyik szó az egyén véleményét takarja, és mindegyik arra utal, hogy ebben a véleményben nincs teljesség, nem az egész van benne. Ezzel együtt egyik ember sem lehet tisztában a teljes igazsággal. A teljes igazság a teljességben, a mindenségben, az összességben található, ám az ember tudatszintje ennél korlátozottabb. Az ember az Univerzum Tudatának apró töredék-tudata, de beletartozik, a része annak, ettől isteni természetű.

Ha egyetlen tárgyat egy helyre teszel, helyezel, majd két embert megkérsz, hogy ugyanolyan távolságra álljon meg a tárgytól, de pontosan egymással szemben helyezkedjenek el, a tárgy így közöttük található éppen középen, akkor mi is történik? Ugyanazt a tárgyat látja a két ember, de szöges (180 fokos szöges) ellentétben, egymással szembehelyezkedő nézőpontból. Mondjuk egyikük északon áll, a másikuk délen. Ugyanazt a tárgyat látják? Igen. Objektíven? (tárgyilagosan?). Igen, hiszen ott van a szemük előtt. Az egyik azt mondja kék gömböt lát. A másik piros golyót. Melyiknek van igaza? Mindkettőnek. Ha egy labdát befestünk kékre és pirosra, éppen fele-fele arányban, akkor egy olyan tárgyat kapunk, aminél a két ember azt látja, amit mond. Igaza van mindkettőnek, de ellentétes véleménnyel rendelkeznek.

A dolgokról, minden dologról van véleménye minden embernek, aki képes gondolkodni. Mindegyik a saját nézetét képviseli. Ahonnan ő néz, onnan azt látja, amit vall. Igaza van, mégis eltér mindenki véleménye a másikétól többé, vagy kevésbé. A lényeg, a csoda ebben rejlik. Az emberi tudat, mely parányi része, apró vetülete az isteni tudatnak, a Forrás teljes, az Univerzumot  (Világegyetemet) magába foglaló tudatának, a maga apró egységében egy teljes részt képvisel, és ahány ilyen tudat létezik a teljességben, az mind különbözik, és a Forrás ebben a sokféleségben éli meg a teremtés csodáját, és sokszínűségét. Minden parányi részlet őbenne van. Minden pici atom ő MAGa. Mivel a Világ=Fény. A Fény a teremtő SZERetet (Föld-Elem+Víz-Elem+Tűz-Elem+Levegő-Elem= SZER-Elem (Éter) A legfinomabb rezgésű fény) Így minden ebből a szeretet-fényből áll. Tehát a Világegyetem MAGa a SZERetet(elem).

Ne haragudj az eszmefuttatásért. Ha eddig már eljutottál korábban, akkor ennek nagyon örülök. Kérlek haladj tovább, ha nem untat ez az írás.

Ha TE a Forrás tudatának egy parányi rész-tudata vagy, és abban rejlik a csodád, hogy eltérsz a többi rész-tudattól, ily módon egyedi vagy és megismételhetetlen, akkor fontos vagy? Nélküled, a TE lencséden keresztül látható, tapasztalható, érezhető nézet nélkül mi történne? Hát nem lenne Világ! Hogy-hogy? Úgy, hogy az egész jelenti a 100 %-ot. 99,9999….99% az teljes és egész? Nem! Nélküled teljes és egész a Világ? Nem!!! Hát ezért vagy fontos, és a Forrás ugyanúgy szeret téged, mint a többi vízcseppet a Világ-Óceánban. A Világ-Óceán Maga a Szer(elem), és csak Fény-Szeretet alkotja, így bármi is történik, bárhogyan is alakul, a figyelem ott van rajtad, ott van benned, ott van a szívedben-lelkedben. A Forrás nem tud téged, és nem tud semmit magán kívülre helyezni, hiszen ő Minden, és rajta kívül a semmi van. Olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy fontos e egyetlen sejtem, vagy nem fontos, ami bennem van, a testemben van. Szeretem ezt az egyetlen sejtemet, vagy gyűlölöm? Hát ha EGÉSZséges vagy lelkileg, akkor tuti, hogy minden sejtedet egyformán szereted, mindegyik egyformán fontos neked, és minegyik a szerves részed, tőled elválaszthatatlan.

Akkor kinek van igaza? Utáljam, vagy szeressem a szomszédot, a postást, anyósomat, a főnökömet, a külföldieket, a más identitásúakat? Talán tudod a választ. Csak egy másik tudat-vetület ő, mint te, de egyetlen egység, a Nagy Egész parányi részei, akár csak Te. Így válaszd el magad másoktól, így különülj el ezentúl.

Egy fb hozzászólásomat még ide tenném. Itt és Most nagy fontossággal bír:

Nehezen hihető, de a Világ aszerint alakul, változik, működik, ahogyan a Tudatunk. Van egyéni, csoportos, nemzeti és teljes emberiség tudat. Az összes Tudat egyetlen tudat sok milliárd kivetülése, tehát egyetlen Tudatra van minden egyéni tudat kapcsolva. Ha bennünk az ego és a fájdalomtest (fájdalomtest=karmikus, gyermekkori, ifjúkori, felnőttkori, és szülői lelki sérülések okozta blokkok együttese tudatos és tudatalatti szinttel-ezek feldolgozatlan lelki sérülések) uralkodik, akkor a Forrás-Teremtőt kizárjuk belőle, és egós módon csak önmagunkat látjuk, fizikai testként és egyetlen tudatként, a világ pedig versenytárs, alárendelt, fölérendelt, ellenség, szeretjük ha ad valamit, nem szeretjük ha nem ad semmit. Ez az egós tudat óriási globális és nemzeti fájdalomtestet épített fel, amivel ellenségévé tette a Föld Anyát is. A Tudatokban működő félelem és gyűlölet összeadódik és kivetül a Tükörbe, a Világba, és széthúzást, gyűlöletet, félelmet vetít ki. A szerencse (valójában elkerülhetetlen törvényszerűség), hogy az aranykor közben megérkezett, amivel tisztító és ébresztő energiák érkeznek a központi Napból a mi Napunkba, a napunkból a Földre. Ezek az energiák ébresztik a Tudatot, és újra összekapcsolnak a Forrással, az egót pedig tudatosítják az emberekkel. Az ébredőket spirituális embereknek nevezhetjük (igazából csak azok spirituálisak, akik holisztikus szemlélettel, és ego tudatossággal rendelkeznek). Ez a növekvő Szellem/lélek-számú csoport kezdi a mérleg nyelvét visszabillenteni a "világvége" túlsúlyból a "feltétel nélküli szeretet" egyensúly felé. Ébredőkre van szükség, akik tudatosssá válnak, és beengedik a Forrást a tudatukba. Ehhez tenni kell: EGYsÉG-EGÉSZ-ség, SZERetet-SZER-elem, MAGyar, őIS-TE-N, módokon a belső VALÓnk-IGAZunk megtalálásával, és SZÍVünk megnyitásával MINDEN-EGY felé.

Ha nem nagyon untatlak, és van még türelmed olvasni, akkor köszönöm ezt neked. Köszönöm, hogy teszel önMAGadért az olvasással. Mindenkiért teszed. Mindnyájunkért. Hálás vagyok!

A Magyarság fájdalomteste nagyon nagy. Sok terhet cipelünk lelkünk mély bugyraiban, egyénenként és közösen egyaránt. Hogy ki magyar, és ki nem az, azt hiszem teljesen egyéni és belső dolog. Mindenki, aki magyarnak vallja magát. Színtől, nemi identitástól, lakhelytől függetlenül. Lehet, hogy fontos feladatunk van az emberiség szempontjából, lehet, hogy csak egy feladat a sok közül. A nyelvünk egy univerzális kódrendszert tartalmazó, a Föld és a Világegyetem kódolását és leírását tartalmazó nyelv. Ahogyan a MAG a sejt középpontja, ahogyan a Nap a nap-rend-szer középpontja, úgy a magyar nyelv a földi, és talán az egyetemleges nyelvek középpontja is. Ha értelmezni, meg-magyarázni, megérteni akarunk, akkor bizalommal tegyük ezen a nyelven keresztül. Ha pedig így van (ez az én nézőpontom), akkor ahhoz magyar nyelven beszélő emberek kellenek. E miatt lehet fontos kulcs-szerepe a magyar embereknek, ha komoly változások vannak a Világban (hiszen a Világ leírása, és emberi értelmi szintre fordítása található a nyelvünkben). Szerintem MOST komoly változások vannak! Így érzem, így látom, így tapasztalom.

Akkor most mi is van!? Sok egó van, és hatalmas fájdalomtest. E miatt széthúzás, ellenségkeresés, gyűlölet és széthúzás uralkodik. A fájdalomtest egy energia tömeg, mely élő és saját tudattal rendelkező. Az egó hozzá tud kapcsolódni, és növelni is tudja. Mikor? Akkor, ha Te ezt megengeded. Ha viszont felismered MAGadban, vagyis önnön középpontodból-önnön középpontodba tekintesz, és tudatosságodon keresztül látod-érzed-érzékeled, hogy bevonódtál az egód hatalmaskodó folyamataiba, és előveszed a lelki panasz-lemezeidet, és hallgatod, énekled őket, de már tudatosan, akkor megtaláltad a kiutat a gödörből. És mivel (emlékszel? milyen fontos vagy a Forrásnak, mint parány tudat?) rajtad (is) áll, hogy mit tesz az emberiség, mit tesz a magyar nemzet, ezért kérlek kelj fel, és kezdj el járni. Nőj fel végre! Válj tudatos és felnőtt magyar emberré! Panaszaid helyett fogd fel, hogy nem más fogja a Te problémáidat megoldani. Ha Te megoldod a problémáidat, akkor a Mi problémáink is oldódnak, és az oldás által csökkennek és lassan eltűnnek. Ha békét akarsz, akkor légy békés. Ha több pénzt szeretnél keresni, akkor ne szegődj el a kizsákmányoló állam-hatalmi rendszer, és világ-hatalmi rendszer egyik intézményébe se dolgozni. Ha MOST, MA Magyarországon egy család tisztességes megélhetéséhez 500 ezer, vagy 1 millió Ft havi jövedelemre van szükség, akkor ne add el magad 50-80-100 ezer Ft-ért. Miért? Mert akkor ennek adsz erőt. A kizsákmányoló, ego központú rendszernek adsz erőt. 1 millió ember hagyta el az országot. Nem véletlenül, és nem hiába. Közös érdekből. Ahol nem találnak munkaerőt, ott elkezdik emelni a béreket. A helyzet lassan változik. A bérszínvonal emelkedik, ha Te is részt veszel ebben. Hozz áldozatot. Ne engedj az egós félelmeidnek. Ne hagyd uralkodni tudatodon az egót. Menj el 3 hónap munkanélkülire, és utána ott dolgozz tovább, ahol több pénzt fogsz kapni. Csak akkor fognak kizsákmányolni, ha engeded. Ez a Te döntésed. A te életed. A Forrás folyamatosan kapcsolódik hozzád. Ha érezni akarod MAGadban, ha hallani akarod, akkor dobd ki az egót a tudatodból. Dobd el a félelmet, a szorongást, a kishitűséget, a gyűlölködést, a másra mutogatást. A TE sorsod a TE kezedben van. A TE sorsod, csak TE javíthatod meg. Holnap nem tudod, csak MOST. Tudod a múlt elmúlt, a jövő képzelgés, és csak a MOST kétezik. Mikor cselekszünk? A MOSTban! Mikor történnek a dolgok? A MOSTban! MOST kell tenned MAGaért! Most kell tenned értünk!

A fájdalomtest lassan feloldódik, ha nem élvezi az ego támogatását. Ha teszel magadért. Ha teszel mindenkiért. Ha megérted, hogy TE valójában MI vagyunk. És ha panaszkodsz másokra, ha gyűlölsz másokat, ha azt gondolod, hogy a helyzetedért más a felelős, ha mindenkit hibáztatsz, mindenkire haragszol, mert neked nem jó az életed, akkor elköveted azt a hibát, hogy nem teszel önMAGadért. Így hogy változzon az életed? ÖnMAGad ellensége vagy, ha mások ellen fordulsz. Segíts magadon! Segíts másokon! Ezzel tud jobbá válni az életed! Mondj fel! Tedd azt, amit szeretnél. Csináld azt, amihez kedved van. Számold fel az egót a tudatodban, és kapcsolódj a Forráshoz. Most!

Hogyan?

Csak csodálkozz rá a Világra! Ne agyalj! Nyisd ki a szíved, és nézd, hallgasd azt, ami körbevesz. Ne minősítsd, ne ítélkezz! Fogadd el olyannak, amilyen! Fogadd el az embereket ilyennek! Fogadd el az országot ilyen kicsinek és meggyötörtnek, ilyen kis csonka nyomoréknak. Ez a hazád! Az itt élők a te néped! Szeresd Magad, szeresd őket. Ne haragudj a múltra! Ne haragudj a politikára! Ne foglalkozz azzal, amin nem tudsz változtatni! Tedd azt, amin képes vagy javítani. Amin nem, azt engedd el, és hagy ott. A kényszerű dolgokba ne menj bele!

…ja és cselekedj most, e percben…

 


Ide kapcsolódó írások:

Pénz

Gyermek

MAG VagyOK?

MAG Lélek

További írásaim a Tantra-Fény-Mag weboldalon.

 

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István

süti beállítások módosítása