Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

FényTUDAT

2017.már.18.
Írta: kr.IST.óf.IST.ván Szólj hozzá!

Sosem vagy egyedül...

Sosem vagy egyedül

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Sosem vagy egyedül. Hihetetlen lehet a számodra, de az őrangyalaid, a segítőid és a Felsőbb Éned (Belső Isteni Én) sosem hagynak magadra. Vigyázzák holisztikus egységed (3 tested) és mindent megtesznek, hogy a sorsod (Életút) beteljesítsd. Az Utadon tartanak, és megóvnak a visszafordíthatatlan történésektől. Az Univerzum egy komplex Egység. Ily módon apró részletekig megtervezett és finom működésben van. Szokták egy svájci órához hasonlítani. Ezzel együtt minden fogaskerék minden apró foga fontos a működéséhez. Ahhoz, hogy TE, mint parányi fogaskerék ne tudd a nagy SZERkezetet elrontani, a segítőid, őrangyalaid, Felsőbb Éned vigyázzák a sorsod, vagyis a feladatod a nagy Egységes Óraműben. Amikor szeretkezel, szerelmeskedsz, tantrikus módon együtt vagy Önmagaddal (meditáció), vagy egy másik emberrel, akkor nagy mennyiségű energia keletkezik, mely az Univerzum számára fontos. Ez a szexuális energia, vagy tantrikus energia, magyarul Erő, a VILÁG erőit segíti, és emeli. Tehát a szerelmeskedés energiái kiemelt fontossággal bírnak a Világ számára, a Forrás számára. Ezek a felszabaduló energiák (életerő, prána, csí (kí)) a Föld és az Univerzum energiaszintjét, rezgését emelik. Ily módon a segítőid nagyon támogatják és segítik, hogy ilyen magas rezgésű energiát állíts elő, vagy adj a VILÁG számára. Ez a SZER, a SZERelemből táplálkozó, a Forrás teremtő-gyógyító energiájával megegyező. Azonban ne téveszd össze egy kóbor numera energetikájával, ahol mondjuk sercen egyet a gyufaszál, fellobban, majd azon nyomban el is alszik. Ez egy lassan felgerjesztett kandalló ereje, ahol a hatalmas fahasábok lassan jönnek tűzbe, de a végén úgy izzanak, hogy még az acélt is megolvasztják, nem lehet a közelükben megmaradni. Ekkora a különbség egy gyors szex és egy igazi (tantrikus) szerelmeskedés között.

Olvashatsz még cikkeket Tantra-Fény-Mag nevű weboldalamon.

Sosem Vagy Egyedül...

Kristóf István

Világ-Szer-Te

A MAG Népe VálaszÚt Előtt. SZERetet, vagy GyűlÖLet

VILÁG-SZER-TE

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Fontos, hogy Test-Véred, Gyermeked, Szülőd és Barátod tudja KI Ő, s TE Ki vagy. Tudd HONnan jöttél. Nem a puszta porából fújt ide a szél Kárpát Hazába. Nem Foglaltad el, s nem foglaltad vissza sem EGY-SZER, sem KÉT-SZER, ehhez ne férjen KÉTséged sosem, hiszen Mióta Az EMBER-Állat megjelent e Földön, azóta a Hévizek US medencéje Őseink ÚR-szága, hol átélhettek JEGET, s SZÖKŐárt. S-ENKI sem itt született e bolygón, KI atyád, vagy anyád volt. Az US-BAR Ereiben ott van az ős-ember, de ott van Szíriusz, Nephilim és Orion Lét-Ereje. Hosszú időn át az óriások uralkodtak, s ők használtak MIND-Ő-nket, s MI szolgáltunk balga-népként, hiszen Lelkünk gyermeteg volt még akkor-tájt. A Világ Hétszer fordult mióta US-Amber él ehelyt. Lassan felébredtünk és felcseperedtünk, míg FONTossá nem váltunk a Világ szemében. S egy IDŐ óta e TESTekbe komoly Szellem-Lelkek érkeznek tanulni és tapasztalni Mindent mire az EMBER KÉPes. Mélységek és MAGasságok hosszú ÉLT Útjain járunk. Tíz-Száz-Ezer-SZER jöttünk, s mentünk a SZÍNtek között, miket ma rezgéseknek, hullámoknak, s dimenzióknak hívnak. A MAG népe megŐRizte az ősi tudást, mit az óriásoktól kaptunk. Nyelvünkben hordozzuk, s Lelkünkben rejtettük el, hogy egy NAP majd ébredhessünk, s MAGunk legyünk a MAGja az új Világnak itt e Földön.

Hát ne feledd KI vagy, honnan jöttél, s hogy a népek MAGja vagy. DE!! Nem vagy se Ura, se Szolgája más népeknek. Nem vagy feljebb-VALÓ, se alább-VALÓ senkinél. Ha a MAG nép sarja vagy, akkor a SZER-Elem ott van Lelkedben-Testedben és Szellemedben. Ha bántanak, ütnek, megtipornak viseld, vagy állj odébb, de a SZERetet nem alhat ki benned egy percre sem. Nincs vallás, nincs dogma, mit szolgálnod kellene! Nincs dicső hírNÉV mit birtokolhatsz, hisz MINDez a HATALOM játékának eszköze, s benned SZERetet van, s a MAG ott él Lelkedben, hát nem szolgálhatsz senkit, semmit, nem uralkodhatsz senki felett. Segíts, ha kérnek, tégy ha SZÍVed szól, s kövesd Utad. Szolgáld TEN-MAGad, így US-TENt szolgálod, de senki mást. Kit gyűlölsz, kire haragszol, kit bántasz, legyűrsz, irtasz: MIND TEST-VÉRed, felebarátod. Mind e Világon érted van, hogy segítse Utad. A rossz erő mit SZERte küldesz, visszatér és visszaüt. A jó erő, a SZERetet mit SZERte küldesz visszajő, s megtölt, simogat, s ezer csókkal válaszol egyetlen-egynek fejében.

MOST hát választanod kell!! MA vagy Holnap, mert holnapután már nincs. MAG vagy, vagy NEM? SZERetni akarsz MIND-ENKIT, vagy Haragszol MIND-ENKIRE? (HA Haragszol, a Harang érted szól!) Itt most EGY Út van csak. Mert a Világ holnap kettéválik. Merre mész tovább…?

További ide IGAZodó cikkek:

MAG Népe

MAG VagyOK?

MAG Lélek


Hasonló cikkek és írások olvashatók a Tantra-Fény-Mag nevű weboldalamon.

 Világ-Szer-Te

Kristóf István

"Oszd Meg és Uralkodj!"

A MAGból fakad az új ERŐ, belőle hajt ki az ÉLET-FA, mely a FENTI és LENTI VILÁGot EGYbe kapcsolja, és így lesz teljes EGÉSZ-EGYsÉG: FÖLD(anya) s ÉG(atya).

"Oszd meg, és uralkodj"

 

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Mit is jelent az „Oszd meg és uralkodj!” elve számunkra, hétköznapi emberek számára? Véleményem szerint ez egy komoly CSAPda, mely a beCSAPáson alapul. Semmiképpen sem IGAZ MAG lelkű, SZERetet alapú, EGY-s-ÉG elvű, MAGasztos eszméket valló irány. A hatalmon, félelmen aLAPULÓ vezető réteg, mely nem nemzetéért él, aki nem szolgálja népe haladását és fejlődését, hanem uralkodik, és fölé helyezi magát azoknak, kik vele egy szinten élnek és halnak, azon réteg nem való vezetőnek. A megosztás célja, hogy az EGYségből KÉTséget hozzon létre, és kétségbe esést. Aki az EGYség állapotából kilép, az az EGÉSZség állapotából is kilép. A Forrás-Mindenség EGYsége a SZERetet TEREMT-Ő állapotában LÉTezik. Ebben Minden és Mindenki a SZER-Elem finom rezgésű FÉNYességének VILÁGát alkotja. Azonban ha megjelenik a KÉTség, megjelenik a FÉL-Elem, a harag, a gyűlÖLet, a tehetetlenség, melyek a megosztottságból fakadnak, és az IGAZságot azon nyomban a HAMISság és HAZUGság váltja fel. Gondolj bele: Az IGAZság MINDEN, a HAZUGság Semmi!

 Miért vetettem fel mindezt? Mert azt látom, hogy hagyod MAGad megosztani! Tested-Lelked-Szellemed arany közepe (Útja) a MAG, akár a sejt közepe. A MAGból fakad az új ERŐ, belőle hajt ki az ÉLET-FA, mely a FENTI és LENTI VILÁGot EGYbe kapcsolja, és így lesz teljes EGÉSZ-EGYsÉG: FÖLD(anya) s ÉG(atya). Hol egyesül Föld és Ég? Hol egyesül a Földanya tüze és Ég(i)atya FÉNYe? Hol EGYesül a TŰZ, a VÍZ, a LEVEGŐ, a FÖLD Elem Ötödik Elemmé, SZER Elemmé? A SZERetetben, mely a SZÍVből ered. A SZÍVteredben, a SZÍV csakrádban, honnan kiáradón TERet TEREMt, s VILÁGot alkot, a TE VILÁGodat. De csak addig a pillanatig, amíg nem esel kétségbe… Mert akkor megjelenik SZÍVedben a KÉTség, a gyűlÖLet, a harag, a FÉL Elem, melyek a sötétségbe taszítanak. Ha hagyod!

Ne hidd el a hazugságokat! Miből tudod, hogy valami hazugság? Onnan, hogy elválaszt a Fénytől, vagyis a SZERetettől. Elválaszt felebarátodtól, TEST-VÉRedtől, attól az állapottól, ahol érzed, hogy nem vagy külön való az EGYtől, EGYség SZERetetben vagy Mindennel és Mindenkivel. Ne térj azokra az Utakra, melyek mások ellen fordítanak. Amíg játszol, és Tudatában vagy a JÁTÉKnak, és nem Hiszed el, hogy el vagy választva az EGYtől, addig LYÓ. Amely pillanatban megjelenik SZÍVedben a gyűlölet egy másik EMBER, Lény, ESZme, dolog iránt, azon nyomban elszakítottad magad a SZER Elemtől, a FÉNYtől, az EGÉSZségtől, amivel KÉTségbe helyezted magad.

Ami-Aki ellen harcolsz, azt MAGadhoz kötöd sötétséggel, s így szolgálod őt, s táplálod (ERŐddel) energiáddal. A duális, alacsony rezgésű anyagi Világ (Fény természetű hullám és rezgés Univerzum) két pólusú, ám ha BeLÁTod, hogy a két pólus valójában EGY, és TE is EGYséges EGÉSZ vagy, mely része egy még nagyobb egységnek, mely hatalmas VILÁG Óceán végtelen parány cseppből áll, akkor elfogadod és befogadod azt a Világot, mely körülvesz, és azon nyomban EGY leszel vele. A Világ, mely körülvesz, nem kívül van. Tükröz téged, de EGY veled. Ha mutat valamit, azt neked mutatja, és ezzel tanít téged. Semmi sem ellened van! Sőt! Minden érted van,mert így ÉRTED meg LÉNYedet, a LÉNY-Eget… Hogy amint Lent, úgy Fent, és amint Kint úgy Bent, de MINDez EGY, csupán az anyagi síkon osztódik meg, hogy tanulj,okulj,fejlődj, de végül visszatérhess oda, ahonnan indultál: Az EGYsÉGbe, a SZER Elembe, a TEREM-t-Ő Forrásba, mely a Fény-Szer-etet, a Fény-Világ.

Mi MINDENnek a LÉNY-Ege? Élj úgy, hogy IGAZ maradj. IGAZodj a Világ-hoz, mely FÉNY, mely SZERetet. Nem vagy különálló, nem vagy kívülálló: EGY vagy MINDENnel, EGY vagy MINDENkivel, melyek kölönléte csupán illúzió, hogy megértsd Utad és Léted LÉNY-Egét. Minden Út, Minden ér, Minden Patak, Minden folyó, Minden folyam az óceánba folyik, és EGYgyé válik vele. Fogadd el, hogy a MÁSság nem rossz, csak MÁS Út. Nem rossz, nem helytelen, csak a SOKból egy MÁSik, de a SOK EGYütt az EGY, a sok-sok EGY egyedi és megismételhetetlen, de nem helyes, vagy helytelen…Mindez TE vagy, MINDEN TE vagy. TE vagy az OKa MINDENnek, hiszen ÉRTED, hogy azért van MINDEN ÉRTED, hogy megÉRTsd a LÉNY-Eget, hogy a LÉT mit REJT-Eget NEKED, KI Velem, s Vele EGY vagy. Te nem vagy, mert MI vagyunk, EGYütt EGYek.

Hasonló írásokat találsz Tantra-Fény-Mag nevű weboldalamon.

Oszd Meg és Uralkodj

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István

süti beállítások módosítása