Az Élet Álom

Az Élet Álom

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Amikor megszületsz a Földre a Forrás (örök-tudat-Lét-Fény-Szeretet-Mindenség) álmodni kezd, és az álomban TE egy ember vagy. Mivel álmodsz, ezért nem vagy öntudatodnál. Tudatodat az Ego birtokolja.

(Az Ego csupán a földi személyi asszisztensed, azonban olyan fontosnak tartja magát, hogy átvette a tudatod teljes irányítását az élet-álom alatt-így Te elfelejtetted, hogy a Forrás tudatának része vagy, az EGYsÉGbe tartozol, Szeretet-Fény vagy)

Amikor meghalsz, a tudatod visszatér a Forráshoz, és felébredsz. A TE ÉLETED c. álomban kaptál egy fizikai testet, mely egy szimulátor a Forrás Örök-EGY-Tudata számára. Az Élet-Álom egy hosszú, a sors könyvébe íródott álom. A valódi Létedbe, felébredt Tudatodba a halálodkor visszatérsz.

MOST viszont az következik, ami még nem volt! Aranykor! Tudatosul benned, hogy álmodsz, vagyis felébredsz az álomban (Megvilágosodsz). Ettől kezdve úgy álmodsz, hogy tudod, ez csak egy álom…ezt ESEMÉNYnek hívják!

Amikor bekövetkezik az esemény, akkor a galaxis központi NAPjából egy FényEnergiaHullám indul el, mely felébreszti a Tudatodat, és rádöbbensz Valódra, az álom szertefoszlik, DE!!! Nem kell elhagynod az Ember-Test-Szimulátort. Folytathatod ébren az álmodat, amíg a Fizikai tested el nem használódik.


Ide kapcsolódó írások:

A Játszótér Neve Föld

Sosem Vagy Egyedül

Tudatosság-Halál

 

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István