A Világ Fény-MAGja

A Világ Fény-MAGja

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

 

Van még helyed a teremtő Világban? Ítélkezel és pálcát törsz mások felett? Mi a megoldás? TEN-MAGad változol, vagy erővel változtatsz a KÖRnyező VILÁGon?

Hova helyezed magad ma, ebben a Világban? Én is, akár csak Te egyetlen csepp vagyok a végtelen óceánban. Megannyi szubjektív szándékként, érzésekkel lelkünkben sodródunk az áramlatokkal, sorsunk Útján, a népek, nemzetek, fajok sokrétű hullámai között, a Mindenség nagy Tervének beteljesülését szolgálva.

Ám embernek születtünk, így holisztikus egységben élünk, vagyis a fizikai testen kívül mentáltestünk és asztráltestünk is van, így alkotva egészet. Kapcsolódva a Forráshoz az Univerzummal együtt fejlődünk, a magunk szintjén, fizikai testünk az anyagi világ dimenziójában, mentál- és asztrál testünk magasabb dimenziókban. Akik már tudatossá váltak, azok tapasztalják, hogy nem csak anyag vagyunk, hanem jóval több annál. Nincsenek véletlenek, és számunkra láthatatlan erők kezében vagyunk.

Előre megírt sorsunkat be kell teljesítenünk. A szabad akarat létezik ugyan, de Utunkról nagyon nem térhetünk le, legfeljebb megállhatunk, betérhetünk egy-egy helyre elidőzve, míg vissza nem kényszerülünk, amikor sürgetővé válik az idő. A szabad akarat egy dolgot megenged ugyan, amikor le is térhetünk a kiszabott ösvényről, Sorsunk előre megírt nagy könyvét az ágy alá hajítva. Ez az öngyilkosság. Ez esetben nem kell beteljesíteni a MAGunk által leírt állomásokat és vonalat. Ám ezzel kihívjuk magunk ellen a sorsot, vagyis számos Szellem-Lélek felé karmikus tartozással távozunk erről a planétáról. Mégis jobb azt hiszem, ha elfogadjuk a Sorsunkat. Egy dolog azonban nagyon fontos. Mégpedig, hogy miként megyünk végig ezen az Úton. Milyen érzésekkel, milyen hozzáállással teljesítjük be a MAGunk által kiszabott TERVet, a nagy terv egyetlen vízcsepphez szabott parány egységét, mely számunkra több életet, számos inkarnációt jelent. Az ember mértékéhez viszonyítva ezek mégsem parányok, hanem óriási dolgok. Tehát ha pozitívan, egész lényünkkel, egész-ségben, szeretetben, önmagunk megismerésével, teljességünkben és valónkban haladunk az ösvényen, akkor beteljesítjük a sorsunkat. Ha azonban FÉL-elmekkel, rettegéssel, haraggal, gyűlÖLettel, irígységgel, daccal megyünk és haladunk, akkor megkeserítjük lelkünket, egészségünk és harmóniánk megbomlik, és kialszik bennünk a láng, a SZERetet Fénye. Ezért hát érdemes változtatni a SZEM-l-ÉLETen, a LÁT-ásmódon addig, amíg nem késő.

2012-ben új korba és új energiákba lépett át a galaxis. Az új kor új kilátásokat hozott, új lehetőségeket. Esélyt kapott minden egyes szellem-lélek, hogy tegyen Önmagáért, EGÉSZségéért. A maradi, visszahúzó, és a nehéz anyagi szintre süllyesztő szemlélet már nem szolgálja Utunkat, már nem erősít. A középkori szemlélet visszasüllyeszt egy alacsony szintre. Változnunk kell ahhoz, hogy előre nézhessünk, és hogy haladhassunk az új irányba. Ami felemel bennünket, ami támogatja emelkedésünket, vagyis fejlődésünket, az az elfogadás, szabad megengedés, a szeretet, és a befelé MAGunkba tekintés. Ha változást szeretnénk, és jobb Világot, akkor MAGunkon kell változtatni, hiszen ehhez van csak jogunk. A rajtunk kívül álló dolgok, személyek, események teszik, amit megkíván tőlük a sorsuk. Mi is azt tesszük. Ám hogy miként, milyen hozzáállással, az rajtunk áll. Engedd meg a Világnak, hogy forogjon. Légy megengedő és elfogadó, és fogadd be mindazt, amit kapsz a Világodból, a tükrökből. Lelked tükrén át, szemeden keresztül SZEMléled a VILÁGot. Amit nem tudsz elfogadni, az megakad, az megakaszt. Azzal dolgod van. Ám neked kell változnod, nem ő, nem az a dolog fog változni első sorban.

A felismerések jól támogatják a fejlődést. Önmagunk megismerése egyik legfőbb feladatunk. Mások megítélése nem szolgál bennünket, Lelkünk MAGja a Szeretet felé visz, vagyis Szívünk szavát kell követnünk. A dogmatikus, szigorú szabályokat tartalmazó, mások legyőzését, uralását kívánó törvények nem szolgálják a szeretetet és emelkedést. Senkinek nincs hozzá joga, hogy ítélkezzék, hogy pálcát törjön mások felett. Fogadj el mindent és mindenkit olyannak, amilyen. Nem könnyű, de érdemes elkezdeni e szerint élni, és gondolkodni. A gyűlölet, harag, irígység, és hasonló gondolatok, érzések megmérgezik lelkünket és gondolatainkat, visszasüllyesztenek az előző kor alacsony szintjére, ahol háborúk, népirtás, alá- és fölérendeltség, kegyetlenség uralkodott. Minden Földre érkező, emberi Testbe születet szellem-lélek egyenrangú. Persze van aki gyámolításra, irányításra szorul, mások tanítására van szüksége. Ez természetes, de ez nem  jelent alá és fölérendeltséget. A pici gyermek ugyanolyan jogokkal rendelkezik, mint az ereje teljében lévő felnőtt, vagy az agg, ki élete nyugvó szakaszába érkezett.

Első teendőd legyen az, hogy elfordulsz az ítélkezéstől. Tekints Önmagadba, valódba, vagyis nézz IGAZ lelkedbe, és kezdd el meghallani a szíved szavát. Ami nem az elfogadásról, szeretetről, igazságról szól, azzal ne azonosulj. Ezután indulj el önmagad megismerése irányába. Ha nem megy önállóan, hát bátran kérj segítséget. Senki sem tökéletes, ki több, ki kevesebb segítségre szorul Útja során. Engedd el a korlátaidat, tekints, és lépj határaidon túl, melyeket a társadalom, a karmád, a családod és környezeted épített köréd. Légy szabad, anélkül, hogy ártanál másoknak. A szabadság megélése mellett mások szabad létét tiszteletben tartva, az igazság mellett maradva kell haladni és fejlődni. Az önismeret útján lépdelve az elfogadás a legjobb mód megtalálni a szeretetet. Tehát önismeret, önszeretet, önelfogadás. Mindez nem önzés, és nem ego. Mi MAGunk vagyunk a teljesség és a Mindenség, hiszen ami rajtunk kívül van, az már nem mi vagyunk. Ha változtatni akarunk azon, ami rajtunk kívül áll, azt csak erővel tehetjük. Ha erővel tesszük, akkor vétünk a szabadság eszméje ellen. A dolgok akkor is változnak, ha MI változunk. A Világ mely körülvesz bennünket, IGAZodik hozzánk. Minél több SZERetet van bennünk, minél több elfogadás van bennünk, ha az önáltatást, önbecsapást felváltja az IGAZság, az IGAZ önMAGunkra lelés, akkor a terünket újjá teremtjük, hozzánk IGAZodván jobbá válik, anélkül, hogy erőt fektettünk volna bele, erőszak árán változtatva rajta.

Tégy a szeretetért, tégy a szabadságért, ne árts senkinek! Haladj sorsod útján! Határaidat kezdd el kitolni! Érezd a lehető legjobban magad úgy, hogy önMAGadért teszel. Nem lépsz fel senki és semmi ellen, hiszen ezzel energiát adsz neki, és támogatod. Ami megakaszt, amit nem tudsz elfogadni, az tanít, megmutat, ráébreszt. Ne mutass másra, hiszen Minden mi benned van, mi veled történik, az érted van, az Oka te MAGad vagy, tehát MAGadban kell megoldást találnod rá, ne másban keresd a megoldást és a hibát sem. Légy hű ÖnMAGadhoz. Higgy ÖnMAGadban. Mindennek a Forrása belőled ered, hiszen csak azt TUDhatod, mi benned van. Amit elindítasz, az visszatér hozzád. Ha gyűlöletet és haragot táplálsz, az tér vissza, ha SZERetetet, akkor az. A Mindenség, a VILÁG (Fény, Teremtő Szeretet) EGY és EGÉSZ. Ha elfogadod, hogy MINDENNEK része vagy, és EGY vagy vele, EGYséged és EGÉSZséged a MINDENség, akkor tudatossá válsz a megOLDÁSra, és ÁLDÁSsal térhetsz abba a SZERetet VILÁGba, ahová valójában tartozol.

A MAG népe a nemzetek MAGja. A változás mindig a MAGból indul el. Ugye érted, hogy Minden érted van, így rajtad is áll mit teszel TEN-MAGadért, és eként a VILÁGért.

Ez a cikk és hasonló írások olvashatók a Tantra-Fény-Mag oldalon.

A Világ Fény Magja

Festmény: Jean-Léon Gérôme: Phrüné hetéra az Areioszpagosz tanácsa előtt(1861)