Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

FényTUDAT

2019.feb.20.
Írta: kr.IST.óf.IST.ván Szólj hozzá!

Digitális Nomád

DIGITÁLIS NOMÁD

Mi az a Digitális Nomád? Vagy ki az a Digitális Nomád? 

 

Mi az a Digitális Nomád? Vagy ki az a Digitális Nomád? Olyan emberek, akik a lakóhelyüktől távol dolgoznak, leggyakrabban az interneten keresztül egy laptoppal. Szabadúszók,akik óceánokat úsznak át.

Akár egy másik földrészen, egy távoli országban teszik ezt, de már talán azok is, akik országukon belül, de lakhelyüket, városukat elhagyva dolgoznak egy laptop és egy csésze kv társaságában. Sokféle lehetőség van az interneten keresztüli munkára, ám ezek még nagyrészt angol nyelvterületen az angol nyelv alapos ismeretét követelik meg.

/web-programozó, webszerkesztő, designer, affiliate marker, újságíró, blogger, vlogger, programozó, nyelvtanár, webáruház üzemeltető, online kereskedő, coach, virtuális asszisztens, programfejlesztő, grafikus, adatfeldolgozó, stb./

Ezen az oldalon szándékomban áll egyre több információ elhelyezése azok számára, akiket érdekel ez a szabad és kötetlen, de ennek ellenére embert próbáló életforma és életfelfogás.

Amennyire lehet, és lehetőség adódik rá, törekszem arra, hogy leginkább magyar nyelvű interneten keresztül végezhető konkrét munkákat helyezzek itt el.

Ezen felül magyar nyelvű információkat, segédanyagokat is szeretnék itt közzé tenni.

 

MAGYAR MUNKÁK:

  Szeretnél Digitális Nomáddá válni? Vagy már az vagy, de kellene egy 4., vagy 5. jövedelemforrás? A sok lehetőség közül nehezen találsz megfelelőt? Íme:

A link elindít egy e-mailes tanító, belépő, majd aktiváló rendszerbe. Minden részletet megkapsz több e-mailben, mielőtt döntened kellene. Gyakorlatilag nem veszítesz semmit, ha elolvasod és végignézed.

Jövedelemrobbantás! Affiliate Marketing kicsit másként! Passzív jövedelemforrás csekély időráfordítással, és némi beruházással! Kattints a linkre a részletekért!

 http://t.jovedelemrobbantas.hu/t/f/9b/3H

 

Valóság: Igazság és Látásmód

Valóság: Igazság és Látásmód

 

Életed Útján haladva járod be fejlődésed piramisának lépcsőit. Ahogyan haladsz e lépcsőkön, úgy lépsz újabb és újabb, magasabb szintre (rezgésre), miközben egyre nagyobb teret látsz be.

Életed Útján haladva járod be fejlődésed piramisának lépcsőit. Ahogyan haladsz e lépcsőkön, úgy lépsz újabb és újabb, magasabb szintre (rezgésre), miközben egyre nagyobb teret látsz be. Ám e teret csak TE látod úgy. Ez a TE szemszöged. Mindenki más, saját szemén keresztül egy másik szemszöget, látásmódot képvisel.


Az egó azt mondja benned: „Én látom jól, csak nekem van igazam!” Az egó egyik tévedése, amikor azonosul a testtel és a múlttal. A Te tévedésed, amikor azonosulsz az egóval. Az egó nem te vagy. Az egó egy parányi és tökéletlen részed.


A MAGa oldaláról, nézőpontjából, szemszögéből mindenkinek igaza van. Az IGAZság, és az, hogy igazad van, az két külön dolog. IGAZSÁG csak EGY van. Az, hogy igaza van valakinek, az pedig annyi, ahány szempár…Köszönöm!A következő írásokat ajánlom még elolvasásra:

EGO és TEN. Mondd, Te Kit Választanál?

Igaz Való EMBERsÉG az Ember Világában

A Női és Férfi ErőkA Tudatosság RendSZERe: MÁS-VILÁG weboldal

                  VilágTudat 

                           Tantra-Fény-Mag VILÁG 

Kristóf István

Mind-EGY-s-ÉG

Mind-EGY-s-ÉG

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

 

A Világegyetem, vagyis Fényegyetem MAGa a Mindenség, az Univerzum. A Minden Egyet jelent. A Tér megteremtette a helyet. A Forrás  mindig ott volt, ott van és ott lesz, ahol MOST van, és mivel mindig MOST van, ezért az idő fogalma csak emberi szinten és minőségben jelent valamit, mégpedig az egó számára képződött, hogy az egó meg tudjon kapaszkodni ezen a síkon, vagy dimenzióban. Szóval a Forrás MAGa  a Tér, ami MAGa az ŰR. Az Űr az üresség. Tehát a Mindenség egyszerre Űr és Tér, vagyis Semmi és Minden. Ez az EGY s Ég. A Fény azon gondolati részecskéket jelenti, mely a teljes és végtelen teret betöltik, és egyetlen Forrásuk van. A Fény-Forrás tehát azonos a Térrel és az Űrrel. A Gondolat azonos a Fénnyel, a SZERrel, a Szeretettel, a Teremtéssel és a Teremtővel. Azaz ismét csak azzal, hogy a Mindenség EGY.

https://www.tantra-feny-hu/vilag

Kristóf  István

MAG VagyOK?

MAG vagyOK?

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

A MAG népe az első a népek között. Nem áll senki és semmi fölött, de a sorban elsőként tanulta meg a Föld és a Világ törvényeit, s tanulta meg az ősi elveket a csillagemberektől. István-Vajk (sorsa ez volt, így meg kellett tennie) beengedte az európai barbár és hataloméhes népeket a Kárpát-Medencébe. A MAG népe hígulni kezdett. 1000 éves hígulási folyamat eredménye, hogy mára kevesek tudják, vagy érzik lelkükben az ősi elveket. Kevesek tudják a nyelvet, így kevesek tudják kik vagyunk.

Most nem azokról szóltam, kik magyarul beszélnek. A beszéd csupán jó utánzó képesség. A NYELV a meghatározó. Az a kérdés, hogy zsigereidben ott van e a MAG nyelv? Magodban, sejtjeidben egy vagy e vele. Ha igen, akkor érzéseid visznek a megértés teljességébe. Az érzéseid által tudod, hogy ki vagy. Egy magyarnak nem kell magyarázat, hiszen benne van MINDEN. Az elsőkben ott a kezdetek tudása.

Ha birtoklod (nem csupán beszéled) e nyelvet, és átitatja minden sejted és MAG lelked, akkor ITT és MOST tudod, hogy ez nem kiemel a sokaságból, hanem eggyé olvaszt a sokasággal. Mit jelentsen ez? A Tudás felelősség! Ahogyan a szülő felel gyermekéért, úgy felel a MAG lélek-szellem az emberiségért. A Tudás nem hatalom, hanem felelősség. A felelősség szolgálat. Szolgálnod kell a népeket, mert a MAG, mi benned szunnyad, s ÉL, miáltal az élre helyez, ÉL-SŐ tudással vértez fel. Ott nyugszik benned az ős-nyugalom TERE- Végtelen szellem-lelked által vagy, aki vagy: TEN vagy. Te is TEN vagy.

Most pedig hallgass rám! Te! Igen TE! Ki ezen sorokat magyar nyelven olvasod. Ha ez az ing nem a tiéd, akkor ne vedd fel! Értettél bármit eddig abból, amit írtam? Szeretettel, szívvel-lélekkel kitelő érzéssel töltött el? NEM? Nem…Nos ebben az esetben nem vagy MAG lélek, csak beszéled az US nyelvet. Még tanulnod kell sokat. Azt GONDolod, hogy TE több vagy, jobb vagy másoknál? Felette állsz cigánynak, zsidónak, négernek,arabnak,sárgának? Nagy tévedésben leledzel! Egy vagy velük! Egyetlen NAGY Szellem irányít Mindent és Mindenkit! A testvéred minden ember. A családod minden ember. Ha gyűlölet, harag, düh, alá- vagy fölérendeltség él benned, akkor TE nem vagy MAG lélek. Te egy EGO vagy. Nincs benned a MAG lélek, az Élet-Fa és az ős dingir tudás híján vagy. Megtanultál egy nyelvet, mert ide vetődtél e vidékre és megtanultad. Beszéled, de nem TUDOD. SZERetnél közénk tartozni, de nem tartozol közénk. Sajnálom, de nem vagy magyar. Magyarul beszélő ember vagy, EGÓ általi uralommal, azonosulással, de a szelídektől való teljes elkülönüléssel.

A SZER talán egySZER EGYüvé tart majd vélünk, de nem MOST. Csak az érzéseid vizsgáld meg! Mit érzel a Test-Véreid irányába? Szereted az embert? Szereted az összes embert, az összes népet? Félsz az araboktól? Gyűlölöd a zsidókat? Utálod a cigányokat? Közben fröcsögő szájjal kiáltod ki magad magyarnak? NEM TARTOZOL KÖZÉNK! Vendég vagy közöttünk! Egyek vagyunk veled, egyek vagyunk mindenkivel, MI a MAG népe. Te választod el magad tőlünk, emberiségtől, EGYségtől, testvériségtől, családtól, SZER-etettől/elemtől.

Szívem és Lelkem MAGja a SZER-elem. Egy vagyok véled TEST-Vérem, EMBER-Társam. A NAGY EGY EGYenlő részei vagyunk. A sötét oldal az egó által levágta magát magát testünkről, és kikiáltotta magát különállónak. SZERetettel elfogadtuk a szabad akaratból tett szabad döntését. Szeretjük Őt, de nem kívánunk részt venni gyűlÖLetében, haragjában, gyilkos és hatalmaskodó, uralkodó játékaiban. Köszönjük, hogy megmutatta nékünk a sötétség bugyrait és útvesztőit, az emberiség embertelen oldalát, a sötét idők kegyetlen fájdalmait. Köszönjük! Hálásak vagyunk! Itt és Most megbocsátunk önMAGunknak minden múltbéli hibánkért! Szeretettel elengedjük az Ego összes félelmét, gyűlöletét és haragját. Megbocsátunk magunknak és mindenkinek. Szeretettel ölelünk minden élő embert néptől és vallástól függetlenül. Az egóval azonosulókkal nem vállalunk közösséget. Elfogadjuk őket, de nem kívánunk továbbhaladni velük. A pénzhajhászás, a hatalom, a fegyver, a gyűlölet, népirtás, környezetünk kizsigerelése nem része lelkünknek. Szeretni, segíteni, együttérezni jöttünk a Földre, és persze tanulni és tapasztalni. Szeretettel elengedlek EGÓ itt és MOST!

Ha gyűlölsz, nem vagy MAG. Ha szítasz, nem vagy MAG. Ha ítélsz, nem vagy MAG. Ha alárendeled magad másoknak, nem vagy MAG. Ha fölérendeled magad másoknak, nem vagy MAG. Ha félsz, még nem vagy MAG.

EGYek vagyunk Mindennel. SZERetet teremtett MINDent. SZER alkotja a Világot. Az EGO is része a MINDENnek, de a sötétségbe kapaszkodva függetlenné kiáltotta ki magát. Ezt elfogadjuk, mert a szabad akarat ősi törvénye ezt mondja ki.

Szeretettel ölellek benneteket! Eljött az idő.

Korábbi írásom a MAG-LÉLEK:https://www.tantra-feny.hu/2017_05_18_MAG_Lelek.htm

Ide kapcsolódik még-  MAG Népe: https://www.tantra-feny.hu/2017_05_12_MAG_Nepe.htm

https://www.tantra-feny.hu/2017_09_09_MAG_VagyOK.htm

Kristóf István

EMBERi EMBER, s ÉG

EMBERi EMBER, s ÉG.

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Ha elfogadod azt, ami van, akkor elfogadod a Magasabb Rendű tudatot, mely életedet valójában irányítja. Ekkor megérezheted, és belehelyezkedhetsz ÖnMAGad Szív-MAGjába, mely Lelked Valósága. Amikor a SZER irányítja sorsod.

Tudhatod, hogy a GYŰL-ÖL-et, mely egóddal azonos, csak szenvedést és betegségeket hoz az életedbe. Azonban amíg azonosulsz vele, addig nem lelhetsz rá a valódi szeretetre, az 5. elemre (SZER). Az egó elhiteti veled, hogy a függőség a szeretet. Így gyűlölsz, irígykedsz, haragszol, utálkozol, alá, vagy fölé rendeled magad másokhoz képest, társfüggő, cigaretta, alkohol és drogfüggő, enyhébb esetben szex, energiaital, játékgép, kártya stb függővé válsz.. Ez az EGO, mely a TE sötét oldalad, mondhatni a Pokol számodra.

Ha ebből ki kívánsz lépni, akkor fel kell ismerned, hogy TE nem az EGO vagy. Amíg ez a felismerés nem születik meg a Lelkedben, addig pokoli lesz az életed. Minden érzés, amit a világba küldesz, az visszaérkezik hozzád. Ha ez szeretet, akkor emelkedni fogsz, ha gyűlölet, akkor a földi pokolba süllyedsz. A választás-felismerés szabad akaratból történik, tehát senki más ezt nem teheti meg helyetted. Kérdés, hogy miként döntesz. Ha a süllyedést akarod, akkor hamarosan komoly betegségek és sorscsapások fognak érni, míg el nem hagyod földi porhüvelyed. Ha az emberiség nagyobb része nem lesz képes erre a felismerésre, és marad az egóval való azonosulásban, akkor kiírjuk magunkat a Föld-Anya történetéből. Az Univerzum új projektet indít. Csak egy Lélekből jövő, szív-szeretet döntést kell hoznod. Ám akkor szeretet járja át lelked a hajléktalan, nincstelen, gyilkos,tolvaj, zsidó,néger,cigány stb. emberek iránt! Mit SZERetnél?

Ezek a végső idők, amikor rostálni kezd a Világ-EGYetem.

A Felsőbbrendű Tudat oly mértékben tiszteli a szabad akaratot, hogy nem lép bele egós tudatodba, amíg nem kéred, hogy segítsen. Mérlegen az emberiség embersége.

 


Ide kapcsolódó írások:

MAG VagyOK?
Pénz
MAG Népe


Hangulatok, érzések, sugallatok az EonTudat.BLOG.HU-n

A Tudatosság RendSZERe a MÁS-VILÁG weboldalon.

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István

Világ, Szövet, s Ég

Világ, Szövet, s Ég

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

A tantra szó jelent szövetet és tágítást, kiterjedést és felszabadulást. A sejtek, melyek közepén ott található a MAG a DNS-sel, ha egységet alkotnak, akkor szövetet hoznak létre. A szövet rendkívül erős, jóval erősebb, mint egyetlen sejt. A tantra egy olyan táguló, növekvő, és felszabadító irányzat, mely képes a fejlődésre és a változásra, szövetséget alkot az egységek között, emellett a való életben képes jelen lenni teljességgel.

Legtöbb problémánk, legtöbb testi tünetünk, fájdalmaink és betegségeink lelki eredetűek, ám a lélek, a szellem, és a fizikai test egységet alkotnak; a Szellem-Test-Lélek egységét, mely MAGa az ember. Életünk folyamata egy út, melynek vonala nagyrészt meghatározott már a születésünk pillanata előtt. Ebbe az életbe hozunk magunkkal feladatokat, vagy előző életben megcselekedett tetteink következményeit, számos lelki elakadást, vagy blokkot. (ezek az előző életbeli, vagy karmikus lelki blokkok) Amiket hozunk, azok tudatalattinkban elmerülve nehezítik lelkünket, és így életünket. Ahogy éljük életünket úgy folyamatosan rakunk hozzá további blokkokat a lelkünkhöz. Azok a megtapasztalások, történések, melyek adott időpontban zajlanak, és mi a részeseik vagyunk, de akkor és ott nem vagyunk képesek ezeket teljességgel felfogni, elfogadni, értelmezni és elengedni, okozzák az elakadásokat, blokkokat, nehezékeket lelkünkben. Amikor már elegendő tapasztalat, tudás és megélés van mögöttünk, akkor kezdjük ezeket igazán feldolgozni. A feldolgozás a tudatos tudatban történik, amikor átlátjuk teljes egészében a történést, ha kell ki tudjuk elemezni, vagy csak egyszerűen megértjük mit tanít, miért kaptuk, miért kellett megéljük. Amikor feldolgozzuk, és érzelmileg is azonosulunk az elengedésével, akkor oldottuk ki véglegesen a lelkünkből. Ez a folyamat lehet pár másodperc, de lehet több év is. A tudatalattiból is feljönnek lelki blokkok a múltból (gyermekkor, ifjúkor), és előző életből. Amikor a tudatos tudatba kerülnek, akkor tudjuk az elengedésüket megvalósítani érzelmileg, vagyis lelki szempontból. Ezek a gyógyulások, elengedések, oldások mind mind kihatnak lelki, szellemi és fizikai állapotunkra egyaránt (holisztikusan). Abban az időszakban élünk a bolygón, az Univerzumban, amikor már inkább elengedjük, mint halmozzuk ezeket a lelki blokkokat. (A lelki blokkok tudatunkban egy entitást, szellemlényt képeznek, amit fájdalomtestnek is neveznek) Tehát elengedésbe kezdett szinte minden ember, amikor letudhatja karmáját (karmikus blokkjait), tudatalatti és tudati lelki blokkjait. Ezek a blokkok okozzák a félelmeket, a boldogtalanságot, a negatív érzéseket. Fizikai szinten betegségekként, testi tünetekként, elakadásként jelentkeznek. Elérkezett az idő, amikor megszabadulhatunk tőlük, a hozzájuk kapcsolódó egót lecsendesíthetjük, és kapcsolódhatunk valódi tudatunkhoz, mely a teremtő-forrással azonos, és megtalálhatjuk lelki békénket a jelenben, a Létben.

A tantra, mint világszemlélet, vagy filozófia azon felül, hogy komolyan és mélységében átlátja az univerzumot, mint makrokozmoszt, a többi ősi tudást őrző filozófiával alapjait tekintve közel azonos, így a hermetikából ismeretes "amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent" alapigazságot is magáénak tekinti, ami az univerzumhoz köti az embert, vagyis a mikrokozmoszt. Ily módon bár az ember különálló holisztikus egység, de mégis egy a mindenséggel. Ami az univerzumban történik, az történik az emberben, és ami az emberben zajlik, az megjelenik az univerzumban, a környezetben, a világban. A tao, a hermetika, a hinduizmus(brahmanizmus),a buddhizmus (zen) hasonlóképpen tartalmazzák az ősi alapelveket és bölcsességeket, melyek bármilyen korszakban érvényesek, és az élet lehető legjobb megtapasztalásához segítenek hozzá.

A tantra egy női természetű, vagyis passzív, befogadó irányzat.(yin tipusú, női principium) Megengedi az események történését, megtapasztalását, nem megy elébe a folyamatoknak, csak várja, és legjobb tudása, és állapota szerint megéli azokat. Mindemellett nem akar változtatni, átalakítani, csupán alakulni ,tapasztalni, tanulni, és a folyamatokkal együtt áramlani. Emellett igen gyakorlatias, tehát nem csak elméleti szempontból vizsgál, és mond ki törvényszerűségeket, hanem meg is tapasztalja azokat, miáltal a mindennapi életbe is képes belefolyni, és valódivá válni. Ehhez azonban előbb meg kell engednünk számára, hogy életünk részévé váljon. Amíg ezt nem engedjük meg neki, amíg elutasítjuk, addig nem lesz képes segíteni, és megtapasztalásokat nyújtani számunkra, vagyis nem fogja örömtelibbé, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni mindennapjainkat. A sötét középkor vallási nézeteire épülő, csak a fizikai szintet valóságnak tekintő, földhözragadt nyugati világszemlélet óriásivá növelte az ego és a fájdalomtest energiáit az embereknél, és a nemzeteknél. Ez a betegségekben, az életminőségben, a lelki terhekben meg is mutatkozik. A szexualitás, a testi gyönyörök, melyek lelki szinten és tudatosságban is összekapcsolódnak egymással, a tantrába szervesen beépülnek. A nyugati hagyomány ezeket elutasítja, lefokozza az állati szintre, és bűnként, kerülendő és szennyes cselekedetként állítja be. Miért? Mert amikor az ember ráébred valódi önmagára, holisztikus egységére és azonosságára az univerzális tudattal, a teremtő forráshoz való kapcsolódására, és mindennel való egységére, akkor a gyönyör állapota is megérkezik hozzá. Ez az állapot egy szeretet-fény megtapasztalás, mely minden félelmet felülír. Ekkor a fény eloszlatja a sötétséget. A félelem elmúltával az embereken nem lehet már uralkodni, nem lehet őket elnyomni és kihasználni, vagyis szabaddá válnak. A szabadság által a hatalom megszűnik létezni.

A tantrába szervesen beépül a szexualitás, a lélektest energetikája, így a gyönyör aspektusa nem csak fizikai szinten valósulhat meg általa, de lelki szinten is. Ezért a gyönyörökön felül gyógyító, oldó, felszabadító hatása is van.  Ezen folyamatok és állapotok képesek a korábban említett lelki blokkok és elakadások oldására, és életünk, sorsunk, utunk könnyebbé, örömtelibbé, boldogabbá tételére. 

 


Ide kapcsolódó cikkek:

Sosem vagy Egyedül...

Lelki Blokkjaink & Tantra Masszázs


Az Ember Szakrális TeremtésHangulatok, érzések, sugallatok az EonTudat.BLOG.HU-n

A Tudatosság RendSZERe a MÁS-VILÁG weboldalon.

 

 

https://www.tantra-feny.hu/

Kristóf István

E-GO és TEN. Mondd Te Kit Választanál?

E-GO és TEN. Mondd Te Kit Választanál?

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

Előre bocsátom könnyen előfordulhat, hogy a véleményed eltér az enyémtől, hiszen nem az én három szememmel nézed a Világot. Elfogadom a nézőpontod, és a véleményed, és nem fogok vitába szállni veled, hiszen értelmetlen lenne…

Köszöntelek Szeretettel! Újfent megérkezett hozzám néhány gondolat, mely megszólított, és arra sarkalt, hogy megírjam e sorokat.

Ki más ismerhetne jobban önmagamnál? Nos van ilyen, aki nem személy emberi mércével mérve. Én ugyan ember vagyok most, de én is csak egy ideig. Amikor nem vagyok ember, akkor egy magasabb szintű tudatként vagyok jelen. Tehát kedves ember-társam, felem, felebarátom, ha ezt én így látom, érzem és tapasztalom, akkor ez az én szűk emberi szintű mércémen, látásmódomon, szemszögemen keresztül a valóság 100 %-a.

Ám maradjunk önnön magunknál, maradjak emberi mivoltomnál. Ebből a keresztmetszetből szeretném jelezni, hogy én az Egyetemes Egy-s-Ég-ben hiszek, abban, hogy olyan szellem-lelkek vagyunk, akik valójában egy univerzális tudat apró kivetülései. Az emberi tudat egy magasabb szintű tudat alacsonyabb síkra vetülő része. Az emberi tudat, hogy megtapasztalja az anyagi síkot, a dualitást, módosulnia kell a magasabb szintű tudathoz képest. Tehát nem láthatja, nem érezheti, nem lehet tudatában a Világ egészével, teljességével. Ezért a születés után ahogy alkalmazkodik a földi viszonyokhoz és viszontagságokhoz, úgy fejlődik ki benne az egó nevű tudat-terület, mely segíti a földi állapotokhoz való alkalmazkodást. A dualitás lényege tehát, hogy az egység-állapotból a kétségbe kerüljön az ember. A kétség pedig egy fél-elem állapot. Hiszen az EGÉSZ-ség-hez képest, az EGY-s-Éghez képest, ez fél. Vagyis el kell hagyni a magasabb szintű tudatállapotot, és az alacsonyabb szintre (SZÍN-tre /A FÉNY különböző rezgésszintjei, hullámhosszai-dimenziói-maguk a színek) kerüléshez le kell válnunk arról széles perspektíváról, ahonnan átlátjuk az egészet, különben nincs dualitás, nincs kétség. Tehát Felsőbb Én tudatunkat lassan átveszi az egó tudat-állapota. Ilyenkor azt mondjuk, hogy egy fátyol elválaszt bennünket a Forrástól, a Felsőbb Énünktől. Úgy is mondhatjuk, hogy egy álomba kerülünk, ahol egy beszűkült, álomszerű tudatállapot létesül, melyben (mint, a legtöbb álomban) valóságnak éljük meg mindazt, ami történik velünk. Az egóval teljes mértékben azonosulunk, ami azt hozza magával, hogy különálló tudatnak, és csak egy fizikai (hús-vér emberi test) testnek hisszük egészünket, és ami ezen a bőrrel és némi-nemi szőrrel határolt testen kívül van, az már nem mi vagyunk, hanem a környezet, akivel versenyben és harcban állunk, ahol a gyorsabb, erősebb, ügyesebb stb. érvényesül, jut előrébb, hosszú távon pedig az marad életben (evolúciós elmélet), aki megnyeri a versenyt, aki győz.

Sokáig én is így gondoltam. Sokáig nekem is ilyen gondjaim voltak. Miért gondok ezek a gondolatok? Mert ezek az egó, a bennem élő földi segéd, földi élethez mellékelt személyi asszisztens, vagy személyi titkár-számítógép képtelen képei, szavak, gondolatok és vizualizáció formájában. Ezek nem én vagyok! A titkárom nem én vagyok! Olyan ügybuzgó és öntelt őkegyelme (az egóról beszélek), hogy teljesen átvette a tudatom és a testem felett az irányítást, és közben elhitette velem, hogy én ő vagyok, és korlátok és félelmek között kell leélnem földi életem, míg meg nem halok, és akkor végleg eltűnök a semmiben. Nos ez nincs így. (Ha szerinted rosszul látom, akkor ne azonosulj ezzel az iránnyal, ne higgy benne. Rád bízom miként vélekedsz minderről és Mindenről. Nem sértődöm meg, ha nem olvasod tovább ezt. Legyen szép a napod!)

Mondok egy példát, ami mivel példa, így kicsit sántít, de szemléletes. Van ugye mobil/okos telefonod. Képzeld el, hogy ez a telefon olyan okos, hogy már azt is tudja mikor kell szellentened, és megteszi helyetted. Minden testi funkciódat ellátja, minden gondolatod tudja; beszél, intézkedik és még szexel is helyetted. (Az okostelefon márkaneve: E-GO) Ha mondjuk egy új generációs ultravékonykönnyűszenzuálisorganikus  okcsitelcsi pattan be a plázába, és te az előzőt lecseréled az újra, akkor mi történik? Az előző kukába, vagy a GSM-shopba kerül, és te összekötöd magad a (choice of the new generation E-GO) legújabb típussal. Na! Előző szegényke a kukában már nem azonosulhat a tudatoddal, már nem őt böködöd napi 24 órában, tehát meghal abban az értelemben, amit veled kapcsolódva élt meg. Az új ultra telcsi kapcsolódik hozzád, ami már az idegrendszeredre van kötve, és gondolattal irányítod. Új telefonoddal kerültél összekapcsolódásba. Nos az egó (E-GO) pontosan így tesz. A történtek pedig a reinkarnáció. Magasabb szintű tudatként telefont (életet) cseréltél. Mivel E-GO 1 is össze volt kapcsolva a tudatoddal, így hihetted, hogy azonos vagy vele, így amit ő gondolt helyetted, azzal azonosultál, és amikor lecserélted, ő meghalt és a tudatodból kilépett. Új Ultra E-GO 2 pedig rákapcsolódott a tudatrodra, vagyis most már vele vagy összenőve, így ő azonosulhat vizelési ingereddel, és kezdhet manipulálni, hogy te nem ember vagy, hanem egy kocka, aki csak mp3 nyelven tud beszélni, és jpg képzelete 13 megapixel, nem 100 billió. Talán érthető így…

Valójában a felsőbb szintű tudat határoz meg mindent. Ő akként változik, ahogyan azt megtervezte. (Igazából nem tervezett semmit, és nem változik, hanem Minden ott van benne egyszerre, ami valaha létezett, létezik és létezni fog egyidőben, egySZERre, a jelen pillanatában, vagyis a Lét-ben. (ZEN, TAO, TEN, LÉT) Hahahahha!!!!) De mondjuk, hogy van múlt, jelen, jövő, hogy emberként is gondolkodjunk egy picit. A felsőbb szintű tudatot Felsőbb ÉN, Forrás, Teremtő, Mindenség néven is emlegetik. (A biblia nem említi, mert JHWH az E-GO cég terméke, és a bibliát is az E-GO szakemberei írták) Tehát a mindenség ahogyan az anyagi síkon megjelenik, úgy időbeli változást mutat. Ha kitekintünk a belső terünkből a külső térbe, akkor bolygókat, csillagokat és galaxisokat láthatunk. Ezek mozgása úgy is felfogható, mint egy óra-SZER-kezet. Az asztro(zó,ló)gusok ezt az órát nézik, és megmondják a mutatók állása szerint, hogy milyen irányadó erők a meghatározók adott időintervallumban (időszakban). Képzeljétek, hogy nem olyan régen a mutatók azt jelzik, hogy lassan az E-GO cég termékei visszaszorulnak, és a TEN cég okostelói fogják uralni a piacot.

Mit tudnak a TEN termékei? Hát nagyon leegyszerűsítve nem veszik át a tudat irányítását. E szerint nem FÉL elem működési mechanizmust támogatnak, hanem EGÉSZ-séget. Nem csapnak be egy illúzió tudattal, ahol kocka vagy, hanem megmutatják neked, milyen, amikor minden a határaid teljességében működik, és SZER elemet (SZER etet) használsz, nem FÉL elemet. A tudatod összekapcsolódik a lelkeddel.(vagyis lélek és szív irányítja az életed, nem a racio-ego-elkülönülés) Ezt az E-GO telcsije nem engedte. A TEN megmutatja neked, hogy valójában milyen az, amikor a többi ember a feled, a lélektársad, egy veled, és nem versenytársad, ellenséged, roszakaród. A TEN összekapcsol az internettel, amire minden TEN készülék rá van kapcsolva. A TEN megengedi, hogy az E-GO készülékeit is használd, hiszen eddig is megengedte, sőt a Világ-Kozmikus-Óra az elmúlt 12 ezer évben a téli időszámítást mutatta, ami meg is követelte a TEN készülékek raktárban tartását, és csak azok tudták használni, akik ezt tudatosan választották. Mára azonban beköszöntött a nyári időszámítás, ami a TEN készülékek tömeges piacra dobásával, és az E-GO visszaszorulásával jár. A FÉL elem gyár is csak leányvállalatként működik tovább, és a SZER gyár kapja a piacot. A SZER ráadásul ingyen energiát biztosít, míg a FÉL pénzt kért mindenért.

…a történet ITT és MOST így folytatódhat.

TEN a Tudatosság szoftvert futtatja készülékein. A TEN készülékek processzor magjait a MAG népe SZEReli, mert ők értik a Tudatosság nyelvét leginkább.

Köszönöm szívből jövő hálával és szeretettel!

 


Ide kapcsolódó cikkek:

Az ÉLet Érzése, a Lét Érzékeklése, a Most SZERetete


A Játszótér Neve Föld

Sosem vagy EGYedül

 

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

 Kristóf István

Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 12. A Való Világ

Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 12. A Való Világ

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

A tudatosság energiáival kapcsolatban szeretnék néhány kézzel fogható, a gyakorlati életből kiragadott példával segíteni a megértést. Többek között azért, mert nektek is tudni kell a való életben észrevenni, és tudatosan vizsgálni a történések ok-okozatát, a fizikai világ kapcsolatát a felső világgal, észrevenni mennyi jelet küld a Forrás nap, mint nap, sőt percről-percre. Mindezek pedig szolgálják fejlődéseteket és emelkedéseteket.

 

Eljutottunk oda, hogy gyakorlatban megtapasztaljuk a Tudatosságot, mely működik...

 

A felsőbb (isteni) én létezése… Történt már veletek olyan dolog, hogy belekerültetek egy helyzetbe, és semmire nem emlékeztetek az egészből, vagy emlékeztetek, de gyakorlatilag mintha nem is ti csináltátok volna, és szinte kívülről láttátok, vagy érzékeltétek önmagatokat, cselekedeteiteket, mozdulataitokat? Nos én már tapasztaltam ilyet. Pár évvel ezelőtt autóbalesetet szenvedtünk a párommal, és csak addig voltam ura a testemnek, amíg észleltem, hogy belekerültünk egy helyzetbe, melyből nem tudom, hogyan tudom kimenekíteni magunkat. Az M5 autópályán haladtunk a nagy forgalom miatt kissé alacsonyabb sebességgel a megengedetthez képest. Előttünk kb. 80-100 m-el egyszer csak repülő autódarabokat pillantottunk meg. A párom rám kiáltott, hogy figyelj oda, és onnantól fogva lelassult az idő, és nem tudtam irányítani a tagjaimat, minden testrészem önállóan kezdett működni. A lehető legjobb megoldáson gondolkoztam, de mintha nem én lettem volna, egy a tudatomban lévő másik tudat irányított, és gondolkodott, és elemzett, míg kb 2 másodperc után tövig tapostam a féket, és elkezdtem az autót a pálya szélére irányítani, hogy elkerüljem a belső sávban látható karambolt. Mindent észleltem, láttam, hallottam, de nem én irányítottam a testem. Mintegy 60 méter fékúttal sikerült az autópálya széléig eljutni, amikor már csak kb. 30-40 km/h-val haladtunk,és ekkor láttuk, hogy elénk pördítette az egyik balesetben résztvevő jármű a másikat, és gyakorlatilag az autónk elé taszította. Ezzel nem sikerült elkerülni a balesetet, de már kis sebességgel haladtunk, és ezért nem volt nagy az ütközés. Az ütközés lendülete végül az út melletti lejtőre taszította az autónkat, ahol a meredek partoldal miatt felborultunk. Ha laposabb az útszél, akkor nem állunk fejre. Azonban kisebb horzsolásokkal és az öv okozta parányi zúzódásokkal megúsztuk az egészet. A baleset elejétől a felsőbb én átvette, és teljes mértékben uralta a testem , gyakorlatilag átvette az irányítást a testem felett. Ezzel a lehető legjobb mozdulatokat, és cselekvést vitte véghez, és a legkisebb sérülésekkel tudtuk megúszni a balesetet általa.

 

Hasonló cikkeket olvashatsz a Tantra-Fény-Mag oldalamon is.

Hangulatok, érzések, sugallatok az EonTudat.BLOG.HU-n

A Tudatosság RendSZERe a MÁS-VILÁG weboldalon.

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István

Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 11. Pár-Kapcsolat

Tudatosság…Mit Jelent? Tudatosság 11. Pár-Kapcsolat

Amikor megérted, hogy a VILÁG érted van, onnan már az Utadat szolgálja. Lelj rá ÖnMAGadra! Kattanj rá a Tudatosságodra!Katt ide!

2012 óta intenzívebben érkeznek az új rezgések (energiák) a Földre , melyek rákényszerítettek és kényszerítenek folyamatosan arra, hogy vállald fel igazi önmagad, a valódiságod és egyediséged, Önálló Egységed, mely már nem kényszerül arra, hogy félként egy másik energiaminőséggel együtt alkosson egészet. Önmagában is egész. Ez egy folyamat része, amit már említettem; a dimenzióváltásé, nézőpontváltásé, emelkedésé, rezgésszint emelésé. Sok párkapcsolatnak vége lett az elmúlt pár évben, gondolom ti is észrevettétek. A magasabb, emelkedettebb energiaszinteken eddig a test nem tudott létezni, csak a szellem és a lélek emelkedhetett fel (fizikai síkon ez a halál). A DNS 12 rétegének aktiválása magával hozta, hogy testünk bírni fogja a rezgésszint emelés viszontagságait. Tapasztaltátok az elmúlt 2-5 év során, hogy furcsa rezgések, fájdalmak, rosszullétek jelentkeznek nálatok? Szerveitek, testrészeitek furcsa dolgokat produkálnak? Ha orvoshoz mentetek, akkor ott nem találtak semmi kórosat? Ez a DNS átalakító hatása. Amit eddig a szellemünk és lélekruhánk tudott csak elviselni, azt most a testükben meg tudjuk valósítani. Magasabb energiaszinten már nincsenek nemek, nincsenek klasszikus párkapcsolatok és érzelmi játszmák. A kapcsolódások, és energiacserék a szereteten és nem a szükségen alapulnak. Nincs féltékenység, függőség, szabad kapcsolódás van bárkivel, önálló egységként, a nagy egész részeként. Ez az energiaminőség áramlik és alakítja a Földet 2012 decembere óta. Vannak, akik hamarabb, vannak, akik később kezdenek emelkedni. Sok párkapcsolatban élő eddig félt, rettegett az egyedülléttől. Csak egy másik nembe tartozó személlyel tudott egységet létrehozni, egy-egy ember csak félként létezett, így kapcsolódnia kellett valakivel, hogy kiegészítsék magukat egy egésszé. Az egyedüllét félelmet, szorongást váltott ki. Az új szinten a földi síkon valósul meg az egység, de pár nélkül önállóan. Önmagunk alkotjuk az Egyet. Egyedülálló, erős egységként, magabiztosan és felszabadultan létezhetünk. Mivel a dualitás nem szűnik meg, ezért megmaradnak a nemek, azonban már nem a régi párkapcsolatok szintjén, hanem egy más rezgésen, ahol szabadon és kötöttségek nélkül kapcsolódhatunk egymáshoz, játszmák és szabályok nélkül, szabadon. Nincs elvárás és feltétel. Szabad, megélő és kiteljesedő, egyedüli egyként is teljességben létező az ember. A tudatossággal segíthetjük testünk rezgés emelkedését, és szellemünket, lelkünket, hogy komolyabb akadály nélkül álljuk ki a próbákat, és az átalakulást. Ne félj önálló ember lenni, csak fogadd el, és éld meg a változást. Kapcsolódj, ha jólesik, ne birtokolj, és ne sajátíts ki senkit, hagyd szabadon létezni. Mindez nem jelenti a párkapcsolatok végét, hanem egy új, magasabb szintjét vetíti elénk, ahol önálló, minőségi egységként léptek be, függőségek és játszmák, birtoklás nélkül, szabadságot adva és kapva, a kapcsolatban. Tehát az új energiák, melyek 2012 vége óta érkeznek, többek között az ember egységét támogatják, így az eddig jellemző két ember (férfi és nő egy-egy FÉL) alkotta egység, valamikor a közeljövőben, vagy az emelkedettebbeknél már a jelenben önállóan, nem félként, hanem egészként tud a közösségben létezni. Mindez nem azt jelenti, hogy ne törekedjünk párkapcsolatra, vagy lépjünk ki már meglévő párkapcsolatunkból, hanem azt, hogy új minősége jelentkezik a párkapcsolatoknak, mégpedig az önálló egységek erősebb és stabilabb, függőségtől és játszmáktól mentes, egymást emelő és támogató egység-energiája. Ezzel gyakorlatilag nem gyengülnek, hanem hatványozottan erősödnek a párkapcsolatok, melyek egymást segítő, külön egységként is stabil, de kapcsolatban erős és támogató, tudatos, összetartozó személyekből állnak majd. A hiányosságok, fél-elemek lassanként egésszé, egész-séggé válnak, és a párkapcsolatok célja már nem a hiány pótlása, hanem egymás emelése, egymás fejlődésének támogatása szabadon, örömben. Legyen a napotok vidám, megélő és szeretet által vezérelt.

https://www.tantra-feny.hu/vilag.htm

Kristóf István